reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

U Nas noc ~ taka sobie, ni dobra, ni to zła.
Wczoraj przy usypianiu ryk, przyczyna ? brak cycka w dziobie małego .....z bólem stwierdzam, że dałam z siebie zrobić smoczek, teraz dużo pracy przed Nami.

Wczoraj napiłam się bawarki z mlekiem :) i ......... ja tam nie widzę skaz ani bóli brzucha, dzisiaj robię test znowu .......

reklama
U nas noc też w porządku choć ma katarek i kaszel.
Zasnął o 22(przez tą chorobę marudził od 19.
Zjadł flaszkę mleka kleikiem i palulu do 4 rano.
Póżniej flacha o 7 razem z podaniem syropków i lula dalej
Dziś marchewki dzień drugi. Smakuje mu jak cholercia bóli nie było wysypkki brak więc jedziemy dalej:)

Hej laseczki Paulus przykro mi wiem co czujesz moj tez mial zmiany osluchowe ale jak pediatra go osluchala i powiedziala ze ma cos na plucach to nie chciala go leczyc tylko od razu do szpitala i w sumie dobrze bo tam sie okazalo ze to nie pluca tylko zapalenie oskrzelikow tez nie mial goraczki tylko katar i kaszel no i wzieli mu pobrali wymaz z noska i gardla i bardzo dobrze bo sie okazalo ze to wirusowe a nie bakteryjne i niepotrzebnie by mu antybiotyki podali ktore by wcale nie pomogly a jeszcze organizm oslabili my robilismy tylko inhalacje plus zakraplanie nosa i odciaganie no i na noc kropelki do nosa tydzien sie meczyl i byl przeciez taki malutki mial 10 dni ale dal rade bez zadnych lekow samo przeszlo ja Ci polecam inhalacje sa swietne zwlaszcza jak cos zalega na oskrzelach albo pluckach rozrzedzaja wydzielinke pozniej zakropisz i wszystko ladnie sie odciaga naprawde mu to pomoglo!!!

U nas dzis zaczynaja sie przygotowanie do chrzcin czekaja mnie ogromne zakupy w realu pozniej sprzatanie calej chatki na szczescie na spolke z Tomkiem i jutro zaczynam szykowac zarelko:)Dzieki Bogu Tomek ma dzis nocny dyzur hihi wyspie sie i w niedziele po chrzcinach tez ma haha to sobie odpoczne;)Moj synek od wczoraj ma inne nazwisko az dziwnie bo juz sie przyzwyczailam ze ma moje ale tatus sie doczekac nie mogl:)Jutro mam wizyte u fryzjera w koncu bo juz dawno mialam isc a nie mial kto z malym zostac a jak jest tata to moge isc gdzie chce i kiedy chce dzis jeszcze lece do miasta szukac czegos na te chrzciny do ubrania bo w spodnie wchodze ale gorzej z gora nigdzie mi sie cyce nie mieszcza:(((

Hej laseczki Paulus przykro mi wiem co czujesz moj tez mial zmiany osluchowe ale jak pediatra go osluchala i powiedziala ze ma cos na plucach to nie chciala go leczyc tylko od razu do szpitala i w sumie dobrze bo tam sie okazalo ze to nie pluca tylko zapalenie oskrzelikow tez nie mial goraczki tylko katar i kaszel no i wzieli mu pobrali wymaz z noska i gardla i bardzo dobrze bo sie okazalo ze to wirusowe a nie bakteryjne i niepotrzebnie by mu antybiotyki podali ktore by wcale nie pomogly a jeszcze organizm oslabili my robilismy tylko inhalacje plus zakraplanie nosa i odciaganie no i na noc kropelki do nosa tydzien sie meczyl i byl przeciez taki malutki mial 10 dni ale dal rade bez zadnych lekow samo przeszlo ja Ci polecam inhalacje sa swietne zwlaszcza jak cos zalega na oskrzelach albo pluckach rozrzedzaja wydzielinke pozniej zakropisz i wszystko ladnie sie odciaga naprawde mu to pomoglo!!!
A jak robialas te inhalacje

Kurde Szymkowi tez oczko ropieje juz raz mu zropialo ale po 2 dniach zeszlo przemywalam tylko wacikiem nasaczonym sola fuzjologiczna a ropka byla taka w sumie bezberwna lekko biala no i lezki lecialy i od wczoraj to smao bo sobie lapki pchal w to oko ale poprzemywalam i dzis juz jest duzo lepiej mam nadzieje ze przejdzie tak jak wtedy i to jakis lekki przypadek ...

U nas dzis zaczynaja sie przygotowanie do chrzcin czekaja mnie ogromne zakupy w realu pozniej sprzatanie calej chatki na szczescie na spolke z Tomkiem i jutro zaczynam szykowac zarelko:)Dzieki Bogu Tomek ma dzis nocny dyzur hihi wyspie sie i w niedziele po chrzcinach tez ma haha to sobie odpoczne;)Moj synek od wczoraj ma inne nazwisko az dziwnie bo juz sie przyzwyczailam ze ma moje ale tatus sie doczekac nie mogl:)Jutro mam wizyte u fryzjera w koncu bo juz dawno mialam isc a nie mial kto z malym zostac a jak jest tata to moge isc gdzie chce i kiedy chce dzis jeszcze lece do miasta szukac czegos na te chrzciny do ubrania bo w spodnie wchodze ale gorzej z gora nigdzie mi sie cyce nie mieszcza:(((
Fakt dla facetow strasznie wayna jest sprawa nazwiska

reklama
Pauluś zdrówka dla Aleksa!
u nas nocka z jedną pobudką - o północy. wstaliśmy o 6.30. a teraz ubieram Danielka i idziemy do ciotki zza ściany na kawę.

Do góry