reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Sie witam po weekendowo :)
z tego co doczytalam i co zapamietalam hahaha na szybko
Anka - tyle napisze co Marta - nie rob nic wbrew sobie bo mmozna zalowac cale zycie ! zachowal sie jak gowniarz ! Jestes matka jego dziecka i powinnien cie szanowac.choc wiem ze czasem sie mowi duzo rzeczy w zlosci ,w klotni a pozniej sie zaluje - on pewnie zalowal zaraz jak poszedl !no ale przemysl to gleboko !

Filip tak sie slini ze wszystko mokre !bez sliniaka ani rusz !coraz czesciej zaczelam zagladac mu w buzke czy aby przypadkiem ni8e zeby ,ale nic nie widac ,wiec pewnie tak lubi sie slinic hahaha !

No i jakos nie spi juz mi ponad pol dnia ,domaga sie uwagi ,krzyczac ! noce przesypiamy az do rana ,no i wczoraj mielismy gosci i Filip sie rozbeczal jak zobaczyl nowe twarze ,no albo tylko tak mu sie udalo ,bo pozniej maly cygan juz zacieszal do wszystkich

no i zasypalo nas sniegiem ze masakra ! zreszta Filip jakis zasmarkany

Marzena- 100 lat kochana ,aby kazdy dzien byl piekniejszy od tego co mija !!!!!!!!!!

Wika - co do wkladki , ty mialas cc ? czy porod naturalny ?wkladka jest polecana kobieta co rodzily naturalnie bo u kobiet po cc ma prawo sie nie przyjac ! u mnie sie obsunela 2 razy a lekarz mnie ostrzegal ze moze sie nie przyjac bo nie rodzilam naturalnie !
jezeli rodzilas naturalnie mozesz sprobowac ,ale tez nie masz pewnosci ze twoj organizm zaakceptuje cialo obce !

Sie witam po weekendowo :)
z tego co doczytalam i co zapamietalam hahaha na szybko
Anka - tyle napisze co Marta - nie rob nic wbrew sobie bo mmozna zalowac cale zycie ! zachowal sie jak gowniarz ! Jestes matka jego dziecka i powinnien cie szanowac.choc wiem ze czasem sie mowi duzo rzeczy w zlosci ,w klotni a pozniej sie zaluje - on pewnie zalowal zaraz jak poszedl !no ale przemysl to gleboko !

Filip tak sie slini ze wszystko mokre !bez sliniaka ani rusz !coraz czesciej zaczelam zagladac mu w buzke czy aby przypadkiem ni8e zeby ,ale nic nie widac ,wiec pewnie tak lubi sie slinic hahaha !

No i jakos nie spi juz mi ponad pol dnia ,domaga sie uwagi ,krzyczac ! noce przesypiamy az do rana ,no i wczoraj mielismy gosci i Filip sie rozbeczal jak zobaczyl nowe twarze ,no albo tylko tak mu sie udalo ,bo pozniej maly cygan juz zacieszal do wszystkich

no i zasypalo nas sniegiem ze masakra ! zreszta Filip jakis zasmarkany

Marzena- 100 lat kochana ,aby kazdy dzien byl piekniejszy od tego co mija !!!!!!!!!!
Mój też się ślini jak cholera:)
Asiu kochana ty kiedy pytałaś pediatry od kiedy można rozszerzać dietę maluszka??? Mój czasem dostanie odrobinę jabłuszka(jak kupki nie ma długo) a 24 mamy szczepienie i nie wiem czy warto pytać czy mogę wprowadzać nowości-wtedy będzie mu brakowało 4 dni do wejścia w 4 miesiąc

Tak jak ty jestem nadwrażliwa na ból, przeraża mnie myśl posiadania czegoś takiego w brzuchu...
Wolę brać hormony

Powiem szczerze że i ja się tego najbardziej obawiam, jakas przewrażliwiona jestem!!! najwyżej bede tabsy łykać.... można pzreciez przerwy robic tylko wtedy tzreba uważać bo najłatwiej wpaść.... a sa i plastry;-)

Wika - co do wkladki , ty mialas cc ? czy porod naturalny ?wkladka jest polecana kobieta co rodzily naturalnie bo u kobiet po cc ma prawo sie nie przyjac ! u mnie sie obsunela 2 razy a lekarz mnie ostrzegal ze moze sie nie przyjac bo nie rodzilam naturalnie !
jezeli rodzilas naturalnie mozesz sprobowac ,ale tez nie masz pewnosci ze twoj organizm zaakceptuje cialo obce !

cc :/ kurde to mniezdolowalas bo sie na palilam na nia hehe to co ja teraz zrobie ja jestem zapominalska i tabletki nie dla mnie kurdeeeee buuuuuuu :(

reklama
Mój też się ślini jak cholera:)
Asiu kochana ty kiedy pytałaś pediatry od kiedy można rozszerzać dietę maluszka??? Mój czasem dostanie odrobinę jabłuszka(jak kupki nie ma długo) a 24 mamy szczepienie i nie wiem czy warto pytać czy mogę wprowadzać nowości-wtedy będzie mu brakowało 4 dni do wejścia w 4 miesiąc

my wprowadzanie zaczelismy od jabluszka pozniej marchewka a teraz je juz duzoooo rzeczy
wprowadzanie zaczelismy jak Filip skonczyl 3 miesiace a wchodzilismy w 4 miesiac ! wczoraj Filip skonczyl 4 miechy i juz normalnie zasuwa po pol sloika ostatnio jedlismy ziemiaki ze szpinakiem ,dzis dostanie jakis nowy owoc ,tyle ze my bezkolkowce jestesmy.
jezeli 24 masz szczepienie (my tez mamy 24 ) to moze sie wstrzymaj i lepiej podpytaj swojego lekarza ,wiesz co lekarz to inna decyzja ! no ale zrobisz jak uwazasz ,znasz swoje dziecko ,tak czy siak na poczatek jedna lyzeczka gora 2 !

Do góry