Pauluś89
Grudzień 2009
Wika ja bym się bała wkładki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też się ślini jak choleraSie witam po weekendowo
z tego co doczytalam i co zapamietalam hahaha na szybko
Anka - tyle napisze co Marta - nie rob nic wbrew sobie bo mmozna zalowac cale zycie ! zachowal sie jak gowniarz ! Jestes matka jego dziecka i powinnien cie szanowac.choc wiem ze czasem sie mowi duzo rzeczy w zlosci ,w klotni a pozniej sie zaluje - on pewnie zalowal zaraz jak poszedl !no ale przemysl to gleboko !
Filip tak sie slini ze wszystko mokre !bez sliniaka ani rusz !coraz czesciej zaczelam zagladac mu w buzke czy aby przypadkiem ni8e zeby ,ale nic nie widac ,wiec pewnie tak lubi sie slinic hahaha !
No i jakos nie spi juz mi ponad pol dnia ,domaga sie uwagi ,krzyczac ! noce przesypiamy az do rana ,no i wczoraj mielismy gosci i Filip sie rozbeczal jak zobaczyl nowe twarze ,no albo tylko tak mu sie udalo ,bo pozniej maly cygan juz zacieszal do wszystkich
no i zasypalo nas sniegiem ze masakra ! zreszta Filip jakis zasmarkany
Marzena- 100 lat kochana ,aby kazdy dzien byl piekniejszy od tego co mija !!!!!!!!!!
Tak jak ty jestem nadwrażliwa na ból, przeraża mnie myśl posiadania czegoś takiego w brzuchu...
Wolę brać hormony
Wika - co do wkladki , ty mialas cc ? czy porod naturalny ?wkladka jest polecana kobieta co rodzily naturalnie bo u kobiet po cc ma prawo sie nie przyjac ! u mnie sie obsunela 2 razy a lekarz mnie ostrzegal ze moze sie nie przyjac bo nie rodzilam naturalnie !
jezeli rodzilas naturalnie mozesz sprobowac ,ale tez nie masz pewnosci ze twoj organizm zaakceptuje cialo obce !
Mój też się ślini jak cholera
Asiu kochana ty kiedy pytałaś pediatry od kiedy można rozszerzać dietę maluszka??? Mój czasem dostanie odrobinę jabłuszka(jak kupki nie ma długo) a 24 mamy szczepienie i nie wiem czy warto pytać czy mogę wprowadzać nowości-wtedy będzie mu brakowało 4 dni do wejścia w 4 miesiąc