reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Te u nóg są takie delikatne, że czasem same się ścierają :) Całe szczęście!

cale szczesce bo ja horror przezywam jak w raczkach obcinam o nozkach nie wspominajac !! poza tym obcinam w raczkach na spani - jak to zrobic z nozkami ??

a ja musze się pochwaliś,że Gabryśkowa już poraz któryś przespała calutką noc:tak:..ale dziś był rekord...usnela przed 22 a wstala o 7.30 :szok::tak: oby tak codziennie bylo :tak:

a ja chce jeszcze malucha karmic w nocy bo na 3 butlach za dnia to chyba za malo by jadla ...

reklama
ja mam dzis bardzo kiepski dzien a forum dodatkowo mnie dobija!!!!!!!!!!!!
CHOCBYM CHCIALA WEJSC I PO SKROBAC COS Z WAMI POKI MAM CHWILE WOLNEGO OD MEGO MELANSTWA TO NIE MOGE!!!!
ehhhh nie bede wchodzic w ogole tu na forum dopoki moj problem z forum nie zostanie zgloszony i naprawiony.... nim cokolwiek zrobie to miska juz wstaje i dupa...a ja sie wsciekam bo bardzo chce popisac z wami ale nie moge,.... bajo laseczki w razie co na nk sie po ogladamy bo tu mnie qurwica bierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam Was po kilku dniach nieobeznosci,
ale nie mialam czasu na BB.
w pt byli moi braciana troszke opoznionym pepkowym. wczoraj bylismy u tesciowej:-pmaly troche sie jej przestraszyl, bo rzadko ja widzi:-p
a dzis u prababci Olka,i znalazzlam w koncu chwile....
wogole wczoraj wzielam tabletke na wpadke, chociaz nie bylo seksu, ale bylo prawdopodobienstwo ze moze cos zaskoczyc i na wszeli wypadek wolalam wziasc:baffled:
i zapowiedzialam K. ze zero seksu!!!!!!!!!!hehe...
no to mam nadzieje ze zajrze jeszcze dzis do Was:)

Witam po obiadku i szarlotce ;-)
Teraz teściowa bawi się z Maciejką więc mam wolne :-D

kopciuszku ile twoj patryk wazy ?? bo jak patrze na zdjecia w albumie to wydaje ni sie ze jest duuuzo wiekszy od agatki a zaledwie jest tydzien starszy !!
mea, nie patrz na takie rzeczy bo po pierwsze zdjęcia powiększają a po drugie tydzień różnicy to kuuupa czasu dla naszych maluchów ;-) Mój Macol też jest mały w porównaniu z rówieśnikami a nawet niektórymi młodszymi dziećmi (5510g i 62cm) :baffled: Ale w siatkach centylowych jest w normie, więc się nie przejmuje za bardzo ;-)

a ja u nog nie obcinalam ani razu jeszcze...one jakby wogole nie rosly...moze to i dobrze ..niech rosna jak najwolniej..;)
Ja właśnie dzisiaj 'zainspirowana' BB obcięłam 2 grubasy :-D Reszta rzeczywiście jakby nie rosła :-D

a jakie sa zalecenia w koncu do tych smokow ? ktoras pisala ,ze po 3 miesiacu odzywczajac ???...w sumei moze i racja ,bo pozniej jak zeby wychodza to moga sie pokrzywic przez smoka...sama nie wiem ?
Mi pediatra mówiła, żeby oduczać dziecko od smoka po 3 miesiącu a jak wcześniej nie używało to już absolutnie nie podawać ;-) Pytałam też przyjaciela-dentyste i też to potwierdził :tak: No, ale wiadomo, że czasami nie ma bata i dzieciątko przyzwyczajone do smoka nie pociągnie bez niego :-(

a ja musze się pochwaliś,że Gabryśkowa już poraz któryś przespała calutką noc:tak:..ale dziś był rekord...usnela przed 22 a wstala o 7.30 :szok::tak: oby tak codziennie bylo :tak:
Mam nadzieję, że będzie bez zmian bo Maciek super przesypiał całe noce od 20.30 do 7-8, ale po skończeniu 3 miesięcy zaczął się budzić w nocy na jedzenie po 3 razy :szok: Skubaniec chyba zna się na kalendarzu bo dokładnie w dniu kiedy skończył 3 miechy zaczął wstawać :-D
No, ale nie zapeszając dzisiaj wstał tylko raz o 5 :tak:

kopciuszku ile twoj patryk wazy ?? bo jak patrze na zdjecia w albumie to wydaje ni sie ze jest duuuzo wiekszy od agatki a zaledwie jest tydzien starszy !!
Mea nie wiem teraz dokladnie,kilka dni temu wazylam go na wadze u nas w domu i pokazala mi 6100g no ale przeciez Agatka urodzila sie duzo mniejsza niz Patryk to raz,po drugie dziewczynki sa mniejsze zazwyczaj no i trzeba tez brac pod uwage inne rzeczy takie jak karmienie,fakt ze podobniez dzieci na mleku sztucznym sa grubsze ale sa tez i wyjatki:tak:nic sie nie martw,jeszcze moze go przegonic;-)najwazniejsze zeby miescila sie na siatce centylowej;-)

Czesc ;p

Pierwsze pytanie byla ktoras w kinie na film Trick ?>> oplaca sie isc bo sie zastanawiamy z mezem czy nie pojsc ...
pozatym u nas jako tako... nic ciekawego,,,

anooola -pytanie pierwsze : jak mozna wyjsc za takiego czlowieka ? ja tego nie rozumiem :no:a drugie jak udalo Ci sie powstrzymac zeby go niepobic?

luuuzna Ty spryciaro:-D

nessi ja dlatego zawsze podaje witaminki na lyzeczce :tak:

hmm i wiecej nie pamietam jakas skleroza?

boli mnie brzuch przez ten @

i zastanawiam sie nad zalozeniem spirali? chyba emwu ma nie?
musze ja wypytac o to ... hmm i z ginka pogadac caly czas mysle o tym ....czy to dobry pomysl :confused::confused::confused:

Ja mam spiralke:tak:i nie zaluje:no:
Powiem ci jednak ze po pierwszym porodzie gin nie bardzo polecal mi wkladke:no:pytal czy planuje jeszcze dzieci,ja powiedzialam ze tak wiec odradzil.Teraz jak zakladalam to mowil mi ze wiele dziewczyn na studiach je maja i nie ma to roznicy ze sie planuje dzieci czy nie.Moze teraz sie zmienilo jego podejscie:baffled:

Dziękujemy!
No ja się w pierwszej chwili przestraszyłam i pomyślałam "matko, to moje dziecko? a czemu ono ma takie skośne oczy?" ihihihiih ;D

No u mnie podawanie smoka w 99% przypadków kończy się natychmiastowym wypluciem i płaczem, tylko pare razy udało mi się go nim "zatkać" na dłużej niż 5 sekund... ale dobrze, że piszesz, że już i tak nie dawać, to wyrzuce go do śmieci ;)

U mnie ze smokiem jest to samo:tak:corka ciagla smoka az do 2 lat,zawsze musiala z nim zasypiac:tak:i zeby ma proste;-)

Witam Was po kilku dniach nieobeznosci,
ale nie mialam czasu na BB.
w pt byli moi braciana troszke opoznionym pepkowym. wczoraj bylismy u tesciowej:-pmaly troche sie jej przestraszyl, bo rzadko ja widzi:-p
a dzis u prababci Olka,i znalazzlam w koncu chwile....
wogole wczoraj wzielam tabletke na wpadke, chociaz nie bylo seksu, ale bylo prawdopodobienstwo ze moze cos zaskoczyc i na wszeli wypadek wolalam wziasc:baffled:
i zapowiedzialam K. ze zero seksu!!!!!!!!!!hehe...
no to mam nadzieje ze zajrze jeszcze dzis do Was:)

No to teraz po takiej dawce hormonow nie zdziw sie jak sie wszysto rozreguluje,tzn jak cykle sie poprzestawiaja.

No to teraz po takiej dawce hormonow nie zdziw sie jak sie wszysto rozreguluje,tzn jak cykle sie poprzestawiaja.
ja jeszcze nie mialam okresu wiec mi to nie robi. a drugiej dzidzi narazie nie planuje:no:

Dziewczyny co sadzicie o tym?
WANNA JACUZZI + AUDIO + LED + PRYSZNIC +PC od reki (951057567) - Aukcje internetowe Allegro
W planach mam remont lazienki i zastanawiam sie nad takim cudem?Moze ktoras doradzi?Moze ktoras ma cos podobnego?
swietne, jesli cie na to stac to kupuj!:tak::tak::tak:

Dziewczyny co sadzicie o tym?
WANNA JACUZZI + AUDIO + LED + PRYSZNIC +PC od reki (951057567) - Aukcje internetowe Allegro
W planach mam remont lazienki i zastanawiam sie nad takim cudem?Moze ktoras doradzi?Moze ktoras ma cos podobnego?
Superanckie to jacuzzi Kopciuszku my mamy wanne z hydromasazem i biczami wodnymi i powiem tak nigdy bym jej nie wymienila na zwykla wanne hihi odkad pierwszy raz do niej wskoczylismy chociaz nie przepadalam kiedys za kapielami w wannie to teraz uwielbiam robilam juz w niej wieczorki spa wielu osobom bo chcialam zeby sobie mile chwile spedzili( mojej mamie mojej tesciowej kolezance i znajomym ktorzy u nas spali i wszyscy byli zachwyceni wiec ja bym Ci na pewno radzila kupic takie cudo:)

Ja sobie siedze z Szymkiem ale jest grzeczniutki lezy pod karuzelka a tatus poszedl do kosciola na msze i na te nauki przed chrzcinami mi sie upielko a dzionek minal nam na lenistwie bo pogoda do bani pogadalismy posmielismy sie bylo nawet male bara bara hihi no i dzien na boczku za tydzien chrzciny wiec ten tydzien bedzie ciekawy bo robimy w domku i musze wszystko przygotowac ale ja to lubie organizowanie zawsze organizowalam wszystkie imprezki poczawszy od zakupow gotowania dekoracji po muzyke i duzo radosci mi to sprawialo ;)

reklama
Do góry