reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Jesli chodzi o temat smoczkow : to moj chlopak bez smoczka to jak żołnierz bez karabinu hehe:-D wiem ze to smieszne nie jest ale gdyby nie smoczek bysmy padli na ryjek wszyscy przez te kolki a tak mu pomaga i on sie nie meczy tak moze jak zniknal kolki calkowicie (jeszcze czasami sa ) to bedziemy dawac mniej .. poki co smokczek i juz.....

chyba idziemy na spacerek bo jakies slonce wyglada a maly poplakuije ...

reklama
niezły Kogucik z tego Twojego Pana....jak bym mu w pysk strzeliła to by mu się odechciało wspominek! ;-) rozumiem pogadać o byłych...u mnie ja np. nie mam bogatego dorobku, mój K był moim drugim facetem , za to on miał lasek na pęczki i jest 6 lat starszy ode mnie więc temat "zaliczeń" już mamy omówiony ale nie wracamy do tego nigdy i na pewno nigdy mnie nie porównywał a jeśli już to tylko stawiał w lepszym świetle! Twój facet albo na prawdę jest bardzo niedojrzały jeszcze, albo nie wiem....ale szacunku do Ciebie to ja nie widzę w ogóle a bez tego to nie da się żyć w udanym związku! i też uważam, że lepiej przemyśleć dwa razy kwestię slubu niż potem załować i cale zycie sie meczyc albo sie rozwodzić!.....Ja ze swoim jestem ponad 5 lat i jak slubu nie bylo tak nie ma, dopiero teraz myslimy o tym powaznie i moze za rok sie uda, tez mialam pelno wahan i watpliwosci ale juz po tylu latach znam go bardzo dobrze i mimo klotni wiem ze mnie kocha i szanuje i nasza coreczke tez i zlego slowa nie powie na mnie! ....więc nie daj się KOBIETO, szanuj siebie a jesli Twoj facet mysli ze to ze wezmiecie slub i bedziesz jego wlasnoscia a on bedzie mogl robic co chce to sie chyba grubo myli bo nie na tym dojrzaly zwiazek polega! 3maj sie!!!!:*

dokladnie ! zgadzam sie ...tez bym w pysk zdzielila za taki tekst bankowo ...my tez juz jestesmy ze soba 4 lata i temat slubu byl juz od dawna jednak zawsze jakies 'ale' bylo...nie moglam sie zdecydowac tak do konca...obydwoje jestesmy bardzo wybuchowi i wiele razy bylo tak ,ze sie pakowalam i wynosilam i powiem szczerze,ze jakos latwiej bylo mi sie zdecydowac na dziecko niz na ślub...teraz, dzieki tym wszystkim konflikta ,wiele sie nauczylismy i udało pewne rzeczy sie zmienic...jednym slowem dotarlismy sie, wiec i do tematu ślubu zaczelismy powracac, ale tym razem juz tak na powaznie :) Więc Anolka tak jak pisalam juz wczesniej ,zastanow sie powaznie...slub nie ucieknie...zawsze mozecie wziasc go w pozniejszym terminie...

Oj u nóg to prawdziwa sztuka jest, ja tylko obcinam duży palec i to raz na pare tygodni jak już jest taki długi ze wystaje ;D Masakra ;)
a ja u nog nie obcinalam ani razu jeszcze...one jakby wogole nie rosly...moze to i dobrze ..niech rosna jak najwolniej..;)

Ostatnia edycja:
wika to jest raczej dla osob ktore juz nie zamierzaja rodzic wiec zastanow sie ...
eeee no co Ty ? a niby dlaczego ? spirale mozna w kazdej chili wyjac i mozna dzialac...mi moj lekarz zaproponowal...powiedzial ,ze to najlepsze rozwiazanie w przeciwienstwie do tabletek...Ale ja sie na ta spirale i tak chyba nie zdecyduje ...boje sie samago zakladnia..choc lekarz zaproponowal mi ,ze moze znieczulic z anestezjologiem i zalozyc skoro mam taki lek..nie wiem sama...na pewno nie zdecyduje sie juz na hormony...

nam ze smokiem jest dosc wygodnie ... i narazie nie zamierzamy z nim walczyc :) moze po roku ...

nasza smoka moze miec a moze i nie miec...czasem chce sama..czasem jej wciskamy... a jakie sa zalecenia w koncu do tych smokow ? ktoras pisala ,ze po 3 miesiacu odzywczajac ???...w sumei moze i racja ,bo pozniej jak zeby wychodza to moga sie pokrzywic przez smoka...sama nie wiem ?

reklama
a ja musze się pochwaliś,że Gabryśkowa już poraz któryś przespała calutką noc:tak:..ale dziś był rekord...usnela przed 22 a wstala o 7.30 :szok::tak: oby tak codziennie bylo :tak:

Do góry