reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Jaka grzeczna córcia:tak: Mój pobył 2 dni u Babci i postanowił wrócić do domu... :-( Wszędzie mu dobrze ale spać to najlepiej w domku.

A na Mazurach dzisiaj brr zimnica:-( mam nadzieję, że się później rozpogodzi.
Pamietam jak moj Patryk za brzdaca ,tez szybkie powroty robił do domku ,cały dzien super fajnie ,ale jak przychodziła nocka było "ja chce do mamy" hahahaah NIe ma jak domek i mama :)

reklama
Witam po weekendzie!
Widzę że większość z was spędzała niedzielę z dala od forum ja również byłam cały dzień poza domem. Dopołudnie spędziłam na wsi u teściów, był odpust w miejscowości Św. Anna , obwarzanki i takie tam pierdoły... A popołudnie na imprezie u mamy bo Anna więc dzień pięknie zleciał a pod koniec marzyłam już tylko aby się położyć...
Dziś humor mam nieszczególny, od rana jakieś płaczliwe rozdrażnienie czuję więc chyba nie będę się pokazywać ludziom.
mea_osi ja też czuję tętno na brzuszku, ale ruchy dziecka rozróżnia się bez problemu bo są mocniejsze, pamiętam jak na początku wsłuchiwałam się w brzuszek i czułam tylko tętno a potem się zaczęło i ruchy czuję coraz wyraźniej i mocniej...moje maleństwo kopie zwłaszcza jak mam pełny pęcherz...

Dziś humor mam nieszczególny, od rana jakieś płaczliwe rozdrażnienie czuję więc chyba nie będę się pokazywać ludziom.

I ja dzisiaj jakaś w nie humorze jestem:-(
A moje maleństwo mocno kopie.... sa dni kiedy co chwilkę do ubikacji biegam bo tak się układa nisko i kopie w pęcherz :-D

hehe a ten moj leniuszek dzis jednak postanowil mamusie kopnac :D chyba mu sie spodobalo jak w koncu rano po calej nocy poszlam siku :D nie ma jak przestrzen :D

Mea Gratulatki!!! A nie mówiłam!!! (ach jak ja lubię ten zwrot hehehe)

Dziewczynki, weekend miałam masakryczny, w sobotę wstałam cała spuchnięta, bo ząb mi zaszwankował. Odbyłam 4 wizyty u stomatologa w tym leczenie kanałowe na jednym znieczyleniu :szok::baffled: które i tak nie działało bo zbierała się ropa. Okazało się, że mam ząb co sobie postanowił umierać i zapalenie okostnej buuuuuu :-( Jeszcze teraz siedzę z opuchniętym polikiem (w pracy) i jedyne czym się moge wspomagać, to sachol :-( Macie jakieś domowe sposoby, na ukojenie bólu dziąseł??? Ratujcie!!!!

Mea Gratulatki!!! A nie mówiłam!!! (ach jak ja lubię ten zwrot hehehe)

Dziewczynki, weekend miałam masakryczny, w sobotę wstałam cała spuchnięta, bo ząb mi zaszwankował. Odbyłam 4 wizyty u stomatologa w tym leczenie kanałowe na jednym znieczyleniu :szok::baffled: które i tak nie działało bo zbierała się ropa. Okazało się, że mam ząb co sobie postanowił umierać i zapalenie okostnej buuuuuu :-( Jeszcze teraz siedzę z opuchniętym polikiem (w pracy) i jedyne czym się moge wspomagać, to sachol :-( Macie jakieś domowe sposoby, na ukojenie bólu dziąseł??? Ratujcie!!!!

rave jak mialam zapalenie okostnej to mi dentysta radzil cyckanie kostek lodu !! na chwile usmiezalo bol !! auc az mnie szczeka zaczela bolec jak sobie pomyslalam co przezywasz ...

Ojej Reve współczuję:-( hmm z tego co kojarze to tylko zimne oklady pomagaja na ból żeba i dym papierosowy, no ale to niewskzane.

rave jak mialam zapalenie okostnej to mi dentysta radzil cyckanie kostek lodu !! na chwile usmiezalo bol !! auc az mnie szczeka zaczela bolec jak sobie pomyslalam co przezywasz ...
Dzięki !!!, tylko hmm skąd ja do cholery wezmę lód w pracy :szok: muszę zadziałać i coś zakombinować :eek: swoją drogą, to jest chore, nie dość, ze żem baba w ciąży, to jeszcze z bolącym zębiskiem muszę w pracy siedzieć- tożto absurd! Jeszcze troszeczkę i moja zastępczyni będzie na tyle wdrożona, że spokojnie pójdę do domku na zwolnienie, tymczasem muszę tu gnić bleeeee

reklama
Do góry