G
Georgina
Gość
My też mamy rodzinną niedzielę, Mała po obiadku ładnie tatusia skopała Wreszcie)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pustki tu dzisiaj Chciałam posłuchać serduszka Małej a Ta mi obkopała centralnie stetoskop Hehe. Nie słyszałam jej serduszka bo kurcze chyba wiecznie czuję tylko swoje tętno
jasne pije litrami sok buraczany i zakwas i melase buraczana tez. bardzo dobrze sie odzywiam a tu taka niespodzianka. biore witaminy i zelazo dodatkowo. a czuje sie nieciekawie, jest mi slabo, zdarzylo mi sie zemdlec kilka razy juz, ale mam nadzieje, ze wkoncu to minie.Tunia a probowalas juz zakwasu buraczanego?
Lastarda o nim juz wpominala, a ja tez slyszalam same pozytywy. Nie zaszkodzi sprobowac. Jak nie masz przepisu to ja chetnie wkleje swoj na watek kulinarny. Zakwas jest pyszny i zdrowy;-)
Coz wiecej mozesz zrobic, brac witaminy i zelazo dodatkowo z kwasem foliowym. Pewnie lekarz wie najlepiej co ci przepisac. A czujesz sie jakos slabiej ze wzgledu na slaba morfologie?
a czy wy tez macie takie wrazenie ze caly brzuch pulsuje tak jak wasze tetno ?? bo jak przykladam reke to tylko tetno odczuwam ... no i czasem wielkie bulgotanie !!
mamy z moim R wkoncu wolne i czas tylko dla siebie bo nasza corunia postanowila nastepny tydzien spedzic z ciocia i wujkiem. spacerowalismy cale popoludnie a na wieczor umowieni jestesmy na tance! oj jak dawniej. bardzo wskazana taka chwila luzu.
Tak, też tak mam.
Ale kopniaki Małej bez problemu odróżniam