reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
My ciągle przed obiadem, nawet nie wiem co będziemy jeść, pewnie resztki poimrezowe ;-) A teraz właśnie zjadłam paczkę pistacji i popiłam herbatką żurawinową. Ciężko jest siedzieć przed komputerem i nic nie jeść ;-) I nie wiem czy to kwestia żurawin, ale odkąd zaczęłam pić tą herbatkę to lepiej śpię, bez ciągłych nocnych wypraw do WC :-) A dochodziłam już do 5 wypraw na noc!
Co do ułożenia to moja Mała się wierci strasznie. Początkiem maja na USG leżała na plecach ;-) a teraz niedawno na połówkowym kręciła się jak wiatrak - raz stała na głowie, za chwilkę kopała nogami w dół, jakby się odpychała od dna... Tak więc ciężko mnie ująć "statystycznie" :-(

Pustki tu dzisiaj:) Chciałam posłuchać serduszka Małej a Ta mi obkopała centralnie stetoskop:D Hehe. Nie słyszałam jej serduszka bo kurcze chyba wiecznie czuję tylko swoje tętno;)

Pustki tu dzisiaj:) Chciałam posłuchać serduszka Małej a Ta mi obkopała centralnie stetoskop:D Hehe. Nie słyszałam jej serduszka bo kurcze chyba wiecznie czuję tylko swoje tętno;)

a czy wy tez macie takie wrazenie ze caly brzuch pulsuje tak jak wasze tetno ?? bo jak przykladam reke to tylko tetno odczuwam ... no i czasem wielkie bulgotanie !!

Tunia a probowalas juz zakwasu buraczanego?
Lastarda o nim juz wpominala, a ja tez slyszalam same pozytywy. Nie zaszkodzi sprobowac. Jak nie masz przepisu to ja chetnie wkleje swoj na watek kulinarny. Zakwas jest pyszny i zdrowy;-)
Coz wiecej mozesz zrobic, brac witaminy i zelazo dodatkowo z kwasem foliowym. Pewnie lekarz wie najlepiej co ci przepisac. A czujesz sie jakos slabiej ze wzgledu na slaba morfologie?
jasne pije litrami sok buraczany i zakwas i melase buraczana tez. bardzo dobrze sie odzywiam a tu taka niespodzianka. biore witaminy i zelazo dodatkowo. a czuje sie nieciekawie, jest mi slabo, zdarzylo mi sie zemdlec kilka razy juz, ale mam nadzieje, ze wkoncu to minie.

mamy z moim R wkoncu wolne i czas tylko dla siebie bo nasza corunia postanowila nastepny tydzien spedzic z ciocia i wujkiem. spacerowalismy cale popoludnie a na wieczor umowieni jestesmy na tance! oj jak dawniej. bardzo wskazana taka chwila luzu.

milego wieczoru!

a czy wy tez macie takie wrazenie ze caly brzuch pulsuje tak jak wasze tetno ?? bo jak przykladam reke to tylko tetno odczuwam ... no i czasem wielkie bulgotanie !!

Tak, też tak mam.
Ale kopniaki Małej bez problemu odróżniam:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamy z moim R wkoncu wolne i czas tylko dla siebie bo nasza corunia postanowila nastepny tydzien spedzic z ciocia i wujkiem. spacerowalismy cale popoludnie a na wieczor umowieni jestesmy na tance! oj jak dawniej. bardzo wskazana taka chwila luzu.

Jaka grzeczna córcia:tak: Mój pobył 2 dni u Babci i postanowił wrócić do domu... :-( Wszędzie mu dobrze ale spać to najlepiej w domku.

A na Mazurach dzisiaj brr zimnica:-( mam nadzieję, że się później rozpogodzi.

reklama
Do góry