reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

zajrzałam teraz do listy Mamusiek i jakoś nie widzę tam zdjęcia mojej Julki z 6.12 a było wcześniej .....i teraz jak chcemy wkleić nowe zdjęcie to skopiować ten cały wpis o dacie narodzin naszego Malucha i pod tym dodać jedno zdjęcie tak ?;-)

szukaj w albumie u mnie albo u asi i poprawimy !

Hej dziewczynki witam sie z rana wyspana jak nigdy hihi Tomek mial dzis pierwszy dyzur nocny a ja nie wstalam z lozka od 23 no teraz juz zeszlam bo przeciez odzwtczailam sie od spania po 9 godzin przez te 2 miesiace i juz spac nie moglam za to on umordowany poszedl spac (nie wiem czym bo maly sie 2 razy obudzil standardowo i nawet mu nie zaplakal hihi). NO nie powiem jestem z niego zadowolona maluch nakarmiony przewiniety ale jaki mialam ubaw o 5 bo Szymek nie robil kupy od 2 dni i sie nabijalam ze na pewno zrobi kupala w nocy a po dwoch dniach to bedzie co przewijac no i 5 rano a ja slysze rzepa od pieluchy i Tomka gtekst NO ZAJEBISCIE hahaha maly dal czadu ale dziecko nakarmione przewiniete wyspane mama tez zyc nie umierac:))))

wiesz czemu jest niewyspany?? bo musial czuwac zeby slyszec jak sie maly budzi :) jak sie przyzwyczai to uz bedzie ok :)

reklama
wiesz czemu jest niewyspany?? bo musial czuwac zeby slyszec jak sie maly budzi :) jak sie przyzwyczai to uz bedzie ok :)[/QUOTE]
NO mozliwe bo na poczatku tez sie balam ze malego nie uslysze:)

moze to chwilowe albo masz jakis konflikt ... mi wszystko chodzi jak burza !!
no ale jaki konflikt skoro wszystko bylo ok a dzis juz 3 dzien jest taka kicha..... nic innego nie ma konfliktu tylko forum....
nie wiem o co chodzi ale juz nie tylko ja mialam problemy z forum.... cos tu ciagle sie dzieje jeszcze przez te zmiany....

Mea albo Joasia podmienilyscie mi dziecko! :-D Na naszej liscie zrobilyscie mnie mama Anielki! :-) Oddajcie mi mojego synka!!! :-D
Ale jaja:-D:-D:-D

Hej dziewczynki witam sie z rana wyspana jak nigdy hihi Tomek mial dzis pierwszy dyzur nocny a ja nie wstalam z lozka od 23 no teraz juz zeszlam bo przeciez odzwtczailam sie od spania po 9 godzin przez te 2 miesiace i juz spac nie moglam za to on umordowany poszedl spac (nie wiem czym bo maly sie 2 razy obudzil standardowo i nawet mu nie zaplakal hihi). NO nie powiem jestem z niego zadowolona maluch nakarmiony przewiniety ale jaki mialam ubaw o 5 bo Szymek nie robil kupy od 2 dni i sie nabijalam ze na pewno zrobi kupala w nocy a po dwoch dniach to bedzie co przewijac no i 5 rano a ja slysze rzepa od pieluchy i Tomka gtekst NO ZAJEBISCIE hahaha maly dal czadu ale dziecko nakarmione przewiniete wyspane mama tez zyc nie umierac:))))

Fajnie ci teraz co?'
Niech sie opiekuje i zajmuje,tobie nalezy sie odpoczynek i relaks:tak:;-)

Cześć Dziewczynki!
Udało mi się nadrobić ostatnie kilkadziesiąt stron:)
Co do chrzcin to my też będziemy jednymi z ostatnich, bo będziemy chrzcić w maju lub czerwcu. Może będzie już ciepło:)
Anoola trzymaj się Kochana. Musisz podjąć decyzję najlepszą dla Ciebie i Majeczki.
Daffi wierzę, że się dogadacie z mężem i wszystko sobie ładnie poukładacie.
karnitynko cieszę się Twoim szczęściem. Widzę, że mąż staje na wysokości zadania. Ale co się chłopinie dziwić tyle Was nie widział, że żadna kupa mu nie straszna, byle Tobie pomóc i budować porozumienie z synkiem:)
U nas wszystko dobrze. Alunia ładnie się rozwija, może nie jest tak silna jak niektóre dzieciaczki, ale dzielnie walczy. Poza tym jest taka pogodna, rozdaje uśmiechy na prawo i lewo. Ale w sumie i mama i tata cieszą się zazwyczaj jak głupi do sera, więc ma to chyba po nas:) Nie śmieje się jeszcze na głos, ale widzę, że już niewiele jej brakuje.
Żałuję, że czasami wystarczy mi tylko czasu, żeby Was ponadrabiać a na napisanie już nie. Ale nie zapominajcie o nas! Kiedy tylko mogę to zaglądam na forum. Jeszcze później tutaj zajrzę. Tymczasem buziaki dla wszystkich dzieciaczków i ich mamuś!

Cześć kochane!
Dziś Lolek skończył 3 miesiące! hehe :) Obudziłam się dziś o 4 nad ranem i wspominałam poród, hehe :D A raczej nie poród tylko to jak go pierwszy raz ujrzałam! Ech :) Rozmarzyłam się!

reklama
Do góry