mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
zajrzałam teraz do listy Mamusiek i jakoś nie widzę tam zdjęcia mojej Julki z 6.12 a było wcześniej .....i teraz jak chcemy wkleić nowe zdjęcie to skopiować ten cały wpis o dacie narodzin naszego Malucha i pod tym dodać jedno zdjęcie tak ?;-)
szukaj w albumie u mnie albo u asi i poprawimy !
Hej dziewczynki witam sie z rana wyspana jak nigdy hihi Tomek mial dzis pierwszy dyzur nocny a ja nie wstalam z lozka od 23 no teraz juz zeszlam bo przeciez odzwtczailam sie od spania po 9 godzin przez te 2 miesiace i juz spac nie moglam za to on umordowany poszedl spac (nie wiem czym bo maly sie 2 razy obudzil standardowo i nawet mu nie zaplakal hihi). NO nie powiem jestem z niego zadowolona maluch nakarmiony przewiniety ale jaki mialam ubaw o 5 bo Szymek nie robil kupy od 2 dni i sie nabijalam ze na pewno zrobi kupala w nocy a po dwoch dniach to bedzie co przewijac no i 5 rano a ja slysze rzepa od pieluchy i Tomka gtekst NO ZAJEBISCIE hahaha maly dal czadu ale dziecko nakarmione przewiniete wyspane mama tez zyc nie umierac)))
wiesz czemu jest niewyspany?? bo musial czuwac zeby slyszec jak sie maly budzi jak sie przyzwyczai to uz bedzie ok