kopciuszek2107
Fanka BB :)
Mea czy to wina forum ze wszystko otwiera mi sie bardzo dlugo??? to jest bardzo uciazliwe a zadna inna strona sie tak nie otwiera... mamw szystkie przegladarki najnowsze....
U mnie wczytuje sie szybkotak jak zawsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mea czy to wina forum ze wszystko otwiera mi sie bardzo dlugo??? to jest bardzo uciazliwe a zadna inna strona sie tak nie otwiera... mamw szystkie przegladarki najnowsze....
U mnie wczytuje sie szybkotak jak zawsze.
Mea albo Joasia podmienilyscie mi dziecko! Na naszej liscie zrobilyscie mnie mama Anielki! :-) Oddajcie mi mojego synka!!!
Hej dziewczynki witam sie z rana wyspana jak nigdy hihi Tomek mial dzis pierwszy dyzur nocny a ja nie wstalam z lozka od 23 no teraz juz zeszlam bo przeciez odzwtczailam sie od spania po 9 godzin przez te 2 miesiace i juz spac nie moglam za to on umordowany poszedl spac (nie wiem czym bo maly sie 2 razy obudzil standardowo i nawet mu nie zaplakal hihi). NO nie powiem jestem z niego zadowolona maluch nakarmiony przewiniety ale jaki mialam ubaw o 5 bo Szymek nie robil kupy od 2 dni i sie nabijalam ze na pewno zrobi kupala w nocy a po dwoch dniach to bedzie co przewijac no i 5 rano a ja slysze rzepa od pieluchy i Tomka gtekst NO ZAJEBISCIE hahaha maly dal czadu ale dziecko nakarmione przewiniete wyspane mama tez zyc nie umierac)))
Hihi dobre oj moj robi raz dziennie albo co 2 dni ale wczoraj to juz trzeci dzien lecial juz mu dzis mialam pomagac ale chyba czekal na taty zmianeuuu to musi być grubo
Mój robi parę razy dziennie i nikt go wtedy nie chce tknąć krzyczą tylko ' Justyyyynaaaaaa chodź tu'
Hihi dobre oj moj robi raz dziennie albo co 2 dni ale wczoraj to juz trzeci dzien lecial juz mu dzis mialam pomagac ale chyba czekal na taty zmiane