reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Mea albo Joasia podmienilyscie mi dziecko! :-D Na naszej liscie zrobilyscie mnie mama Anielki! :-) Oddajcie mi mojego synka!!! :-D

Mea czy to wina forum ze wszystko otwiera mi sie bardzo dlugo??? to jest bardzo uciazliwe a zadna inna strona sie tak nie otwiera... mamw szystkie przegladarki najnowsze....

moze to chwilowe albo masz jakis konflikt ... mi wszystko chodzi jak burza !!

Mea albo Joasia podmienilyscie mi dziecko! :-D Na naszej liscie zrobilyscie mnie mama Anielki! :-) Oddajcie mi mojego synka!!! :-D

no i znalazla sie nasza zguba !!! masz przyklejona chyba amelke allitki :) - allitka potwierdz !!

zajrzałam teraz do listy Mamusiek i jakoś nie widzę tam zdjęcia mojej Julki z 6.12 a było wcześniej .....i teraz jak chcemy wkleić nowe zdjęcie to skopiować ten cały wpis o dacie narodzin naszego Malucha i pod tym dodać jedno zdjęcie tak ?;-)

Witam niedzielnie!
U nas duży postęp - Aluś śmieje się na głos :-) Przekonała go do tego jego gadająca zabawka z fisher price hahaha
poza tym kręci się z dnia na dzień...T nawet dziś do pracy musiał iść ehhh

Mea o co chodzi z tym albumem?Mój mały tam jest...

Jaka głoodna jestem :szok:

Hej dziewczynki witam sie z rana wyspana jak nigdy hihi Tomek mial dzis pierwszy dyzur nocny a ja nie wstalam z lozka od 23 no teraz juz zeszlam bo przeciez odzwtczailam sie od spania po 9 godzin przez te 2 miesiace i juz spac nie moglam za to on umordowany poszedl spac (nie wiem czym bo maly sie 2 razy obudzil standardowo i nawet mu nie zaplakal hihi). NO nie powiem jestem z niego zadowolona maluch nakarmiony przewiniety ale jaki mialam ubaw o 5 bo Szymek nie robil kupy od 2 dni i sie nabijalam ze na pewno zrobi kupala w nocy a po dwoch dniach to bedzie co przewijac no i 5 rano a ja slysze rzepa od pieluchy i Tomka gtekst NO ZAJEBISCIE hahaha maly dal czadu ale dziecko nakarmione przewiniete wyspane mama tez zyc nie umierac:))))

Hej dziewczynki witam sie z rana wyspana jak nigdy hihi Tomek mial dzis pierwszy dyzur nocny a ja nie wstalam z lozka od 23 no teraz juz zeszlam bo przeciez odzwtczailam sie od spania po 9 godzin przez te 2 miesiace i juz spac nie moglam za to on umordowany poszedl spac (nie wiem czym bo maly sie 2 razy obudzil standardowo i nawet mu nie zaplakal hihi). NO nie powiem jestem z niego zadowolona maluch nakarmiony przewiniety ale jaki mialam ubaw o 5 bo Szymek nie robil kupy od 2 dni i sie nabijalam ze na pewno zrobi kupala w nocy a po dwoch dniach to bedzie co przewijac no i 5 rano a ja slysze rzepa od pieluchy i Tomka gtekst NO ZAJEBISCIE hahaha maly dal czadu ale dziecko nakarmione przewiniete wyspane mama tez zyc nie umierac:))))

uuu to musi być grubo:-D
Mój robi parę razy dziennie i nikt go wtedy nie chce tknąć:-D krzyczą tylko ' Justyyyynaaaaaa chodź tu':dry:

reklama
Do góry