reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mea to wyobraz sobie, ze moja znajoma poronila w rydach a rano przed obchodem przychodzi pielegniarka i takim tekstem rzuca: a teraz zbada tetno maluszka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laska o malo nie zjechala!!!!!!!!!1

no wlasnie odrobina taktu by sie przydala ... jak by laske dali do innej sali a nie z rodzacymi to by takiej sytuacji nie bylo ...

Mea już zagłosowałam ale nie bardzo rozumiem o co chodzi w powyższym?Co to ten listowy temat?

chodzi o to zeby pokazac jak zmieniaja sie nasze maluchy ... zeby bylo zdjecie z porodu i aktualne po SKONCZONYM 3 MIESIACU :)

MEA zdjęcia mojej Amelci niema na liście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to możliwe??

zaraz to posprawdzam ... ale bylo jak urodzilas prawda ??
zobacz czy jest w asi albumie
https://www.babyboom.pl/forum/member-joanna82-56810-albums-nasze-grudniowe-maluszki.html
ja ze swojego wszystkich powklejalam .. .jak nie bedzie to wklej dwa dla porownania a ja to potem poprawie

Ostatnia edycja:
reklama
Bania nie ma jej zdjęcia nigdzie i nie jestem pewna czy aby było kiedykolwiek!!! wiem, ze pisalam zebyscie wkleily bo dodawalam do albumu

dwa ostatnie /srodkowe nasze i to dalej/ sa najlepsze - nowki wygodne i wogole :)
kurcze zaluje ze my sie w szpitalu nie spotkalysmy ...
no i na poloznicwie to chyba wszystkie sale sa 3 osobowe co nie ?? jedyny mankament tego oddzialu to lazienka ... poza tym to luksus zwlaszcza psychiczny :)

a na ginekologi byla sala 7 osobowa ... my mialysmy obsade full rodzacych /z jednym wyjatkiem laski co z gestoza lezala ale tez miala rodzic na dniach/ ale jak wychodzilam ze szpitala to przywiezli laske po lyzeczkowaniu i dali ja na ta sale na moje miejsce ... moje wyrazy wspolczucia lezec po poronieniu z rodzacymi laskami ... zero wyczucia ... chyba lepiej bylo dac ja do sali ze starymi babciami !!

Ja po zabiegu tez leazlam z dziewczynami ktore w niedlugim czasie mialy rodzic:tak:byly w szpitalu na podtrzymaniu:tak:i powiem wam ze bardzo mnie wspieraly:tak:ja mimo wszystko zyczylam im jak najlepiej bo nikomu nie zycze tego co wtedy przezylam.

Ja po zabiegu tez leazlam z dziewczynami ktore w niedlugim czasie mialy rodzic:tak:byly w szpitalu na podtrzymaniu:tak:i powiem wam ze bardzo mnie wspieraly:tak:ja mimo wszystko zyczylam im jak najlepiej bo nikomu nie zycze tego co wtedy przezylam.

uwazasz ze to dobre rozwiazanie tak patrzec na brzuszki wiedzac ze sie poronilo ?? ja tego nie przezylam ale jakos sobie takiej sytuacji nie umiem wyobrazic ...

a ja bede miala pozyczona chuste od kolezanki ... ona ma roczna coreczke ale pati nie znosi byc noszona w chuscie wiec ta od roku lezy w szafie ... ja zobacze czy agatce sie to spodoba i jak tak to sobie taka kupie :)

uwazasz ze to dobre rozwiazanie tak patrzec na brzuszki wiedzac ze sie poronilo ?? ja tego nie przezylam ale jakos sobie takiej sytuacji nie umiem wyobrazic ...
Sama nie wiem czy dobre ale wtedy dziewczyny bardzo mnie wspieraly,chociaz powiem ci ze taki prawdziwy zal to dopiero byl w domu,w szpitalu bylam oszolomiona tym wszystkim,na narkozie wiec jakos nawet nie moglam plakac,dopiero to wszystko puscilo jak wrocilam do domu,wtedy nie chcialam patrzec na kobi8ety z brzuszkami,w glowie bylo tylko jedno Dlaczego:-(ach nie moge nawet teraz tego wspominac:-(

reklama
Mea czy to wina forum ze wszystko otwiera mi sie bardzo dlugo??? to jest bardzo uciazliwe a zadna inna strona sie tak nie otwiera... mamw szystkie przegladarki najnowsze....

Do góry