mea a próbowałas podac Agatce troche herbatki rumiankowej?u nas swietnie sie sprawdziłafajne sa takie wspomnienia ... a ten pierwszy raz .. ech do dzis lubie nalesniki
goscie byli chwile i juz pojechali tak to jest jak trzeba dzieciaczka kapac ja teraz mala daje na warsztat /przewijak/ i moze uda nam sie wycisnac jakies kupsko /znowu mamy problemy .../
reklama
hej laseczki............ ja jakos nie bardzo mam czas, dziecie moje marudzi mi cos ostatnio i ciezko mi ja czyms na dluzej zainteresoawac... za to nauczylam ja w ciagu dnia w wozku zasypiac-bo dotad chciala tylko na rekach.......... nadal walcze z cycami i staram sie dawac jej jak najczesciej... tyle ze ta malpeczka nie bardzo chce przy cycu czesto lezec,,, bo jak zje to juz koniec z cycem... albo mnie po brodawkach lize i smieje sie( mam wrazenie ze ze mnie)......
ech. kiedy moje dziecie sie w glos zasmieje,. na razie jestesmy na etapie rozmawiania z magnesami na lodowce,,(takimi z danonkow
ech. kiedy moje dziecie sie w glos zasmieje,. na razie jestesmy na etapie rozmawiania z magnesami na lodowce,,(takimi z danonkow
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea a próbowałas podac Agatce troche herbatki rumiankowej?u nas swietnie sie sprawdziła
probowalismy z rumiankowa, koperkowa i uspokajajaca ... zasadniczo nie ma roznicy ... ale ona chyba za malo pije herbatki i to dlatego ... pani doktor kazala min 100 ml dziennie ...
a co do porodu to ja sie ciesze ze dostalam OSTATNIE łóżko.. zapewne MEA i ALLITKA wiedza o co chodzi ;p
wypasione elektryczne i wygodne ;p
bo jak mnie przyjmowali i wzieli na kroplowke to dostalo mi sie 1 .. booosz jak dla jakiegos skazanca..
swoją drogą MEA na którym łóżku rodziłaś?
no i jak bylas wczesniej w szpitalu to z tego co pamietam lezalas na sali numer 9.. tak jak ja .. ;p
a na poloznictwie na 19 bylam
O co chodzi z tym ostatnim łóżkiem??? ja rodzilam na srodkowym, na ostatnim byla laska co sie meczyla 14 godz( jak ja przyszlam to miala przec ale nie dala rady i cesarka) potem pojawily sie nowe laski, ktore sluchaly jak ja rodze (ta jeda przyszla o polnocy, ja ur o 4 a ona o 18)
A na poloznictwie lezalam na 20(obok dyzurki) fajna mala 3-osobowa sala!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
O co chodzi z tym ostatnim łóżkiem??? ja rodzilam na srodkowym, na ostatnim byla laska co sie meczyla 14 godz( jak ja przyszlam to miala przec ale nie dala rady i cesarka) potem pojawily sie nowe laski, ktore sluchaly jak ja rodze (ta jeda przyszla o polnocy, ja ur o 4 a ona o 18)
A na poloznictwie lezalam na 20(obok dyzurki) fajna mala 3-osobowa sala!!!
dwa ostatnie /srodkowe nasze i to dalej/ sa najlepsze - nowki wygodne i wogole
kurcze zaluje ze my sie w szpitalu nie spotkalysmy ...
no i na poloznicwie to chyba wszystkie sale sa 3 osobowe co nie ?? jedyny mankament tego oddzialu to lazienka ... poza tym to luksus zwlaszcza psychiczny
a na ginekologi byla sala 7 osobowa ... my mialysmy obsade full rodzacych /z jednym wyjatkiem laski co z gestoza lezala ale tez miala rodzic na dniach/ ale jak wychodzilam ze szpitala to przywiezli laske po lyzeczkowaniu i dali ja na ta sale na moje miejsce ... moje wyrazy wspolczucia lezec po poronieniu z rodzacymi laskami ... zero wyczucia ... chyba lepiej bylo dac ja do sali ze starymi babciami !!
Ostatnia edycja:
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Uwaga zdjecia maluchow juz sa na liscie !! Mamusie ktorych dzieci juz skonczyly 3 miesiace niech wklejaja sie do listowego tematu !!!
Mea już zagłosowałam ale nie bardzo rozumiem o co chodzi w powyższym?Co to ten listowy temat?Uwaga zdjecia maluchow juz sa na liscie !! Mamusie ktorych dzieci juz skonczyly 3 miesiace niech wklejaja sie do listowego tematu !!!
reklama