reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

fajne sa takie wspomnienia ... a ten pierwszy raz .. ech do dzis lubie nalesniki :)

goscie byli chwile i juz pojechali :) tak to jest jak trzeba dzieciaczka kapac :) ja teraz mala daje na warsztat /przewijak/ i moze uda nam sie wycisnac jakies kupsko /znowu mamy problemy .../
mea a próbowałas podac Agatce troche herbatki rumiankowej?u nas swietnie sie sprawdziła :)

reklama
hej laseczki............ ja jakos nie bardzo mam czas, dziecie moje marudzi mi cos ostatnio i ciezko mi ja czyms na dluzej zainteresoawac... za to nauczylam ja w ciagu dnia w wozku zasypiac-bo dotad chciala tylko na rekach.......... nadal walcze z cycami i staram sie dawac jej jak najczesciej... tyle ze ta malpeczka nie bardzo chce przy cycu czesto lezec,,, bo jak zje to juz koniec z cycem... albo mnie po brodawkach lize i smieje sie( mam wrazenie ze ze mnie)......:)

ech. kiedy moje dziecie sie w glos zasmieje,. na razie jestesmy na etapie rozmawiania z magnesami na lodowce,,(takimi z danonkow:)

a co do porodu to ja sie ciesze ze dostalam OSTATNIE łóżko.. zapewne MEA i ALLITKA wiedza o co chodzi ;p
wypasione elektryczne i wygodne ;p

bo jak mnie przyjmowali i wzieli na kroplowke to dostalo mi sie 1 .. booosz jak dla jakiegos skazanca.. :-D

swoją drogą MEA na którym łóżku rodziłaś? :-D
no i jak bylas wczesniej w szpitalu to z tego co pamietam lezalas na sali numer 9.. :-D tak jak ja .. ;p
a na poloznictwie na 19 bylam :-D

O co chodzi z tym ostatnim łóżkiem??? ja rodzilam na srodkowym, na ostatnim byla laska co sie meczyla 14 godz( jak ja przyszlam to miala przec ale nie dala rady i cesarka) potem pojawily sie nowe laski, ktore sluchaly jak ja rodze (ta jeda przyszla o polnocy, ja ur o 4 a ona o 18)
A na poloznictwie lezalam na 20(obok dyzurki) fajna mala 3-osobowa sala!!!

O co chodzi z tym ostatnim łóżkiem??? ja rodzilam na srodkowym, na ostatnim byla laska co sie meczyla 14 godz( jak ja przyszlam to miala przec ale nie dala rady i cesarka) potem pojawily sie nowe laski, ktore sluchaly jak ja rodze (ta jeda przyszla o polnocy, ja ur o 4 a ona o 18)
A na poloznictwie lezalam na 20(obok dyzurki) fajna mala 3-osobowa sala!!!

dwa ostatnie /srodkowe nasze i to dalej/ sa najlepsze - nowki wygodne i wogole :)
kurcze zaluje ze my sie w szpitalu nie spotkalysmy ...
no i na poloznicwie to chyba wszystkie sale sa 3 osobowe co nie ?? jedyny mankament tego oddzialu to lazienka ... poza tym to luksus zwlaszcza psychiczny :)

a na ginekologi byla sala 7 osobowa ... my mialysmy obsade full rodzacych /z jednym wyjatkiem laski co z gestoza lezala ale tez miala rodzic na dniach/ ale jak wychodzilam ze szpitala to przywiezli laske po lyzeczkowaniu i dali ja na ta sale na moje miejsce ... moje wyrazy wspolczucia lezec po poronieniu z rodzacymi laskami ... zero wyczucia ... chyba lepiej bylo dac ja do sali ze starymi babciami !!

Ostatnia edycja:
Mea to wyobraz sobie, ze moja znajoma poronila w rydach a rano przed obchodem przychodzi pielegniarka i takim tekstem rzuca: a teraz zbada tetno maluszka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laska o malo nie zjechala!!!!!!!!!1

reklama
Do góry