reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja tez mam do was pytanie odnosnie łez...... powiedzcie mi czy waszym dzieciom leca łzy z obu oczek??? julka cały czas łzawi na prawe oko a lewe w ogóle... zaczynam się martwić...
Jak płacze to na oba. Ale czasem ma płacz bezłzowy, że się tak wyrażę:p To pewnie taki ze złości.

reklama
:-)I w koncu wczoraj przyszly zdjecia Igorka juz ma 140 wywołanych w albumie z kubusia puchatka hehe ja ogolnie uwielbiam kocham zdjecia itd to jest najlepsza rzecz na swiecie i najlepsza pamiątka na cale zycie takze wczoraj poukladalam i juz z chcia bym wywolala nastepne ale poki co mam tylko 2 hehe i zbieram az do 100 i wywoluje ;) Wy tez?? :-)
Ja mam na kompie folder Martynka i podfoldery Grudzień, Styczeń, Luty, Marzec i w nich foty;) Muszę zacząć je na płytę nagrywać w razie 'W'.

Ja kąpię Małą o 18.30 a o 19 już smacznie śpi:)
a jak jest z nocnym wstawaniem przy tak wczesnej kapieli i spanku ?

...a juz doczytałam...hmmm no to moja jak zaśnie przed 22 to budzi sie o 3 mniej wiecej a pozniej o 7...choc pare razy zdarzylo się ,ze spała do 6 bez pobudki w srodku nocy ..

Ostatnia edycja:
I mam pytanie - jak wyglądaja pępki Waszych maluchów? Bo mój ma takie coś czarnawego w środku, ale pewdiatra mowiła, że to ok i nie mam się martwić....No wygląda ten pepek jakby brudny był, ale wyczyścić, się tego nie da[/U][/B]
Hmm moja córa ma normalny. Nawet trochę do środka;) czyściutki.

A ja, a właściwie M, odkryliśmy, że Franek bardzo lubi bujanie. Cieszy się niesamowicie. Oj coś czuję, że zaopatrzymy się w huśtawkę. Dziewczyny, które mają taki bajer pochwalcie się i napiszcie jakie macie i czy się sprawdzają.
A Martynka lubi jak się nią potrząsa w wózku.. hyhy. Dziwne ma lubienie:p Ale wówczas to nawet i uśnie.

święte słowa :) ja mam rozstępy na piersi, koło sutka , i to mnie dziwi bo cycki mi wcale nie uroosły, nawet jak pokarm miałam:wściekła/y: no ale cóż, natura chojnie mnie nie obdarzyła trzeba się z tym pogodzić :-D za to na brzuchu ani jednego rozstępa nie mam a w ostatni dzien przed porodem miałam 100 cm w obwodzie ;) i dalej mam ta ciemną krechę , ciekawe kiedy raczy zejść mi z brzucha ;)
Też mam krechę;D

reklama
a tak z innej beczki- dziewczyny które rodziły SN i byly szyte- czy dokucza Wam ten szew ? b mnieczasem "ciągnie" i kłuje wtym miejscu a do tego mam trochę inną wydzielinę niż zazwyczaj i martwię się czy wszystko napewno jest oki ..?
Ja rodziłam SN i byłam cięta oraz szyta. Nic mi nie przeszkadza i w ogóle odkąd ze szpitala wyszłam to czułam się tam idealnie.

Do góry