reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ja tez mam do was pytanie odnosnie łez...... powiedzcie mi czy waszym dzieciom leca łzy z obu oczek??? julka cały czas łzawi na prawe oko a lewe w ogóle... zaczynam się martwić...
Jak płacze to na oba. Ale czasem ma płacz bezłzowy, że się tak wyrażę:p To pewnie taki ze złości.

reklama
:-)I w koncu wczoraj przyszly zdjecia Igorka juz ma 140 wywołanych w albumie z kubusia puchatka hehe ja ogolnie uwielbiam kocham zdjecia itd to jest najlepsza rzecz na swiecie i najlepsza pamiątka na cale zycie takze wczoraj poukladalam i juz z chcia bym wywolala nastepne ale poki co mam tylko 2 hehe i zbieram az do 100 i wywoluje ;) Wy tez?? :-)
Ja mam na kompie folder Martynka i podfoldery Grudzień, Styczeń, Luty, Marzec i w nich foty;) Muszę zacząć je na płytę nagrywać w razie 'W'.

Ja kąpię Małą o 18.30 a o 19 już smacznie śpi:)
a jak jest z nocnym wstawaniem przy tak wczesnej kapieli i spanku ?

...a juz doczytałam...hmmm no to moja jak zaśnie przed 22 to budzi sie o 3 mniej wiecej a pozniej o 7...choc pare razy zdarzylo się ,ze spała do 6 bez pobudki w srodku nocy ..

Ostatnia edycja:
I mam pytanie - jak wyglądaja pępki Waszych maluchów? Bo mój ma takie coś czarnawego w środku, ale pewdiatra mowiła, że to ok i nie mam się martwić....No wygląda ten pepek jakby brudny był, ale wyczyścić, się tego nie da[/U][/B]
Hmm moja córa ma normalny. Nawet trochę do środka;) czyściutki.

A ja, a właściwie M, odkryliśmy, że Franek bardzo lubi bujanie. Cieszy się niesamowicie. Oj coś czuję, że zaopatrzymy się w huśtawkę. Dziewczyny, które mają taki bajer pochwalcie się i napiszcie jakie macie i czy się sprawdzają.
A Martynka lubi jak się nią potrząsa w wózku.. hyhy. Dziwne ma lubienie:p Ale wówczas to nawet i uśnie.

święte słowa :) ja mam rozstępy na piersi, koło sutka , i to mnie dziwi bo cycki mi wcale nie uroosły, nawet jak pokarm miałam:wściekła/y: no ale cóż, natura chojnie mnie nie obdarzyła trzeba się z tym pogodzić :-D za to na brzuchu ani jednego rozstępa nie mam a w ostatni dzien przed porodem miałam 100 cm w obwodzie ;) i dalej mam ta ciemną krechę , ciekawe kiedy raczy zejść mi z brzucha ;)
Też mam krechę;D

reklama
a tak z innej beczki- dziewczyny które rodziły SN i byly szyte- czy dokucza Wam ten szew ? b mnieczasem "ciągnie" i kłuje wtym miejscu a do tego mam trochę inną wydzielinę niż zazwyczaj i martwię się czy wszystko napewno jest oki ..?
Ja rodziłam SN i byłam cięta oraz szyta. Nic mi nie przeszkadza i w ogóle odkąd ze szpitala wyszłam to czułam się tam idealnie.

Do góry