reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

super ze macie taka mozliwosc... ja p[ewnie gdybym miala pieniadze tez bym wyslala a tak tylko wysylam smski...zawsze to cos da i uwazam ze kazda pomoc nawet najmniejsza jest wazna.
Oczywiscie ze tak taki sms jak kazdy wysle to daje bardzo duzo nie liczy sie ile kto ile ma i kto ile da Daffi liczy sie dobre serduszko a Ty na pewno takie masz;)

reklama
Blog rychu na www.smyki.pl?

jak sie tam oddaje glos?? wystarczy wpisac komantarz ?? jestem ciemna mas a na te stronie;/
zeby oddac głos musisz najpierw punkty nazbierać a zbierasz jak inni głosuja i komentują Twoje fotki, jak dodajesz fotki do albumu;-)
co do wody...to me dziecie mnie znienawidzi.. tak ja meczylam kilka łyków wziela ale wrzeszczała chyba do niebios zeby ktos ja uslyszal i ja uratowal... az wzielam na rece kilka razy polulałam i zasnela...ehhhh
Hehehe zanim dorosnie zapomni;-);-);-)
Hej laseczki no moj ksiaze dotarl w koncu do domku o 18 opalony jak murzyn i jakis pzystojniejszy haha ehhh te rozlaki na powitanie powiedzial ze slicznie wygladam i ze na maxa schudlam ze jest ze mnie dumny a ja mowie ze mam jeszcze 15 kg a ten zebym dala spokoj i powoli samo zejdzie:))))No wiec zapoznal sie z Szymciem od razu go na raczki i wszystkiego go mam uczyc to nakarmil malego a ten sie tak na niego patrzyl i ani nie zaplakal tylko sie smial chyba wyczul ze to tata:))) Pokazalam T brzuchola a on mowi ze dobrze jest ze kocha mnie najmocniej na swiecie hihi(a ja mam wielka falde a nie brzuch i tyle sadlicha jeszcze:D)NO pozniej Szymek zasnal a my wskoczylismy pod kocyk hihi balam sie troche ale bylo tak fajniutko ze po godzince skusilismy sie po raz drugi:-)teraz T sobie spi nie budze go bo biedny 24 godziny byl w podrozy a jeszcze i tak mnie przeciagal do polnocy bo on nie chce spac on chce gadac ze mna:-Djestem mega szczesliwa:tak:
No super!!! Cieszymy się razem z Tobą:-):-)

Czołem!

My wczoraj po wizycie u ortopedy :) wypadliśmy super, wszystko bdb. :) biorąc na ręce kazał rozkraczać mu nogi i nie podnosić za nóżki przy zmianie pieluszki :) żadnych ''żabek'' robić nie kazał, po 12 tygodniu mamy zrobić USG :)

Zatem z doctorami chwilowo mam spokój :))

ide Was zczytywać :)

Czołem!

My wczoraj po wizycie u ortopedy :) wypadliśmy super, wszystko bdb. :) biorąc na ręce kazał rozkraczać mu nogi i nie podnosić za nóżki przy zmianie pieluszki :) żadnych ''żabek'' robić nie kazał, po 12 tygodniu mamy zrobić USG :)

Zatem z doctorami chwilowo mam spokój :))

ide Was zczytywać :)

no to super:)
takich wiadomosci jak najwiecej:-)

Hej dziewczyny!
Znowu w nocy 3 razy wstawałam na karmienie :baffled: Kiedy się kończy ten skok 3miesiąca? ;-)

ja też... nawet 4 razy. :baffled:

Hej laseczki no moj ksiaze dotarl w koncu do domku o 18 opalony jak murzyn i jakis pzystojniejszy haha ehhh te rozlaki na powitanie powiedzial ze slicznie wygladam i ze na maxa schudlam ze jest ze mnie dumny a ja mowie ze mam jeszcze 15 kg a ten zebym dala spokoj i powoli samo zejdzie:))))No wiec zapoznal sie z Szymciem od razu go na raczki i wszystkiego go mam uczyc to nakarmil malego a ten sie tak na niego patrzyl i ani nie zaplakal tylko sie smial chyba wyczul ze to tata:))) Pokazalam T brzuchola a on mowi ze dobrze jest ze kocha mnie najmocniej na swiecie hihi(a ja mam wielka falde a nie brzuch i tyle sadlicha jeszcze:D)NO pozniej Szymek zasnal a my wskoczylismy pod kocyk hihi balam sie troche ale bylo tak fajniutko ze po godzince skusilismy sie po raz drugi:-)teraz T sobie spi nie budze go bo biedny 24 godziny byl w podrozy a jeszcze i tak mnie przeciagal do polnocy bo on nie chce spac on chce gadac ze mna:-Djestem mega szczesliwa:tak:

ojej, szczęściara! :tak:

U nas znowu drzemeczka :-D
Śniegu nawaliło i strasznie nie chce mi się iść na spacer :no: Niestety obiecałam teściowej, że pójdziemy na spacer bo przyjeżdza dzisiaj w odwiedziny ;-)

Używa może któraś z was laktatora elektrycznego tommee tippee? Jak się sprawuje?

reklama
Do góry