karnitynka1982
Fanka BB :)
Ja podaje tylko witamine D tak mi kazali a karmie butla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mea, wstyd się przyznać, ale ja ciągle używam Explorera :-(
ja daje w dniu chrztu... a powiedzcie mi te co juz mialy chrzest.. trzymalyscie caly czas na raczkach czy w ozku i tylko do polania glowki i znaku krzyza na czole trzymalyscie dziecko na rekach??? bo ja kupie sukienke ale nie bede miala zadnego plaszczyka itd a nie stac mnie juz by dokupic i nie wiem co zrobic....
Hej laseczki no moj ksiaze dotarl w koncu do domku o 18 opalony jak murzyn i jakis pzystojniejszy haha ehhh te rozlaki na powitanie powiedzial ze slicznie wygladam i ze na maxa schudlam ze jest ze mnie dumny a ja mowie ze mam jeszcze 15 kg a ten zebym dala spokoj i powoli samo zejdzie)))No wiec zapoznal sie z Szymciem od razu go na raczki i wszystkiego go mam uczyc to nakarmil malego a ten sie tak na niego patrzyl i ani nie zaplakal tylko sie smial chyba wyczul ze to tata)) Pokazalam T brzuchola a on mowi ze dobrze jest ze kocha mnie najmocniej na swiecie hihi(a ja mam wielka falde a nie brzuch i tyle sadlicha jeszcze)NO pozniej Szymek zasnal a my wskoczylismy pod kocyk hihi balam sie troche ale bylo tak fajniutko ze po godzince skusilismy sie po raz drugi:-)teraz T sobie spi nie budze go bo biedny 24 godziny byl w podrozy a jeszcze i tak mnie przeciagal do polnocy bo on nie chce spac on chce gadac ze mnajestem mega szczesliwa
no wlasnie nie mam tu za bardzo od kogo hehehhe moj chrzesniak byl chrzczony latem i byl tylko w garniturku/.....cos bede musiala wykombinowac...zwlaszcza ze totylko chwila bedzie bo my mamy chrzest bez mszy.....Ja jak chrzcilam corke to cala msze ja trzymalamzreszta zadne dziecko nie bylo we wozkumoze kup cos uzywanego albo pozycz od kogos;-)
o co mu chodziło to on tylko wie a ty się kochana nad tym nie zastanawiaj tylko julkę ululaj do snu i...:-) bierz byka za rogi hahaha
Haha dobre Daffi musisz zadzialac ja dzis wstalam z mega zakwasami no teraz to moze szybciej schudne bo doszla dodatkowa aktywnosc fizycznajulke ululałam... spała już o 21:30 na szczescie na dobre hihihi a byla za rogi nie wzielam...powiedzialam ze mi sie nie chce i zeby lepiej pomasowal mnie na plecach i w trakcie masownaia zasnelam ahahahhaa
no tak ale wzrost o te 800g byl zanim podawalam kasze wiec boje sie teraz zobaczyc co bedzie...wczoraj waga caly czas mi pokazywała 8200g.... wiec ze strachem czekam na tego 30marca.......Daffi pamętaj, ze każde dziecko inne jest;-) poza tym Julcia tak przybrała bo jej kasze zaczęłas podawać. No i pamietajmy, że nasze dzieciaki do 6 m-ca maja podwoić masę urodzeniową;-);-);-)
No a jak Ci idzie podawanie wody??