reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

:szok: to ja myślę dać przez pół - 200 zł.
My chrzcimy w kwietniu i ja dam może ze 100 zl.
a co ?
tym bardziej że ksiadz caly czas uprzyksza nam życie teraz wymyslil że mam mu przywieżc zaświadczenie że chodzimy tu do kościola
żenada
przecierz oni mnie tu wyśmieja jak poproszę o taki dokument
tak samo było 4 lata temu jak braliśmy ślub

reklama
to daj mi znac co gin powiedzial... bede wiedziala i ja hihihihi i zobcze czy wizyta jest konieczna...:-)
wszystko jest w jak najleprzym porządku :) wydzielina może jeszcze jakiś czas być inna :tak: no i macie racje- gin powiedział ze ta blizna po szyciu bedzie jeszcze długo dawała o sobie znac a już tym bardziej że podobno zszyli mnie na "odpierdziel" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam szew az na pół pośladka ale macica się ładnie obkurczyła i wszystko jest oki . Dostałam tabletki i teraz czekam na @. czy któras z Was bierze tabletki o nazwie Rigevidon ?

ale mi to pediatra przepisala te witaminki na szczepieniu
No to tym bardziej, jak nie wiesz czy zmienić to też się tego samego zapytaj :-)))

Tak Kopciuszku. U nas wołają "co łaska" (a później kręcą nosami jak dostaną "za mało").
U nas się kościół buduje (bedziemy chrzcić w kaplicy), a że co niedzielę nie chodzimy, to jak juz sie zbierzemy to chcieliśmy dać trochę więcej.

witam wieczorową porą:-) chwila na forum i myk do łóżeczka......Witam BlackWizard :) gratuluję córeczek, do jednej klasy będą chodziły ;-P
Widzę, że dziś chrzciny na tapecie ;-) To i ja się pochwalę, że w końcu ustaliliśmy, że też zrobimy chrzciny w kwietniu (miały być w czerwcu najpierw ale mój brat-przyszły chrzestny przyleci z Anglii i będzie od 8. do 22.04 ), także teraz szybkie załatwianie wszystkiego i obstawiamy 11 lub 18, mam nadzieję, że będą wolne te terminy w kościele i podejrzewam, że więcej jak 200zł na pewno nie damy! choć muszę się zorientować po rodzinie jak sprawa tej kasy wygląda :p
Od wczoraj stosuje wszsytkie maści zalecone przez dermatologa i już dziś widzę, że skóra Julki o wiele ładniejsza, już nie jest tak zaogniona, stała się gładsza także jestem dobrej myśli:-)
dobranoc dziewczyny:*

witam wieczorową porą:-) chwila na forum i myk do łóżeczka......Witam BlackWizard :) gratuluję córeczek, do jednej klasy będą chodziły ;-P
Widzę, że dziś chrzciny na tapecie ;-) To i ja się pochwalę, że w końcu ustaliliśmy, że też zrobimy chrzciny w kwietniu (miały być w czerwcu najpierw ale mój brat-przyszły chrzestny przyleci z Anglii i będzie od 8. do 22.04 ), także teraz szybkie załatwianie wszystkiego i obstawiamy 11 lub 18, mam nadzieję, że będą wolne te terminy w kościele i podejrzewam, że więcej jak 200zł na pewno nie damy! choć muszę się zorientować po rodzinie jak sprawa tej kasy wygląda :p
Od wczoraj stosuje wszsytkie maści zalecone przez dermatologa i już dziś widzę, że skóra Julki o wiele ładniejsza, już nie jest tak zaogniona, stała się gładsza także jestem dobrej myśli:-)
dobranoc dziewczyny:*
No to podobnie jak my z chrzcinamy, my bedziemy miec 17 kwietnia.
No i super, ze małej poprawiła się skóra, pewnie jutro poznika wszystko :)

reklama
Do góry