reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam, :)))

Kto tam ma doświadczenie ze storczykami to pisać! bo mnie kwiaty opadły i świeci suchy badyl ;)

Mnie osoba znająca się na kwiatach powiedziała,że storczyki jak już wszysstko im odpadnie,trzeba poodcinać i zostawić sama bulwę tą z kolei zasuszyć i przechowywać w papierowej torbie w ciemnym miejscu do wiosny ,poczym posadzić ..podobno wyrośnie jeszcze piękniejsza...hmm ja jestem w fazie oczekiwania na wiosnę..zobaczymy więc później:)

Miłej niedzieli dziewczynki my się wybieramy na spacerek właśnie:)

storczyki jak maja b. scho to podlac i popodcinac kwiaty, a jak calkiem oklaply to nic nie da sie zrobic, wystarczy podlewac raz na tydzien.
witam sie, my dzis do babci mykamy,
hehe myslalam ze jak wejde to bede miala z 20 stron do nadrobienia a tu 2!

Paulus, Ulenka- skad wytrzasnelyscie te serduszka???co tam zdecia swoich dziecow macie??

aha i zapomnialam, moj olek mi dzis zrobil suprise:
wycierazm mu pupe bo zrobil kupe, schylam sie zeby dokladnie zajrzec w rowek i go wytrzec a ten jak wystrzelil!!!!!!!!!!!!! az mi na buzie kupa skapnela!!!
Widzę, że Uleńka Ci odpisała. Heh ja miałąm tak z siuśkami:)
Helołłłłłł :)
MOje dziecko przesypia cala nocke juz od kilku dni ! Rano wstaje i sie zastanwaiam czy abym go na spiaco nie karmila czy jak ? zanim zajarze ze wogole nie wstawal!
Budze sie o 7 w tygosdniu i szykuje Patryka do szkoly i klade sie do wyra a Filip spi se do 8 jeszcze ! Dzis dal nam pospac do 9 normalnie!
Dzisiaj bedziemy dawac kolejny smak ze sloiczka tylko jeszcze sie nie zastanowailam jaki ,a ze za kazdym razem jak ktos nas odwiedza to przynosi sloiczki dla malego to mi sie ich nazbieralo! no i tato jak jedzie na zakupy to tez nie umie przejsc w markecie aby cos malemu ze sliczkow nie wybrac,tak czy siak nazbieralo sie mi 10 sztuk haha a co zakupy to bierze sie nastepny !

Ja dzisiaj wolne od wszystkiego ,Jarek przejol wszystko ! Juz pachnie z kuchni obiadkiem !
Lubie takie dni ahhah :)

mea i agacia - aby dzien byl udany :)
To masz dooobrze:))))) Mój Aleks już od 4 dni śpi od 19.30 do około 6.30 jennny super:)

ja bylam wczoraj ale tez tak na chwilunie... do mamy i pozniej od mamy do domku..... musialam ciut odreagowac ale juz wam nie pisze nic bo [poznie ktos powie hehehehe ze tylko sie wyzalam na forum:-)
Daffi skarbie czasem lepiej się wyżalić niż skrywać wszystko w sobie:)
Dziś wpadła do nas rodzinka w odwiedziny. Dostaliśmy masę ciuszków część używana a częśc nowa:)))
Aleks cały czas "rozmawiał"

znow nowy wyglad:) i troche rozu przybylo a ten kremowy kolor nadał troche przytulnosci niz ten szary co byl wczesniej.. teraz to mi sie forum podoba:-)

dziewczyny jaki polecacie laktator?
bo moje dziecie zaczyna w nocy spac coraz dluzej no a moje piersi sie przestawic raczej nie potrafia.. i mam problem a juz wole odciagnac niz doprowadzic je do zastoju..;)

wiec co polecacie? bo wybieram sie dzis po zakup tego sprzetu, kolejnej nocy z pelnymi balonami nie zdzierżę..

elektryczny:) ja kupiłam najpierw zwykły ( Tommee tippee) ale szybko sie zraziłam ile to się trzeba namachać ..ręka chce odpaść..no i w końcu i tak musiałam kupić elektryczny ( Avent firmy philips-jest ok)

widze,że jestem tu nie zauważana, a moja prosba o jakakolwiek porade ktorys juz raz zostala zlekcewazona :( trudno... pozdrawiam

Uleńko wiesz jak to jest w weekend;-):-)
Przez cały dzień 2 strony..to jest nienormalne;-)

A jeśli chodzi o to zgrubienie...nie mam pojęcia co by to mogło być:no:
Ale jeśli to podejrzanie wygląda to najlepiej idz do lekarza:tak:

Ja z małym też się wybieram bo coś mu się z jąderkiem dziwnego robi:szok:
Jak wietrzę mu dukę..albo przy przebieraniu zauważyłam że co chwilę "pojawia" się...jakby to opisać...jakby bańka pod skórą..tak na wysokości penisa:sorry2:
I za chwilę znika...i tak co chwila...nie wiem czy to normalne..ale wolę się upewnić u lekarza:no:

widze,że jestem tu nie zauważana, a moja prosba o jakakolwiek porade ktorys juz raz zostala zlekcewazona :( trudno... pozdrawiam
chodzi ci o zgrubienie u Antosia?? ja nie wiem nie slyszlaam o czyms takim pozatym mam corke i na sczescie nas to nie dotyczy ale mam nadzieje ze to nic takiego... nie odpisywalam bo jak widzisz nie pomoge Ci w tym...:-(

Witam, :)))

Kto tam ma doświadczenie ze storczykami to pisać! bo mnie kwiaty opadły i świeci suchy badyl ;)

A ja dzisiaj troszku pospałam, mam dobry humor, słońce świeci, małż na spacer zaprasza, z rana zrobiłam gołabki (ha! ciekawe kiedy u mnie zaczyna się rano ;) )

I nie miałam okazji wczesniej napisac ''co kupuje tesciowa Michałowi'' a no kupuje, różowe body, dziewczynskie spodnie, dziewczynskie pajace itd. czy ona chce mu zmienić orientacje ? ;) ostatnio kupiła też małemu body na rozmiar 56 ! na kolano mu mogę takie założyć! a tyle raz jej mówiłam by nie kupowała juz nic bo ja tonę w ciuchach małego ... (tym bardziej jak nie ma zielonego pojęcia co kupić) wrrr ...

Ja mojemu odcielam jakies 2 miesiace temu badyla:tak:i o dziwo teraz wypuscil dwa:tak::-)jeszcze nie kwitnie ale juz niedlugo:tak:a tez juz myslalam ze sie zmornowal na dobre:-Dpodlewam po troszku okolo 2 razy w tygodniu.
Co do ciuszkow to rzeczywiscie lepiej niech nie kupuje:-D
nessi ale twoja tesciowa chociaz nowe kupuje ?? bo moja czesto przynosi z ciuchow takie szmatki ze do wycierania kurzow sie nadaja ... chociaz nie powiem kilka fajnych ciuszkow tez upolowala /z rozmiarem to jest roznie !!/

Wy sie cieszcze ze wogole kupuja:tak:moja nie kupi malemu nawet skarpetek:-D:tak: sknera...

czesc dziewczyny!
jak nie urok to sraczka!!! w czwartek antosiowi powychodzily na calym ciele jakies chrostki! nie tyle moze to chrostki co bardzo chropowata skora sie zrobila. w piatek mial miec szczepienie pierwsze ale przez to uczulenie nie dostal. odstawilam wszystkie kosmetyki i uzywamy tylko oilatum przez tydz i zobaczymy czy zniknie a jak nie to bedziemy musieli probowac z mleczkiem tzn. ze zmiana jego:( a na dodatek dzis jak mu pieluche przebieralam to wyczulam nad jegi fifuniem zgruibienie po lewej str pod skora czuc jakas twarda gorke:( kurcze tak sie zdenerwowalam ze plakac mi sie caly czas chce! co to moze byc? ma ktoras pojecie???

I kolejne dziecko z wysypka:-(to chyba o czyms swiadczy,i znajac zycie to bedzie kolejna pochopna diagnoza-skaza:-(
Co do tego zgrubienia to nie mam pojecia co to moze byc:no:

Ja dzis jak zwykle bylam u rodzicow, i powiem wam ze sobie poplakalam i stwierdzam ze mam chyba depresje albo nerwice:-(czuje sie psychicznie fatalnie:-(no ale na szczescie maz bedzie mnie wspieral;-)

reklama
Do góry