reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mea powodzenia dzisiaj... 3mam kciuki oby bylow szystko tak jak sobie juz ulozylas a w Agatke wierze ze tak pieknej kreacji nie pobrudzi:):):):)
powodzenia i wszystkiego Najlepszego dla was w tym dniu:):):):)

reklama
nessi a ten lezaczek to na allegro kupilas?? bo ja mam identyczny pozyczony i jest rewelacyjny !!

dobra ja juz po sniadaniu, uczesana i prawie pomalowana :) przebiore sie dopiero jak malucha nakarmie ... teraz musze zapakowac najwazniejsze rzeczy i zaraz ide budzic te moje dzieci :)

nessi a ten lezaczek to na allegro kupilas?? bo ja mam identyczny pozyczony i jest rewelacyjny !!

dobra ja juz po sniadaniu, uczesana i prawie pomalowana :) przebiore sie dopiero jak malucha nakarmie ... teraz musze zapakowac najwazniejsze rzeczy i zaraz ide budzic te moje dzieci :)

Tak na allegro za 60 zł :)) nowy , i jest superancki :tak:

czesc dziewczyny!
jak nie urok to sraczka!!! w czwartek antosiowi powychodzily na calym ciele jakies chrostki! nie tyle moze to chrostki co bardzo chropowata skora sie zrobila. w piatek mial miec szczepienie pierwsze ale przez to uczulenie nie dostal. odstawilam wszystkie kosmetyki i uzywamy tylko oilatum przez tydz i zobaczymy czy zniknie a jak nie to bedziemy musieli probowac z mleczkiem tzn. ze zmiana jego:( a na dodatek dzis jak mu pieluche przebieralam to wyczulam nad jegi fifuniem zgruibienie po lewej str pod skora czuc jakas twarda gorke:( kurcze tak sie zdenerwowalam ze plakac mi sie caly czas chce! co to moze byc? ma ktoras pojecie???

daffi i mea spoznione ale na prawde szczere zyczenia urodzinowe:) STO LAT!!!

daffi zaglosowalam i moja opinia to super zdjecie:) na prawde sa super:)

nessi a co do storczykow to ja podlewam raz na tydz. wlewam na spod doniczki wode i stoja tak pol dnia po czym ta wode odlewam i kwiatki mam przepiekne:)

Witam, :)))

Kto tam ma doświadczenie ze storczykami to pisać! bo mnie kwiaty opadły i świeci suchy badyl ;)

.
A ja robię inaczej niż Uleńka:-D
Podstawa to oczywiście odżywka:tak:
A choć też słyszałam że nie powinno się zbyt podlewać storczyków to o dziwo moje...i teściowej..i jej koleżanek dużo lepiej kwitną jeżeli jednak w podstawce jest woda stale:tak:

Witam się :-)

Mea i Agatka powodzenia dzisiejszego dnia ;-)

Co do stoczyków to ja je 'traktuję' jeszcze inaczej :-D Ręki do kwiatów nie mam i wszystko mi pada :szok: No ale dostałam te nieszczęsne storczyki i oczywiście wszystkie liście mu odpadły :baffled: W listopadzie wyprowadziliśmy się z W-wy i zabraliśmy tylko najpotrzebniejsze graty... oczywiście łysy storczyk został :-D No i mąż pojechał do mieszkania pod koniec lutego i co się okazało, że ten badyl jakoś ożył bez niczyjej interwencji i teraz ma piękne kwiaty :tak:
Oczywiście nie polecam nikomu porzucenia biednych kwiatów, ale ja mam nauczkę, że lepiej im beze mnie hahah

Maciek super gość... choć chyba znowu ma skok :-D i budzi się w nocy na późną kolację o 3 ;-)

Witam, :)))

Kto tam ma doświadczenie ze storczykami to pisać! bo mnie kwiaty opadły i świeci suchy badyl ;)

A ja dzisiaj troszku pospałam, mam dobry humor, słońce świeci, małż na spacer zaprasza, z rana zrobiłam gołabki (ha! ciekawe kiedy u mnie zaczyna się rano ;) )

I nie miałam okazji wczesniej napisac ''co kupuje tesciowa Michałowi'' a no kupuje, różowe body, dziewczynskie spodnie, dziewczynskie pajace itd. czy ona chce mu zmienić orientacje ? ;) ostatnio kupiła też małemu body na rozmiar 56 ! na kolano mu mogę takie założyć! a tyle raz jej mówiłam by nie kupowała juz nic bo ja tonę w ciuchach małego ... (tym bardziej jak nie ma zielonego pojęcia co kupić) wrrr ...
storczyki jak maja b. scho to podlac i popodcinac kwiaty, a jak calkiem oklaply to nic nie da sie zrobic, wystarczy podlewac raz na tydzien.
witam sie, my dzis do babci mykamy,
hehe myslalam ze jak wejde to bede miala z 20 stron do nadrobienia a tu 2!

Paulus, Ulenka- skad wytrzasnelyscie te serduszka???co tam zdecia swoich dziecow macie??

aha i zapomnialam, moj olek mi dzis zrobil suprise:
wycierazm mu pupe bo zrobil kupe, schylam sie zeby dokladnie zajrzec w rowek i go wytrzec a ten jak wystrzelil!!!!!!!!!!!!! az mi na buzie kupa skapnela!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry