reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Helołłłłłł :)
MOje dziecko przesypia cala nocke juz od kilku dni ! Rano wstaje i sie zastanwaiam czy abym go na spiaco nie karmila czy jak ? zanim zajarze ze wogole nie wstawal!
Budze sie o 7 w tygosdniu i szykuje Patryka do szkoly i klade sie do wyra a Filip spi se do 8 jeszcze ! Dzis dal nam pospac do 9 normalnie!
Dzisiaj bedziemy dawac kolejny smak ze sloiczka tylko jeszcze sie nie zastanowailam jaki ,a ze za kazdym razem jak ktos nas odwiedza to przynosi sloiczki dla malego to mi sie ich nazbieralo! no i tato jak jedzie na zakupy to tez nie umie przejsc w markecie aby cos malemu ze sliczkow nie wybrac,tak czy siak nazbieralo sie mi 10 sztuk haha a co zakupy to bierze sie nastepny !

Ja dzisiaj wolne od wszystkiego ,Jarek przejol wszystko ! Juz pachnie z kuchni obiadkiem !
Lubie takie dni ahhah :)

mea i agacia - aby dzien byl udany :)

reklama
dziewczyny jaki polecacie laktator?
bo moje dziecie zaczyna w nocy spac coraz dluzej no a moje piersi sie przestawic raczej nie potrafia.. i mam problem a juz wole odciagnac niz doprowadzic je do zastoju..;)

wiec co polecacie? bo wybieram sie dzis po zakup tego sprzetu, kolejnej nocy z pelnymi balonami nie zdzierżę..

Helołłłłłł :)
MOje dziecko przesypia cala nocke juz od kilku dni ! Rano wstaje i sie zastanwaiam czy abym go na spiaco nie karmila czy jak ? zanim zajarze ze wogole nie wstawal!
Budze sie o 7 w tygosdniu i szykuje Patryka do szkoly i klade sie do wyra a Filip spi se do 8 jeszcze ! Dzis dal nam pospac do 9 normalnie!
Dzisiaj bedziemy dawac kolejny smak ze sloiczka tylko jeszcze sie nie zastanowailam jaki ,a ze za kazdym razem jak ktos nas odwiedza to przynosi sloiczki dla malego to mi sie ich nazbieralo! no i tato jak jedzie na zakupy to tez nie umie przejsc w markecie aby cos malemu ze sliczkow nie wybrac,tak czy siak nazbieralo sie mi 10 sztuk haha a co zakupy to bierze sie nastepny !

Ja dzisiaj wolne od wszystkiego ,Jarek przejol wszystko ! Juz pachnie z kuchni obiadkiem !
Lubie takie dni ahhah :)

mea i agacia - aby dzien byl udany :)
moja nawet do południa ahahhaha
bo sobie wieczorkiem pije mleczko z kaszka:-)

Hej laseczki miala byc taka piekna pogoda w szczecinie i dupa zero slonca co za sciema grrrr. Znajomi do mnie przychodza i sciagam wlasnie 3 filmy brzydka prawda, narzeczony mimo woli i nigdy nie mow nigdy jak to ja same komedie romantyczne juz doszlam w koncu ze wszystkim do ladu i przeczytalam wszystkie czesci zmierzchu wiec moge sie wziac za ogladanie i sciaganie filmow bo maniak byl ze mnie a sie zaniedbalam hihi

Hej laseczki miala byc taka piekna pogoda w szczecinie i dupa zero slonca co za sciema grrrr. Znajomi do mnie przychodza i sciagam wlasnie 3 filmy brzydka prawda, narzeczony mimo woli i nigdy nie mow nigdy jak to ja same komedie romantyczne juz doszlam w koncu ze wszystkim do ladu i przeczytalam wszystkie czesci zmierzchu wiec moge sie wziac za ogladanie i sciaganie filmow bo maniak byl ze mnie a sie zaniedbalam hihi
u mnie tez zimno brrrrrrrr ale i tak idziemy na spacer bo musimy zajsc do tesco... popatrzec za nowosciami w zywieniu Julci

reklama
Do góry