Chérie
Mama Danielka
bez recepty?
bez.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bez recepty?
dzieki laseczki:-)
Mea zyczonka doszły???
no to kupie:-)
nie zapomne ahahha w koncu DZIEKOWANIE TO MOJA SPECJALNOSC..
a powiedz mi Ty jakos to ustawiasz czyza kazdym razem jak piszesz to powiekszasz???
Czy jak mały ma skaze to nie mogę ciastek jeść ?:/
Wiecie jak się dzieci oducza wymuszania?
............. nie reaguje się :-)
Więc proponuję nie reagować na posty Daffi, jak pisze, że ładna nie jest :-)
Ha ha ha ha, Justa uspokój się kobieto, bo łżesz w żywe oczy, laska z Ciebie, że HEJ.
a druga sprawa, doszlam do wniosku ze jak chcemy z K. sie pobrac i miec z czego wybierac tz. z sal na wesele) to juz musimy sie rozgladac i rezerwowaca co najlepsze: nie jestesmy jeszcze nawet zareczeni!!!!!hehehe...no nie wiem czy to jest smieszne
aha no i witam sie![]()
Mozesz tylko takie bez maslachyba ze jest uczulony tez na jajka...
Ty to babo idz do dermatologabo wiesz moze nie potrzebnie bedziesz sie suszyla,tak jak ja;-)niech rzuci okiem i jak cos potwierdzi skaze bo wiesz ty chydzinka jestes a jeszcze masz diete stosowac