reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
nie zapomne ahahha w koncu DZIEKOWANIE TO MOJA SPECJALNOSC..
a powiedz mi Ty jakos to ustawiasz czyza kazdym razem jak piszesz to powiekszasz???

Tak za kazdym razem jak cos chce napisac to zmieniam czcionke na Courier New i rozmiar 3:tak:;-)

Czy jak mały ma skaze to nie mogę ciastek jeść ?:/

Mozesz tylko takie bez masla:tak:chyba ze jest uczulony tez na jajka...
Ty to babo idz do dermatologa:tak:bo wiesz moze nie potrzebnie bedziesz sie suszyla,tak jak ja;-)niech rzuci okiem i jak cos potwierdzi skaze bo wiesz ty chydzinka jestes a jeszcze masz diete stosowac:sorry2:

Zagłosowane:tak:
Wiecie jak się dzieci oducza wymuszania?
............. nie reaguje się :-)
Więc proponuję nie reagować na posty Daffi, jak pisze, że ładna nie jest :-)
Ha ha ha ha, Justa uspokój się kobieto, bo łżesz w żywe oczy, laska z Ciebie, że HEJ.
:-D:-D:-D
Zgadzam się:tak:

a druga sprawa, doszlam do wniosku ze jak chcemy z K. sie pobrac i miec z czego wybierac tz. z sal na wesele) to juz musimy sie rozgladac i rezerwowac:p a co najlepsze: nie jestesmy jeszcze nawet zareczeni!!!!!hehehe...no nie wiem czy to jest smieszne:p
aha no i witam sie:)

E tam...my salę i zespół załatwialiśmy 2 lata przed ślubem a zaręczyny były 3 miesiące przed:-D
A właściwie nie zaręczyny..tylko dostałam pierścionek:-D

A my mieliśmy taką sobie nockę...coś dziwnie pił mój mały..ale szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia o jakich godzinach się budził:-D
Ja jestem w nocy nieprzytomna:-D
Nawet nie pamiętam kiedy wzięłam go do łóżka:szok:
No wiem że po pierwszym karmieniu jeszcze odłożyłam go do łóżeczka:-D

No i wczoraj zasnął o samym cycu..i spał od 19.30 do 23.30
a na butli zdażyło mu się spać nawet do 1.30:szok:

Mozesz tylko takie bez masla:tak:chyba ze jest uczulony tez na jajka...
Ty to babo idz do dermatologa:tak:bo wiesz moze nie potrzebnie bedziesz sie suszyla,tak jak ja;-)niech rzuci okiem i jak cos potwierdzi skaze bo wiesz ty chydzinka jestes a jeszcze masz diete stosowac:sorry2:

No wybiorę się, bo sama się zastanawiam kiedy w końcu zamienię się w pyłek :) zreszta nie tylko ja na tym ucierpię bo jeśli baba pochopnie oceniła to mały będzie miał niedobór wapnia albo wyssie mi szpik z kości :D
Cholera ....
A ja Wam powiem, że ja już po dwóch dniach stosowania emolium widzę duża róznicę, a nawet ogromną, czoło się wygładza. A dodam, że ma tylko na kolankach kilka zlanych krostek w kolorze ciała, na czole i na bakach - reszta czysto, uszki również ...przy skazie chyba ma się czerwone polisie a mały ma je tylko po dworzu

I ja się dołączam do życzeń dla Mea i Daffi. Wszystkiego naj, naj, nalepszego, spełnienia marzeń i aby wszystko układało się po waszej myśli.

reklama
NeSSi sprawdzaj na etykiecie skład, skaza jest na wszystko co krowie!

Co do wapnia to mi pediatra kazała pić wapno rozpuszczalne, bo kosci mam słabe, zęby mi sie kruszą,Młody mi wyjada resztki.

Do góry