reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny wszystkiego Najlepszego:)

ja miałam świetną noc.. jak mi dziecko zasnelo o 21 tak spało UWAGA do 6 :O
cyce na rozsadzeniu ale jak na Majke przystalo zassala sie do obu :-D potem spała do 9 .. znowu pojadla i dalej spi :-D
no kochana dziewczynka :)

MAARTA a to masz jakies specjalne wapno dla kobiet karmiących? bo ja sie tez o swoje kosci zaczynam bac..

no i mam postanowienie w koncu w poniedzialek ruszam go gina :-D

reklama
AnoOla to super nockę miałyście, extra!!
Mój tez spal od 20-30 do 5 rano ale ja nie:no: bo oczywiście musiałam wstać, uderzyć sie w tego palca i z bólu zasnąć juz nie mogłam:wściekła/y: teraz sobie go pomoczyłam i jest ciut lepiej. Cały siny :-(

Co do wapna to zwykłe musujące piję;-)

NeSSi sprawdzaj na etykiecie skład, skaza jest na wszystko co krowie!

Co do wapnia to mi pediatra kazała pić wapno rozpuszczalne, bo kosci mam słabe, zęby mi sie kruszą,Młody mi wyjada resztki.

Ja się już modle, żeby to jednak ta skaza nie była ... dla mnie w ogóle to dziwne jest, mleka mało piłam (bawarka), jadłam mało kiedy jogurt naturalny (nie lubię), od czasu do czasu ser w różnej postaci biały, żółtego jeszcze nie jadłam. I mi babka wmawia, że skaze mały ma po bebilonie HA (po HA!), a ja mu naprawdę sporadycznie podawałam, wtedy np. kiedy już nie miałam nic w piersiach :/ więc jak mozliwe by mały miał skazę po tym mleku ? dodam, że w rodzinie nikt nie miał ani po jednej ani po drugiej stronie ...

NeSSi Kopciuszek pisała, że to nie skaza, po mojemu też nie, Antek miał i wiem doskonale jak skaza wygląda;-) Jest mnóstwo innych alergenów, poza tym nie zawsze to ma związek z jedzeniem.
Skoro nie jesz nabiału to coś zjedz i poobserwuj czy cera Michałkowi się zmieni....
No a po mleku Ha skaza?? hmmmm raczej niemożliwe.

NeSSi Kopciuszek pisała, że to nie skaza, po mojemu też nie, Antek miał i wiem doskonale jak skaza wygląda;-) Jest mnóstwo innych alergenów, poza tym nie zawsze to ma związek z jedzeniem.
Skoro nie jesz nabiału to coś zjedz i poobserwuj czy cera Michałkowi się zmieni....
No a po mleku Ha skaza?? hmmmm raczej niemożliwe.

Tak powiedziała, że po HA, bo ja za mało nabiału spożywam by wynikło z tego ..... ale ja piłam 3 dni temu bawarkę to małemu nic nie było, na początku tygodnia jadłam pierogi z serem i jogurtem i równiez nic mu nie było a ta wysypka cokolwiek to jest jest niezmienna i pozostaje cały czas taka sama

Tak za kazdym razem jak cos chce napisac to zmieniam czcionke na Courier New i rozmiar 3:tak:;-)

Mozesz tylko takie bez masla:tak:chyba ze jest uczulony tez na jajka...
Ty to babo idz do dermatologa:tak:bo wiesz moze nie potrzebnie bedziesz sie suszyla,tak jak ja;-)niech rzuci okiem i jak cos potwierdzi skaze bo wiesz ty chydzinka jestes a jeszcze masz diete stosowac:sorry2:
bedzie mi sie zapominac ale dzieki wielkie naprawde

heelllpppp
kurcze nie wiem na którym wątku zapytać,czy też może już gdzieś było to poruszane a ja przegapiłam...dziewczyny czy wypadają Wam włosy?? mnie od kilku dni po prostu garściami...czytałam trochę i wiem,że to podobno normalne ok 3mcy po porodzie ale czy jest jakiś znany Wam sposób przyhamowania tego, nie nadążam zbierać choć i tak chodzę w spiętych...helpppp

mnie tez wypadaja od kilku dni, ale na razie sie tym nie przejmuje :)

reklama
Do góry