o kurcze zasnęłam wczoraj a tu tyle się podziało od mojego posta...karmie piersią...Słyszałam gdzieś,że za włosy odpowiedzialne jest żelazo.Myślicie,że można brać jak się karmi?Na ulotce nic nie pisze o karmiących..Mojego lekarza (w uk) nie zapytam chyba bo poleci mi pewnie paracetamol( w uk dobry na katar i złamanie barku...ech...aaa i jeszcze na bóle porodowe....)karmisz piersia????
reklama
D
daffodill
Gość
przy karmieniu to normalne ale z czasem bedzie lepiej a z tego co sie orientuje to witaminy dla matek karmiacych piersia moze cos pomoga:-)o kurcze zasnęłam wczoraj a tu tyle się podziało od mojego posta...karmie piersią...Słyszałam gdzieś,że za włosy odpowiedzialne jest żelazo.Myślicie,że można brać jak się karmi?Na ulotce nic nie pisze o karmiących..Mojego lekarza (w uk) nie zapytam chyba bo poleci mi pewnie paracetamol( w uk dobry na katar i złamanie barku...ech...aaa i jeszcze na bóle porodowe....)

dziewczyny dajcie 5 na te zdj bo sa w konkursie

Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
Zagłosowałam
D
daffodill
Gość
zaprosilam cie wczesniej:-)Napisał daffodill![]()
![]()
dziewczyny dajcie 5 na te zdj bo sa w konkursie
Zagłosowałamale tylko na pierwszą fotkę miałam dostęp.....;(
Witajcie w sobotnie popołudnie...Mała śpi na balkonowym spacerku,wiec mam czas dla siebieprzy karmieniu to normalne ale z czasem bedzie lepiej a z tego co sie orientuje to witaminy dla matek karmiacych piersia moze cos pomoga:-)
ja biore witaminy dla karmiacych i na razie odpukac nic sie nie dzieje ...
D
daffodill
Gość
oby tak dalej!Witajcie w sobotnie popołudnie...Mała śpi na balkonowym spacerku,wiec mam czas dla siebie
ja biore witaminy dla karmiacych i na razie odpukac nic sie nie dzieje ...
DZIEKUJE CI SLICZNIE ZA PREZENT:-)
Hot chocolate
Mama Macola ;)
Daffi i Mea...wszystkiego najlepszego :-)

Myślę, że spokojnie można je przyjmować skoro lekarz mi je przepisał ;-)
Wieczorkiem dołączę do pogaduch bo mąż ma wychodne
Chyba też to przerabiamy ;-) Maciek super przesypiał całą noc a teraz od 2 dni znowu mamy pobudkę o 4 :-( Niby nic strasznego, ale już się przyzwyczaiłam, że całe noce są przespanea mój Daniel chyba ma skok rozwojowy... cały wczorajszy dzień przy piersi i wiecznie głodny, w nocy budził się też 2 razy na jedzenie.

Ja miałam w zaleceniach po cc brać żelazo, ale miałam takie zatwardzenia, że odstawiłamSłyszałam gdzieś,że za włosy odpowiedzialne jest żelazo.Myślicie,że można brać jak się karmi?Na ulotce nic nie pisze o karmiących..Mojego lekarza (w uk) nie zapytam chyba bo poleci mi pewnie paracetamol( w uk dobry na katar i złamanie barku...ech...aaa i jeszcze na bóle porodowe....)

Wieczorkiem dołączę do pogaduch bo mąż ma wychodne

reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ja się już modle, żeby to jednak ta skaza nie była ... dla mnie w ogóle to dziwne jest, mleka mało piłam (bawarka), jadłam mało kiedy jogurt naturalny (nie lubię), od czasu do czasu ser w różnej postaci biały, żółtego jeszcze nie jadłam. I mi babka wmawia, że skaze mały ma po bebilonie HA (po HA!), a ja mu naprawdę sporadycznie podawałam, wtedy np. kiedy już nie miałam nic w piersiach :/ więc jak mozliwe by mały miał skazę po tym mleku ? dodam, że w rodzinie nikt nie miał ani po jednej ani po drugiej stronie ...
Wiesz co,moja dermatolog powiedziala mi ze dziecko skazowe naprawde fatalnie wyglada

A to musi być dermatolog dziecięcy ?
Normalny dermatolog