Chyba jednka chlopaki sa dalej gora !!! Mamy z blizniakami maja prawdopodobnie chlopaczkow Az z ciekawosci policze pozniejELIZA ja równiez GRATULUJE,widac ze teraz to chyba przewyzszaja dziewczynki forum:-)ale najwazniejsze ze wszystko jest tak jak powinno;-)
Witam równiez nowa forumowiczke:-)miło ze jest nas coraz wiecej.
NATALKA w takim razie trzymam kciuki za dobre rozpoznanie płci no i oczywiscie mam nadzieje ze beda miłe wiadomosci;-)
ZOUZA moje wyniki zawsze miesciły sie w normie wiec nie wiem co ci powiedziec.
reklama
G
Georgina
Gość
Natalko grzechotki to super sprawa - moja Maleńka do wieczora milczała, potem muzę słyszała to puknęła - muzykalna moja a niedawno trzema grzechotkami jej drynkałam i się ożywiła
Eliza gratuluję córeńki)) Wiem, wiem, to jeszcze nic pewnego, ale czuję, że się nie pomylił gin.
Eliza gratuluję córeńki)) Wiem, wiem, to jeszcze nic pewnego, ale czuję, że się nie pomylił gin.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Witajcie ! Ja tylko na chwilke, bo szlag mnie trafial juz z tym remontem i sprzataniem i ucieklam do rodzicow na dzialke:-)
a wiec...bylam wczoraj u swojego gina-wszystkei badania sa super,sluchalismy serduszka-bije jak dzwon...no i najwaznijesz bylo oczywiscie USG Dzieciatko ma sie wspaniale ! ma strasznie dlugie raczki i nozki, wiec jakby nie bylo idzie w mamusie :-)...no i uprosilam doktora o rozpoznie plci,nie chcial nic powiedziec, bo stwierdzil,ze jak na zwykle USG to za kiepsko jeszcze widac...ale w koncu jak ublagalam powiedzial ,ze chyba widzi DZIEWCZYNKE !!!!!!!!!!!!!! nie sugerowalam mu niczego, wiec wszytsko wskazuje na to,ze moje przeczucia+ jego wizja+ na dodatek te dlugie konczyny (zdecydoanie po mnie) ewidentnie wskazuja na to,ze bedzie Gabryska:-)...oczywiscie prosil abym sie nie nastawila jeszcze...a jak chce bardzo wiedziec to zebym poszla na 3D bo tam zdecydowanie bedzie juz widac (choc 100%gwarancji mi nikt nie da)
...i jeszcze jedno- dokladnie w 17 tygodniu (czyli przed wczoraj) zdecydowanie poczulam ruchy-plywajacego babla w brzuszku mam w koncu i ja ! :-)
szczesciaro ty !!! nie dosc ze bedzie gabryska to juz czujesz ruchy !!! moj maz dzis za mna chodzil i powtarzal "Jasiu to Jasiu tamto " jak by byl juz pewny ze to chlopak ...
kopciuszek2107
Fanka BB :)
szczesciaro ty !!! nie dosc ze bedzie gabryska to juz czujesz ruchy !!! moj maz dzis za mna chodzil i powtarzal "Jasiu to Jasiu tamto " jak by byl juz pewny ze to chlopak ...
Moze jest tak pewny jak mój mażod samego poczatku mówił ze bedzie synus i koniec:-)
G
Georgina
Gość
Moze jest tak pewny jak mój mażod samego poczatku mówił ze bedzie synus i koniec:-)
Mój też i się ''przejechał'', ale jest tak zakochany w córci, że hohoho:-)
arabella
Mamy październikowe 2007
Mój też twierdzi, że będzie Zdzicho. Najgorsze, że wszyscy wkoło jakoś nastawiają się na chłopaka. I będzie wielkie buuuuuuuuuuu:-)
reklama
w drugim trymestrze czesto kobiety maja niedokrwistość, ale rozpoznaje sie wedlug tego co sie ostatnio uczylam jak HGB jest ponizej 11g/dl, wtedy lekarz przepisuje żelazo w tabletkach (tu trzeba pamietac zeby nie popijac go zasadowymi płynami typu mleko, a czyms kwasnym np sok pomaranczowny, bo w zasadowym srodowisku sie nie wchłania. Ja robilam pare dni temu i hemoglobine mam 12,1 g/dl i spada z kazdymi badaniami, ale to nie jest powód do zmartwień w tym okresie ciązy w którym jestesmy , to normaleDziewczyny a jakie Wy macie wyniki morfologii?
Ja odebrałam dzisiaj i w porównaniu z ostatnimi nieźle "poleciałam"
RBC mam 4.07
HCT 34.9%
HGB 11.8 g/dl
Wiem że nie mam co się sugerować normami bo w ciąży są inne ale i tak mi się wydają niskie:-(
I nie mogę sobie poradzić z cukrem, wciąż niski. Wszędzie piszą o wysokim poziomie cukru i nie wiem co począć. Bo jak na złość wogóle mnie nie ciągnie do słodkości. Jak coś zjem to mi za słodko i muszę sobie kwaśnym albo słonym "wyrównywać"
A powiedz jakie masz wartosci tych cukrów ze piszesz ze masz niskie? Lepiej miec niskie niz za wysokie. ja tez mam niskie 64 mg% mialam ostatnio