Witajcie ! Ja tylko na chwilke, bo szlag mnie trafial juz z tym remontem i sprzataniem i ucieklam do rodzicow na dzialke:-)
a wiec...bylam wczoraj u swojego gina-wszystkei badania sa super,sluchalismy serduszka-bije jak dzwon...no i najwaznijesz bylo oczywiscie USG
Dzieciatko ma sie wspaniale ! ma strasznie dlugie raczki i nozki, wiec jakby nie bylo idzie w mamusie :-)...no i uprosilam doktora o rozpoznie plci,nie chcial nic powiedziec, bo stwierdzil,ze jak na zwykle USG to za kiepsko jeszcze widac
...ale w koncu jak ublagalam powiedzial ,ze chyba widzi DZIEWCZYNKE !!!!!!!!!!!!!! nie sugerowalam mu niczego, wiec wszytsko wskazuje na to,ze moje przeczucia+ jego wizja+ na dodatek te dlugie konczyny (zdecydoanie po mnie) ewidentnie wskazuja na to,ze bedzie Gabryska
:-)...oczywiscie prosil abym sie nie nastawila jeszcze...a jak chce bardzo wiedziec to zebym poszla na 3D bo tam zdecydowanie bedzie juz widac (choc 100%gwarancji mi nikt nie da)
...i jeszcze jedno- dokladnie w 17 tygodniu (czyli przed wczoraj) zdecydowanie poczulam ruchy-plywajacego babla w brzuszku mam w koncu i ja ! :-)