Czesc Laseczki
Prawie nadrobilam od wczoraj.
Cześć Dziewczynki,
wpadłam do Was na chwilkę żeby się pochwalić jadę po tatę do szpitala zaraz wypuszczają go nareszcie.
Zdążyłam zauważyć że mamy grupę mogę prosić o zaproszenie :-) a i jeszcze książeczkę na maila plisssssss. Dziękuje z góry :-)
Jutro postaram się wpaść do Was na dłużej buziaki
Super wiesci
Asiu, wszystkiego dobrego dla taty
Jakoś cicho tu dzisiaj i wczoraj tak samo było:-(
Mea do nas ta burza przyszła koło 2 w nocy ale nie było tak żle! Tylko najpierw latałam i zamykałam okna a za pół godziny otwierałam bo szło się podusić
Co prosze????
;-)Cichutko??? masz na mysli forum??? ja dobrze rozumiem??? Ile stron dziennie cie satysfakcjonuje
Aga?
Ten power to chyba po tym powerowym huraganie co przeszedl. Zostawil na tobie "gwiezdny pyl huraganowy". Uklony w pani strone, na mnie okna czekaja, ale chyba w jakis wolny od pracy dzien. Niestety najblizszy to niedziela a w niedziele to ja nie sprzatam
Ogladalam fotki Patrysia na twojej stronce, slodziak-kluseczka bez dwoch zdan:-)
Reve, ale Ty masz powera... Mnie się dziś wcale wstawać nie chciało a jak już wstałam, zjadłam to tak dla odmiany znowu nic mi się nie chce. Hihi, moje małe znów mi po brzuchu buszuje- nie rozumiem tylko że nie czuję tego hasania skoro tak wyraźnie je widzę. Na początku myślałam że sobie wmawiam ale pozostali domownicy też widzą te górki i dołki na moim bębenku:-)
Faktycznie troche dziwne to, ze widac gorki a nie czuc, pewnie lada dzien poczujesz;-)
U mnie jest tak, że gdyby nie to, że mały najczęściej mi buszuje baaardzo wysoko pod cyckami- to też bym pewnie nie czuła, a tak wpycha się tam póki co dość mocno i czasami wydaje mnie się, ze to obiad chce wracać hahaha
Któraś z Was też czuje tak wysoko?
Ja czuje byle gdzie ale nie wyzej niz pepek. Czasem sie fajnie wybrzuszy z jednej strony, czasem pokopie gdzies po spojeniu lonowym czasem tak gleboko tam gdzie szyjka macicy (tak ja to czuje) i za tymi kopniaczkami nie przepadam, bo starsznie dziwne uczucie. Z Alkiem czulam wszystko bardzo podobnie.
Wogole to niesamowite jak te dzieci potrafia tam broich i plywac i fikolki robic. Musi im byc fajnie:-)
Cześć Dziewczyny,
Troszkę późno dołączam do Waszego grona, ale dopiero Was znalazłam
Jest to nasze pierwsze maleństwo a synek zawita do nas 11.12.2009 wg. OM
Ruchy
chyba zaczęłam wyczuwać wczoraj, ale nie jestem jeszcze pewna czy to jest właśnie to
Pozdrowienia dla Was :-)
Witaj wsrod gruniowek. Jak samopoczucie, pracujesz, jestes w domku>
Jak moge do ciebie "mowic" krocej
Hot chocolate? Hot?, HC? Kurcze ja sie nie zdobede na wysilek, zeby za kazdym razem pisac calego nicka, z gory przepraszam
No i mam pytanie, czemu
Emwu zaglada tu tak zadko?? I gdzie sie podziala
Kulaszusza? Ktos ma jakies wiesci?
Ale znakow zapytania w jednym poscie