kopciuszek2107
Fanka BB :)
W takim razie ja tez sie żegnam;-)Dobrej nocy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie ja tez sie żegnam;-)Dobrej nocy:-)
ja słyszałam to samo..Witam z rana!;-)
Chciałam coś wtrącić do waszej wczorajszej rozmowy o tabletkach! Też sądzę że nie są konieczne w ciąży ale ja dla własnego spokoju zdecydowałam się brać! Nie znam na pamięć w czym jakie witaminy występują, nie lubię zbytnio eksperymentować w kuchni żeby jakby co wprowadzić to czego mi brakuje! Oczywiście staram się robić zrowe posiłki ale różnie to jestz tym żeby warzywa i owoce były aż 5 razy dziennie:-):-):-)
Ale zdziwiło mnie co wczoraj Lastrada napisała i już wcześniej też dziewczyny pisały o wit C!!! Mi lekarz kategorycznie zabronił na własną rękę brać a to samo powiedział mi farmaceuta! Wiem wiem że nadmiar wit C wydala się z organizmy ale ufam lekarzowi i gdzieś w necie wyczytałam że (choć trochę to dziwnie brzmi) jeżeli matka przyjmuje zbyt dużo wit ć to płód ma jej niedobór!!! Słyszała któraś o czymś takim?
ty to sie jeszcze na dobre nie przywitalas i juz uciekasz ??
Musze miec czas dla was i dla mojego mezulkawiec musicie wybaczyc:-)
Dzis za to estm z samego rana;-)i narazie net chodzi:-)
Co do witamin to ja tez zazywam choc mam dobre wyniki,wiem ze mi nie zaszkodza.W pierwszej ciazy wogóle nie brałam witamin ale teraz lekarz zalecił wiec robie tak jak kaze.O witaminie C nic nie słyszalam.