reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

heelllpppp
kurcze nie wiem na którym wątku zapytać,czy też może już gdzieś było to poruszane a ja przegapiłam...dziewczyny czy wypadają Wam włosy?? mnie od kilku dni po prostu garściami...czytałam trochę i wiem,że to podobno normalne ok 3mcy po porodzie ale czy jest jakiś znany Wam sposób przyhamowania tego, nie nadążam zbierać choć i tak chodzę w spiętych...helpppp
Mnie tez leca no ale ja akurat mam geste kudly. Jesli bierzesz witaminy i dosc rozsadnie jesz- tzn nie odchudzasz sie, jesz produkty pogate w cunk i selen to nic wiecej nie da sie zrobic. Mozesz sobie cynk+ selen w aptece kupic. Ni8estety przy karmieniu cycuchem czesto tak jest.
Cherie- widzialas ta kiecke do ktorej Ci linka wrzucilam? Tam te sukienki sa w miare spoko cenach

reklama
heelllpppp
kurcze nie wiem na którym wątku zapytać,czy też może już gdzieś było to poruszane a ja przegapiłam...dziewczyny czy wypadają Wam włosy?? mnie od kilku dni po prostu garściami...czytałam trochę i wiem,że to podobno normalne ok 3mcy po porodzie ale czy jest jakiś znany Wam sposób przyhamowania tego, nie nadążam zbierać choć i tak chodzę w spiętych...helpppp

julka ja mam tak samo, tyle że ja karmię piersią i to jest ponoć normalne. trzeba przez to przejść. jeśli nie karmisz to polecam belissę. mi póki co zostają witaminy dla karmiących piersią.

Mnie tez leca no ale ja akurat mam geste kudly. Jesli bierzesz witaminy i dosc rozsadnie jesz- tzn nie odchudzasz sie, jesz produkty pogate w cunk i selen to nic wiecej nie da sie zrobic. Mozesz sobie cynk+ selen w aptece kupic. Ni8estety przy karmieniu cycuchem czesto tak jest.
Cherie- widzialas ta kiecke do ktorej Ci linka wrzucilam? Tam te sukienki sa w miare spoko cenach
a co za sukienki? tez chce zobaczyc:-)

widziałam Natalko, bardzo ładna ale kurcze to wciąż nie jest to czego szukam :dry:
ehhh, chyba spasuję i kupię czarne eleganckie spodnie. mam fajny żakiet biało-szaro-czarny w kratę i przylegającą czarną tunikę - myślę, że fajnie będzie pasować do spodni. a co do wesela to najwyżej kupię jakąś kolorową - obym schudła trochę do maja :-D

a co za sukienki? tez chce zobaczyc:-)
Za mną od dłuzszego czasu chodzi ta-Olive.pl - pokusa dla zmysłów - Sukienka Aisha s02 z koronką na rękawie, czarna
I nad ta sie zastanawiam-Olive.pl - pokusa dla zmysłów - Sukienka Cristal Mod. nr 19 Czarny
Ale najpierw sie zawezme i schudne, tak sobie zalozylam i tak byc musi.
Aha- dziewczyny z rozstepami- cepan dziala, ladnie mi sie rozjasnily i sa coraz mniej widoczne, stosuje od 2 miesiecy. Teraz chce jeszcze dokupic no-scar i stosowac na przemian- jedno rano a drugie wieczorem

widziałam Natalko, bardzo ładna ale kurcze to wciąż nie jest to czego szukam :dry:
ehhh, chyba spasuję i kupię czarne eleganckie spodnie. mam fajny żakiet biało-szaro-czarny w kratę i przylegającą czarną tunikę - myślę, że fajnie będzie pasować do spodni. a co do wesela to najwyżej kupię jakąś kolorową - obym schudła trochę do maja :-D
Damy radę;) Czarne spodnie czesto wygladaja lepiej niz niejedna sukienka. Tylko że w ladne spodnie to ja sie jeszcze nie zmieszcze;) Wiec tak sobie dzis wymyslilam ze moze sie wcisne w swoja kiecke na chrzciny Lidki- sa pojutrze. A kiecke uwielbiam- do kolana, ciemoczekoladowa satyna ale nie blyszczaca i taka super prosta- ozdoba jest tylko ladny kroj. Moze zdjecia wrzuce w przyszlym tygodniu. Juz w sumie jestem prawie zadowolona z tego jak wygladam ale ciagle jest to "ale" i mnie to szalenie frustruje...

Za mną od dłuzszego czasu chodzi ta-Olive.pl - pokusa dla zmysłów - Sukienka Aisha s02 z koronką na rękawie, czarna
I nad ta sie zastanawiam-Olive.pl - pokusa dla zmysłów - Sukienka Cristal Mod. nr 19 Czarny
Ale najpierw sie zawezme i schudne, tak sobie zalozylam i tak byc musi.
Aha- dziewczyny z rozstepami- cepan dziala, ladnie mi sie rozjasnily i sa coraz mniej widoczne, stosuje od 2 miesiecy. Teraz chce jeszcze dokupic no-scar i stosowac na przemian- jedno rano a drugie wieczorem
super ale nie na mnie za grube nogi brzuch i w ogole... ja musz emiec dluga!!!!!!!!!!!

Ale ty6 mlodziutko wygladasz:szok:normalnie w szoku jestem:-):tak:

Co do lazienki to ja niestety nie mam tak duzej:-:)-:)-(ale tez chce wanne narozna z hydromasarzem;-)zastanawiam sie na kolorem i scianami,chce zeby bylo jakos inaczej:tak:moze macie jakies fajne stronki z pomyslami?
dzięki za komplementa;-) hehe może tak jakoś zdjecie wyszło;-) zmarszczek nie widać bo słabej ajkości aprat w telefonie:-D:-D
Ja inspiracji szukałam w katalogach łazienek, wejdz na strony producentów cersanit, koło, opoczno, tubądzin itp.
Co do ścian to na stronie producenta farb "magnat" są fajne oferty ścian, my mamy stiuk wenecki i trawertyn, stiuk jest fajny bo tj zastępuje kafelki, można po nim lać wodę, idealnie nadaje sie do łazienek i do przedpokoi gdzie tzreba ścianę czyścić;-)
super ale nie na mnie za grube nogi brzuch i w ogole... ja musz emiec dluga!!!!!!!!!!!
Oj Daffi a może taką kiecke jak zakonnica nałożysz??;-);-);-) Dobrze dobrana sukienka czyni cuda;-)
julka ja mam tak samo, tyle że ja karmię piersią i to jest ponoć normalne. trzeba przez to przejść. jeśli nie karmisz to polecam belissę. mi póki co zostają witaminy dla karmiących piersią.
A mi nie wypadają, przy Antku też nie wypadały.

U mnie dzieci już pokapane i śpią, a ja czekam na męża, ma dzisiaj wrócić około północy będzie, może doczekam... no i karmi popijam (wygazowane) ;-)

czesc kochane............ co za dzien... masakra jakas ale dalam radwe i przezylam jakos........... kurcze musze znalezc cos sobie na chrzciny,,,, tylko co?? w kiecce bede jak pilka wygladala.,,, w spodniach pewnie niewiele lepiej.... wrrrrrrrr

co do powrotow do pracy,,,, no coz ja pezd ukonczeniem przez mala roku nawet nie mam co myslec bo kto mi z dzieckiem zostane... a nianka to w naszym przypadku bezsensowny pomysl,,, juz lepiej zebym ja w domu zostala... bo moj niecaly tysiac zl niewiele zmienial w naszym budzecie- i tak maz nadrabia.....
bosz,,,,,,,,,, nie moge na siebie w lustrze patrzec!!!!!!!! musze pojsc do jakiejs kosmetyczki czy cos.... i niech zrobi cos z ta moja niewyjsciowa geba......bo wstyd sie pokazywac.........no juz nie moge .,,,

dzis sie poryczalam,,, ale dlaczego??? sama sievie pytalam ,.,, mam zal do samej siebie o wszytsko... moj maz sie na silownie zapisal,, no czyli nie bedzie go jeszcze czesciej w domu... a jak zapytalam kiedy ja moge sie zapisac powiedzial ze ja teraz przy dziecku wcale nie musze jak laleczka wygladac/////////// to mam jak worek chodzic??? nosz kur...........

reklama
Hehe, wlazłam w kieckę!! NAwet zdjecie sobie zrobilam zeby zobaczyc jak to na fotkach wyglada. No ale niestety satyna i nawet lekko wystajacy brzuszek to zle polaczenie...
Mataka- a wez Ty tego swojego chlopa zreformuj. Pogadaj z nim czy cos bo to jak Cie traktuje jest niezbyt mile- zacznij wymagac bo potem bedzie ciezej. Mój tez na silownie smiga ale jak ja chce pojsc na aerobik to zostaje z mala bez slowa.

Ostatnia edycja:
Do góry