Mama Stacha
&Franka&Janka
A ja (my) rozpoczynam relaksik, choć chłopcy jeszcze nie śpią. Odwiedził nas kolega i zrobił sushi. Jako dodatek ja mam Karmi :-)

A jesli chodzi o historie to koledze ukradli dowód a pół roku później dowiedział się, że wziął kredyt w banku. Dobrze, że zgłosił na Policji, że go okradli, ale i tak miał mnóstwo nieprzyjemności i nawet go po sądach ciągali :-(
Miałam to samo w spacerówce Tako i długo trwało zanim na to wpadłam :-)

Daffi, nie wygłupiaj się tylko mów! Nie jesteście dziećmi, takie rzeczy się zdarzają. To nie ty jesteś winna tylko złodziej.dzieki chociaz ktos... kiedys tak ale mi sie nie spieszy..... kiedys mu pwoiem a poki co bede sciemy jakies pociskac... gdy zapyta o obraczke.. i potajemnie dowod musze wyslac i oby nic z policji nie przechwycil.........!!!!!!!!!!!
A jesli chodzi o historie to koledze ukradli dowód a pół roku później dowiedział się, że wziął kredyt w banku. Dobrze, że zgłosił na Policji, że go okradli, ale i tak miał mnóstwo nieprzyjemności i nawet go po sądach ciągali :-(
Aga, zapewne należy przełożyć przez raczkę lub coś innego i spiąć ze sobą zatrzaski pokrowca :-)A co do fotelików to ja na swój nie narzekam...ale jednego do dziś nie umię zrobić
Kupiliśmy z pokrowcem na nóżki i jeszcze ani razu go nie użyłam bo nie wiem jak go zapiąć
Oglądałam ze wszystkich stron...nie ma nic do zapięcia tych zatrzasków
Miałam to samo w spacerówce Tako i długo trwało zanim na to wpadłam :-)
Już się nie mogę doczekać :-) Marta, a jak kolor? Bo na Twoim zdjęciu wygląda jak zieleń.Zanim zabiorę się za odpisywanie pokaże fote chusty, sama ja zrobiłam bo nie ma komu hehe, męża nie ma, słabej jakości ale ta nati jest super;-) Mamo Stacha w poniedziałek i Ty bedziesz miała;-)
wiązanie kieszonka;-)