reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Hi hi, tylko ze ja mam na poczatek grudnia a ty chyba pod koniec prawda? Ale oczywiscie wszystko sie moze zmienic z tymi terminami...
No jesli Dmoch jest ordynatorem to sie zastanowie ... :-p. 9 lat temu jeszcze nie byl...
Ja to sie obawiam drugiej cesarki. Wtedy za reke mnie bedzie trzymac kroplowka. Ale moze sie uda normalne ... postaram sie.
Ano jest jest i z tego co widziałam, to pacjentki miały z nim super, a szpital przeszedł ogromną przemianę w personelu. Moja siostra rodziła w 2000r i średnio była zadowolona, teraz raczej z biegiem lat zyskuje pozytywne opinie. Cc chyba już się nie wyprę, więc i mnie kroplówka podtrzyma za rękę, a terminy cóż może się zdażyć, że ja urodzę 2 tyg wcześniej, a Ty później ... ;-)

reklama
Reve, ale z Patrysia słodziak :tak:

ja się dziś fatalnie czuję, ledwo samochodem zrobiłam 100 km. dwie nospy nie pomogły, idę do łóżka.

Cześć:))
Ja byłam na zakupach, posprzątałam domek, zaraz robię rosołek z grysikiem:) Mój uwielbia, ja też.
Podusia co Mea linka wkleiła - świetna rzecz. Wiele wzorów mi się podoba i na pewno kupię, ale po porodzie:)
Co do mojego stanu zdrowia przespałam bez problemu całą nockę, prócz tego, że koszmara miałam, brrrr. No ale najważniejsze, że mało katarku zostało i nosek już nie jest czerwony:)

Ja schodzę termomet dobija do 40 :szok:
Wejdźcie na polecam i odradzam i pomóżcie.
Zwracam się do was wszystkich :-D

O 17 z hakiem wskoczę sobie do basenu bo na ogrodzie mamy:) Uff:) Wówczas słonko nie będzie świeciło w tamtym miejscu.

Ano jest jest i z tego co widziałam, to pacjentki miały z nim super, a szpital przeszedł ogromną przemianę w personelu. Moja siostra rodziła w 2000r i średnio była zadowolona, teraz raczej z biegiem lat zyskuje pozytywne opinie. Cc chyba już się nie wyprę, więc i mnie kroplówka podtrzyma za rękę, a terminy cóż może się zdażyć, że ja urodzę 2 tyg wcześniej, a Ty później ... ;-)
Ajajaj... nastawialam sie na Polna a tu przemiany... ordynator... bede teraz rozmyslac...
A tymczasem nie wiem co dzis na obiad... jakis chlodnik by sie przydal. Cieplutko jest)

Reve, ale z Patrysia słodziak :tak:

ja się dziś fatalnie czuję, ledwo samochodem zrobiłam 100 km. dwie nospy nie pomogły, idę do łóżka.
Miałam to samo wczoraj, tylko ja zrobiłam 200 km. Nospa nie pomagała. Dopiero łóżeczko. Tak więc leż i odpoczywaj. ;-)

Juz poszło przepraszam !!!:-D

Dziękować, dziękować :-):-):-)

Dziewczyny jak to jest u Was z pielęgnacją stóp-obcinaniem pazurków albo malowaniem??
Bo ja właśnie zaczęłam malować i muszę przyznać,że jeszcze miesiąc i czarno to widzę:tak::tak::tak:

reklama
Ja też ich używałam, ale mały musiał za mocno ssać i robił mu się taki dziubek na ustach, który odpadał i na nowo się wytwarzał. Przeszłam zatem na antykolkowe butle dr Brown- droższe, ale zdały egzamin :-)

mi tez duuuzo dsiewczyn te butle olecalo i kupie ze dwie male i jedna duza ... napewno sie przydadza ... jak nie od razu to potem na soczki i herbatki :)

Do góry