reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Laski pozwolicie,że napiszę to na wątku zamkniętym?? wiem,że ktoś podczytuje to co piszę i robi z tego sensacje więc proszę o zrozumienie:-(
Oj chyba to jakiś poważniejszy dołek:-( Trzymaj się kochana, wygadaj się dziewczynkom na zamkniętym i wróć tu już w lepszym humorku, będę czekać na jakiegoś optymistycznego posta. Zmykam coś ze sobą zrobić i do pracy

Dziewczynki z tą 2 ką dzieci to wcale nie jest tak źle. Nie będę kłamać ja mam rok i 7 mieś różnicy i różowo nie było ale teraz jest super!!!
Młodzi z utęsknieniem czekają na braciszka :-D

Na pocieszenie.
- Amelia ma 6 lat i idzie do 1szej klasy, Jonaszek regularnie rechabilitacje, okulista i teraz jeszcze badania słuchu do tego co miesiąc.
Więc z 1 lekcje, z 2 lekarze i rechabilitacja i do tego niemowlaczek.
Lepiej wam?
To dodam, że nie mam prawka i pomuc nie bardzo ma kto :-D
Mam nadzieję, że tak :-D;-):-D
A ja się nie przejmuję bo wiem, że dam radę

Co do podusi jest super i nawet w tych co nasza mea znalazła mi się 1 wzór spodobał :-D
Czy butlą, czy piersią będzie łatwiej :-D

Dziewczynki z tą 2 ką dzieci to wcale nie jest tak źle. Nie będę kłamać ja mam rok i 7 mieś różnicy i różowo nie było ale teraz jest super!!!
Młodzi z utęsknieniem czekają na braciszka :-D

Na pocieszenie.
- Amelia ma 6 lat i idzie do 1szej klasy, Jonaszek regularnie rechabilitacje, okulista i teraz jeszcze badania słuchu do tego co miesiąc.
Więc z 1 lekcje, z 2 lekarze i rechabilitacja i do tego niemowlaczek.
Lepiej wam?
To dodam, że nie mam prawka i pomuc nie bardzo ma kto :-D
Mam nadzieję, że tak :-D;-):-D
A ja się nie przejmuję bo wiem, że dam radę
Wylałaś miód na moje matczyne rozchwiane emocjonalnie serce ;-) A tak poważnie, to jakoś sie nie boję tylko raduję, że przy małej róznicy wieku dzieci załapią lepszy kontakt, jak np ja i moja siostra- jest między nami identyczna różnica, jaka czeka moje dzieci :-)
Natomiast gratuluję odwagi, samozaparcia, cierpliwości i radości, którą zarażasz innych! Brawo!

AnOoLa88- dzieki, zaczelam czytac i widze ze mi sie przyda...i to bardzo
Reve - Chodzilam do p. Dmochowskiego (z Raszei) w poprzedniej ciazy, ale nie powiem, ze bylam szczesliwa porodem, pobytem i poloznymi. Lekarz jest oczywiscie super (jak sie go rozkreci w rozmowie)
A teraz chodze na NFZ do pobliskiej przychodni, zaliczam standartowe badania i lekarz jest tez ok (i tez po rozkreceniu). Mam zupelnie inne podejscie, wydaje mi sie, ze nie potrzebuje wyjatkowej, prywatnej opieki, mam w sobie spokoj (zaklocany przewrazliwionym otoczeniem - dzis znow kolezanka z trwoga w glosie powiedziala ze nawet szklanka piwa moze zaszkodzic a co dopiero znieczulenie...brrrr :szok: ). Wiec nie wybieram sie na USG3D nigdzie :zawstydzona/y:. 5 sierpnia bedzie drugie usg normalne i pewnie zobacze czy to na pewno drugi synek.
Na razie mam zamiar rodzic na Polnej...

reklama
Do góry