reklama
lajtway
Fanka BB :)
Oj chyba to jakiś poważniejszy dołek:-( Trzymaj się kochana, wygadaj się dziewczynkom na zamkniętym i wróć tu już w lepszym humorku, będę czekać na jakiegoś optymistycznego posta. Zmykam coś ze sobą zrobić i do pracyLaski pozwolicie,że napiszę to na wątku zamkniętym?? wiem,że ktoś podczytuje to co piszę i robi z tego sensacje więc proszę o zrozumienie:-(
No jesli to nie jest zwykly dolek hormonalny, tylko powazniejszy problem to trzeba szukac madrej rady. ... .Laski pozwolicie,że napiszę to na wątku zamkniętym?? wiem,że ktoś podczytuje to co piszę i robi z tego sensacje więc proszę o zrozumienie:-(
dagmar
Dziewczynki z tą 2 ką dzieci to wcale nie jest tak źle. Nie będę kłamać ja mam rok i 7 mieś różnicy i różowo nie było ale teraz jest super!!!
Młodzi z utęsknieniem czekają na braciszka
Na pocieszenie.
- Amelia ma 6 lat i idzie do 1szej klasy, Jonaszek regularnie rechabilitacje, okulista i teraz jeszcze badania słuchu do tego co miesiąc.
Więc z 1 lekcje, z 2 lekarze i rechabilitacja i do tego niemowlaczek.
Lepiej wam?
To dodam, że nie mam prawka i pomuc nie bardzo ma kto
Mam nadzieję, że tak ;-)
A ja się nie przejmuję bo wiem, że dam radę
Na pocieszenie.
- Amelia ma 6 lat i idzie do 1szej klasy, Jonaszek regularnie rechabilitacje, okulista i teraz jeszcze badania słuchu do tego co miesiąc.
Lepiej wam?
Mam nadzieję, że tak ;-)
mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
AnOoLa88 i ja dziękuje
Reve
--> 24.12.2009r <--
Wylałaś miód na moje matczyne rozchwiane emocjonalnie serce ;-) A tak poważnie, to jakoś sie nie boję tylko raduję, że przy małej róznicy wieku dzieci załapią lepszy kontakt, jak np ja i moja siostra- jest między nami identyczna różnica, jaka czeka moje dzieci :-)Dziewczynki z tą 2 ką dzieci to wcale nie jest tak źle. Nie będę kłamać ja mam rok i 7 mieś różnicy i różowo nie było ale teraz jest super!!!
Na pocieszenie.
Lepiej wam?
Mam nadzieję, że tak ;-)
Natomiast gratuluję odwagi, samozaparcia, cierpliwości i radości, którą zarażasz innych! Brawo!
Reve
--> 24.12.2009r <--
Gogana, a tak z innej beczki, do jakiego lekarza Ty chodzisz? wybierasz się na USG3D? Ja zapisałam się do Urbaniaka do Lux Medu na Roosevelta na połówkowe usg ...No jesli to nie jest zwykly dolek hormonalny, tylko powazniejszy problem to trzeba szukac madrej rady. ... .
AnOoLa88- dzieki, zaczelam czytac i widze ze mi sie przyda...i to bardzo
Reve - Chodzilam do p. Dmochowskiego (z Raszei) w poprzedniej ciazy, ale nie powiem, ze bylam szczesliwa porodem, pobytem i poloznymi. Lekarz jest oczywiscie super (jak sie go rozkreci w rozmowie)
A teraz chodze na NFZ do pobliskiej przychodni, zaliczam standartowe badania i lekarz jest tez ok (i tez po rozkreceniu). Mam zupelnie inne podejscie, wydaje mi sie, ze nie potrzebuje wyjatkowej, prywatnej opieki, mam w sobie spokoj (zaklocany przewrazliwionym otoczeniem - dzis znow kolezanka z trwoga w glosie powiedziala ze nawet szklanka piwa moze zaszkodzic a co dopiero znieczulenie...brrrr ). Wiec nie wybieram sie na USG3D nigdzie . 5 sierpnia bedzie drugie usg normalne i pewnie zobacze czy to na pewno drugi synek.
Na razie mam zamiar rodzic na Polnej...
Reve - Chodzilam do p. Dmochowskiego (z Raszei) w poprzedniej ciazy, ale nie powiem, ze bylam szczesliwa porodem, pobytem i poloznymi. Lekarz jest oczywiscie super (jak sie go rozkreci w rozmowie)
A teraz chodze na NFZ do pobliskiej przychodni, zaliczam standartowe badania i lekarz jest tez ok (i tez po rozkreceniu). Mam zupelnie inne podejscie, wydaje mi sie, ze nie potrzebuje wyjatkowej, prywatnej opieki, mam w sobie spokoj (zaklocany przewrazliwionym otoczeniem - dzis znow kolezanka z trwoga w glosie powiedziala ze nawet szklanka piwa moze zaszkodzic a co dopiero znieczulenie...brrrr ). Wiec nie wybieram sie na USG3D nigdzie . 5 sierpnia bedzie drugie usg normalne i pewnie zobacze czy to na pewno drugi synek.
Na razie mam zamiar rodzic na Polnej...
reklama
maggie_f
No tak, wyjść na chwilę i znowu pare stron w plecy ;-)
A ja wysłałam PW i nie dostałam :-(Laski ktore prosiły o zaproszenia ,prosze o akceptacje powysyłałam