reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny z tym malowaniem pazurków to nie wiem. Mój bardzo chętnie ogoli mi to i owo :-D ale w jego zdolności malarskie to ja nie wierzę. :-D:-D:-D

A ja sobie popijam nesquika z mleczkiem - mniam mniam - jak dla mnie świetny drink ciążowy.

Chciałam wrzucić pare zdjęć ale mój aparat coś się ogarnać nie może. Może później :tak:

reklama
jak by tak dobrze liczyc to 2 lata studiow .. staz i rezydentura !!! chyba wyjdie tego ze 4 jak nic !!!
mea jak by tak dobrze liczyc to 2 lata studiów, rok stażu i specjalizacja z 5-6 lat, a na rezydenture to nie tak łatwo sie dostac hehe trzeba miec plecy. Ale licze tak 2 lata optymistycznie do czasu kiedy wreszcie zaczniemy zarabiać

hej.mam dziś koszmarny dzień-córa po szczepieniu-marudzi ale na szczescie usnela a ja zafarbowalam wlosy ale boje sie efektu:-(

Zouza-ja też mam w sobotę usg:-)

23Marta-ja miałam w planie kupowanie wyprawki już teraz ale się przejechałam i teraz jakoś inaczej na to wszystko patrze. Będę myśleć po 30 tygodniu bo teraz się boję. Mąż powiedział mi tylko tyle po ostatniej akcji "kupisz a nie daj Boże coś się stanie i co? będziesz przechodzić obok tego i ryczeć a ja razem z Tobą. Potrzebne Ci to bo mi nie"

Agula 7777-na początku miesiąca zafarbowałam włosy. Super baleyage-ciemne i jasne pasemeczka i wiesz co się stało?? ciemna farba się wypłukała i zrobiła się ruda po trzech myciach:-D:-D:-D:-D

witam wszystkich ja właśnie odzyskałam laptopa znowu nadrabiania tyle ale już jestem na bieząco.
co do pazurków to narazie daje rade sama ale noe wyobrazam sobie jak dam sobie rade później bo jak mi ktoś dotyka stópki to mam takie łaskotki:-D

Zouza-ja też mam w sobotę usg:-)

23Marta-ja miałam w planie kupowanie wyprawki już teraz ale się przejechałam i teraz jakoś inaczej na to wszystko patrze. Będę myśleć po 30 tygodniu bo teraz się boję. Mąż powiedział mi tylko tyle po ostatniej akcji "kupisz a nie daj Boże coś się stanie i co? będziesz przechodzić obok tego i ryczeć a ja razem z Tobą. Potrzebne Ci to bo mi nie"

Agula 7777-na początku miesiąca zafarbowałam włosy. Super baleyage-ciemne i jasne pasemeczka i wiesz co się stało?? ciemna farba się wypłukała i zrobiła się ruda po trzech myciach:-D:-D:-D:-D
ja was rozumiem, my też nic nie kupujemy bo pierwsze dziecko straciliśmy, a jak sie dzidzi urodzi to mąż pojedzie na wielkie zakupy i wszystko kupi

reklama
Do góry