A
AnOoLa88
Gość
NIE MA ZA CO dziekować laseczki
przyjemnego czytania życzę
przyjemnego czytania życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz poszło przepraszam !!!
A ja wysłałam PW i nie dostałam :-(
Matko Boska wspolczuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Brawo, zddolna Bestyjka !!!
Pomyśl sobie, ze ja siedzę przy biurku w pracy bite 8 godz ... Masakroza
Jakiz on sliczny !!!!!! taki slodziutki do ciomkaniaTak, to Patyś gdy miał 3 mce.. a tak mnie na wspominki coś wzięło!
Reszta zdjęć jest na www.papryk.bobasy.pl tam wrzucałam systematycznie mojego (s)malca Jak klikniesz na "galeria zdjęć" to wyświetlą się wszystkie od początku ;-)
AnOoLa88- dzieki, zaczelam czytac i widze ze mi sie przyda...i to bardzo
Reve - Chodzilam do p. Dmochowskiego (z Raszei) w poprzedniej ciazy, ale nie powiem, ze bylam szczesliwa porodem, pobytem i poloznymi. Lekarz jest oczywiscie super (jak sie go rozkreci w rozmowie)
A teraz chodze na NFZ do pobliskiej przychodni, zaliczam standartowe badania i lekarz jest tez ok (i tez po rozkreceniu). Mam zupelnie inne podejscie, wydaje mi sie, ze nie potrzebuje wyjatkowej, prywatnej opieki, mam w sobie spokoj (zaklocany przewrazliwionym otoczeniem - dzis znow kolezanka z trwoga w glosie powiedziala ze nawet szklanka piwa moze zaszkodzic a co dopiero znieczulenie...brrrr ). Wiec nie wybieram sie na USG3D nigdzie . 5 sierpnia bedzie drugie usg normalne i pewnie zobacze czy to na pewno drugi synek.
Na razie mam zamiar rodzic na Polnej...
Matko Boska wspolczuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakiz on sliczny !!!!!! taki slodziutki do ciomkania
Hi hi, tylko ze ja mam na poczatek grudnia a ty chyba pod koniec prawda? Ale oczywiscie wszystko sie moze zmienic z tymi terminami...Dmochowski jest chyba ordynatorem jeśli się nie mylę ?! Ja trafiałam wcześniej na takich lekarzy konowałów, ze teraz wolę prywatnie chodzić a lekarz jaki mnie prowadzi dr Pięta, sprawdził się w 100% podczas 1 ciąży. A z tym porodem, troszke szkoda, bo myślałam, ze się za ręke na porodówce potrzymamy ;-)
ale naprawdę prześliczny bobasek ;-D a jaki śmieszekDzięki :-):-):-)
Ale jak patrzę na stare fotoski jaki on był gruuubas, to aż napatrzeć się nie mogę! Strasznie szybko tył i wiecznie był poodparzany latem