reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

wrocilismy od ortopedy i wszystko jest bez zarzutu:) jestem bardzo zadowolona bo mimo wszystko podswiadomie sie denerwowalam. nastepna wizyta za 6tyg.

reklama
witam sie
dzis juz po spacerku - grzechem by bylo odpuscic taka piekna pogode !! poltorej godzinki lazilysmy a teraz maluch spi :) ale to mi juz pachnie wosna!!! och ale by bylo pieknie jak by juz tak zostalo !!
!
ojjjj cudownie dziś :tak: u nas w cieniu az 11 stopni:szok: mogla by juz wiosna przyjsc..taka piekna, sloneczna i ciepla :tak:

ojjjj cudownie dziś :tak: u nas w cieniu az 11 stopni:szok: mogla by juz wiosna przyjsc..taka piekna, sloneczna i ciepla :tak:

Ale fajnie:tak: U mnie 4 stopnie i wiaterek ale i tak łącznie 3 godz na spacerku, dzisiaj 2 razy po 1,5 godz, a zazwyczaj chodzimy 2-3 godzinki. jak jest w miarę ciepło szkoda w domu siedziec;-)

Trochę humorku:tak:
Zdjęcie z portalu Nasza-klasa:-D

Załączniki

• 8cb944eea2.jpg
    8cb944eea2.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 35
A my już po spacerku :tak: Dzisiaj zaszaleliśmy i byliśmy 3h :-)
co do temperatury to u nas jest 22minimum ,bo ja jestem zmarzluch straszny i nie wyobrazam sobie aby bylo zimniej:tak:
Ja też zmarzluch jestem i u nas w sypialni i pozostałych pomieszczeniach jest 22 stopnie ;-) Wyrodni rodzice, za namową laryngologa ;-) (Maciek miał zapalenie ucha w 2 tygodniu), tylko u dziecka w pokoju zmniejszyli temperaturę :-D

No wlasnie ja tez tak mysle,bo skoro nie jem nic a wysypka raz zniknie raz powroci to chyba to jednak nie jest od tego:no:
Sokow nie pije rzadnych:no:owocow tez nie jem:no:wczoraj tylko poloweczke brzoskwini,nabialu nic:no:jem tylko kanapki z wedlina,maslo roslinne,ziemniaki i miesko i nic pozatym:no:no czasami zjem biszkopty ciastka.Ja juz szczerze mowiac przez te wysypki mam dosc karmienia cycem:-(az mi sie ryczec chce jak widze jak moje dziecko wyglada:-(i tak sobie mysle co jakis czas zeby przejsc na sztuczne:eek:tylko ze jesli to alergia to lepiej byloby zeby byl na cycu,tylko ze jua sie chyba wykoncze:-:)-:)-(ach dziewczyny mam dosc:-:)-:)-(
kopciuszku nie chcę ci zabierać następnych produktów :-p ale spróbuj odstawić szynkę na kilka dni bo te sklepowe są bardzo chemiczne ;-)
Nie wiem czy ma to coś wspólnego z wędlinami, ale nie jem ich od jakiegoś czasu i Maciek nie ma ani jednej krosteczki :confused2: Na śniadanie jem owsiankę z bananem, startym jabłkiem i rodzynkami a od kilku dni kanapki z serem białym :-) Żaden rarytas, ale mi smakuje i co najważniejsze Maciek nie ma wysypki ;-)

Nie chce mi się nic pisać bo jestem załamana:-:)-:)-:)-:)-:)no:
Ja tam wszystkim dobrze życzę.....
ale dziś moja szwagierka zdała prawko za pierwszym razem:no:
A ja kuźwa 6 razy nie umiałam zdać i teraz mam już rok przerwy więc prawie nauka od nowa:no:
Buuuu...chyba się poryczę:-(

reklama
Nie wolno sadzac tak dziecka:no:nawet obkladajac poduszkami:no:ma zdecydowanie za slaby kregoslup zeby tak siedziala:tak:

A zdjecia wysypki Patryka sa w albumie,rzuccie okiem i sie wypowiedzcie.

tak ja pisze ze nie sadzam jej przeciez tylko pytam od kiedy Asia sadza Fiflipka bo juz widzialam foty jak siedzi z poduszka a ma ponad 3 miesiace.... a zreszta.... nie jestem czytana ze zrozumieniem.

Do góry