U mnie też mama ubierz go samo body i spiochy to za mało... brak słówNo wlasnie ja tez tak mysle,bo skoro nie jem nic a wysypka raz zniknie raz powroci to chyba to jednak nie jest od tego
Sokow nie pije rzadnychowocow tez nie jemwczoraj tylko poloweczke brzoskwini,nabialu nicjem tylko kanapki z wedlina,maslo roslinne,ziemniaki i miesko i nic pozatymno czasami zjem biszkopty ciastka.Ja juz szczerze mowiac przez te wysypki mam dosc karmienia cycem:-(az mi sie ryczec chce jak widze jak moje dziecko wyglada:-(i tak sobie mysle co jakis czas zeby przejsc na sztucznetylko ze jesli to alergia to lepiej byloby zeby byl na cycu,tylko ze jua sie chyba wykoncze:---(ach dziewczyny mam dosc:---(
Ja no sam poczatek zaczelabym jednak od soczkowna poczatek mona je rozrobic pol na pol z przegotowana wodai zaczac od jabłuszka
Ja tez zmarzluchi tez u mnie jest minimum 22
U mnie tesciowa gada to samo
reklama
Jasne Wika napiszę ci napewno. Moja znajoma której mały już skończył 4 m-ce mówiła mi że jak minął koniec 3-go m-ca to ataki były coraz to rzadsze i w połowie 4-go miesiąca ustały.Widocznie układ pokarmowy dojrzał.jAK SKONCZY 3 M napisz czy kolki i gazowniki przeszly jak reka odjal :-)
A jaki bujaczek masz? Ja narazie testuje kołyskę i świetnie się sprawdza tylko trzeba bujać do snu.jule na bujaczku slicznie sie usypia...ale jak jest zmeczona to sama padnie.. ostatnio sie wycwanila. trze oczka ja ju usypiam zasnie na 10 min i wstaje juz rzekomo wyspana i taki numer czesto przez to powtarza...hehe
W
wika_20
Gość
Jasne Wika napiszę ci napewno. Moja znajoma której mały już skończył 4 m-ce mówiła mi że jak minął koniec 3-go m-ca to ataki były coraz to rzadsze i w połowie 4-go miesiąca ustały.Widocznie układ pokarmowy dojrzał.
Jak ja pragne wam napisac takie zdanie!!!! i wkoncu cieszyc sie swoim synkiem beztrosko... a nie smucic jak sie meczy... moze w koncu los da nam sie soba cieszyc jeszcze niecaly miesiac do skonczenia 3 zobaczymy jak skonczy co bedzie...
kopciuszek2107
Fanka BB :)
asia od kiedy sadzas Filipa by siedzial? ja z moja miska rady sobie nie moge dac... az strach ja zostawic bo w bujaku ciagle chce usiasc i sie ciagnie do przodu do polowy a ze zapiecie ja hamuje to sie wscieka i placze....
Nie wolno sadzac tak dzieckanawet obkladajac poduszkamima zdecydowanie za slaby kregoslup zeby tak siedziala
A zdjecia wysypki Patryka sa w albumie,rzuccie okiem i sie wypowiedzcie.
nie, zaraz jeszcze raz wysle ci dane na priv, albo ty tez daj swoje to cie znajdeKasiuch nie mogłam Cię znaleźć na nk. Masz zablokowane wyszukiwanie ciebie??
to tak jak ja...nie wierze zadnym srodka antykoncepcyjnym ...panicznie sie boje,ze zajde w ciaze:-szok:
SYLWIK- oliatum jest na azs wiec watpie zeby na skaze pomoglo
ja tak wlasnie wcoraj czytalam o skazie i o tradziku niemowlecym i moja diagnoza jest taka ze olek ma tradzik! wszystkie objawy sie zgadzaja..a mi tu wmawiaja ze to skaza...:-wściekła/y:
u nas pogoda dzis kiepska wieje strasznie
i pytanie do Was dziewczyny- jak jest skaza to te krostki sa na buzi caly czas?? czy znikaja jak sie nie je nabialu?
asia od kiedy sadzas Filipa by siedzial? ja z moja miska rady sobie nie moge dac... az strach ja zostawic bo w bujaku ciagle chce usiasc i sie ciagnie do przodu do polowy a ze zapiecie ja hamuje to sie wscieka i placze....
Uważaj z sadzaniem, jak Kopciuszek napisała, można krzywde do końca życia dziecku zrobić.
Poogladam zdjęcia w albumie, lekarzem nie jestem ale jak dla mnie Kopciuszku u Patryczka na 100% to nie skaza ale wygląda na wysypke alergiczną albo trądzik niemowlęcy.A u Filipka Sylwik wyglada albo na AZS albo skaza....
Ja bym na pewno szukała dobrego dermatologa.
Ja bym na pewno szukała dobrego dermatologa.
lajtway
Fanka BB :)
No i nas coś dopadło- mała budzi się z krzykiem, kupki mi sie srednio podobaja no i ten ciagly placz- non stop na rekach i to w pionie albo brzuszkiem do dolu a wiec cos sie z tym brzuszkiem dzieje. Na jutro umowilam sie do lekarza, niech obejrzy Lidke bo wg mnie cos jest nie tak, nigdy wczesniej tak nie bylo
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
no ja wlasnie przezywalam to samo z antosiem,dopiero jak go polozylam do lezaczka sie uspokoil i wtedy wzielam go po raz drugi i mu podalam mleczko juz w spokojuja co do julki mam duzo opanowania i spokoju.. jak chce to daje jej sie po wyginac po krecic itd.... tak dlugo podaje butle czasem nawet do godz sie z nia mecze no ale juz pozniej nie... bo mleko od przygotowania w ciagu godz powinno zostac spozyte.
no a jak przez godz jej znie zmusze to raczej nie to... juz nie wiem co myslec.. ale p[lacze mi caly czas teraz i tylko piastki swoje chce i sie wkurza sama.
my chodzimy nawet na 2godz jak jest tak slicznie jak dzis:-)my sie karmimy ubieray i idziemy na spacerek dzis piekna pogoda moze pobede z nim dluzej..
na jak dlugo chodzicie??
ja najdluzej bylam 45 minut..
i moj tak ma i moja mama z tesciowa caly czas twierdzily ze mu zimno a rzeczywiscie karczek mial cieplutki a czasem nawet spoconyMój też ma stópki i rączki zimne jak chwilę pobryka poza kołyską
Antos robi doslownie tak samo.jak mysle ze spi to on otwiera oczka i sie na mnie patrzy a najbardziej to lubi lampy wszedzie je wypatrzy i moze patrzec i patrzec na nie jak na jakies cudajule na bujaczku slicznie sie usypia...ale jak jest zmeczona to sama padnie.. ostatnio sie wycwanila. trze oczka ja ju usypiam zasnie na 10 min i wstaje juz rzekomo wyspana i taki numer czesto przez to powtarza...hehe