reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Si dajemy :0 Tylko ze my juz zaczelismy 4 miesiac ;-) Wiec planowo daje ,bo sloiczki masz od 4 miesiaca lub po 4 miesiacu zalezy jaka firma !
Dzisiaj jak bylismy w przychodni pediatra powiedziala ze bardzo dobrze ze juz zaczelam i jak mu nic nie jest to kontynuowac wprowadzanie nowych smakow! :tak:
Tam na sloiczkach pisze np gerbera bo taki jadl ,po 4 miesiacu ale normalne jest to ze nie dasz dziecku odrazu calego sloika :tak: wiec predzej sie przyzwyczaja dziecko stopniowo tak jak my teraz robimy! az przy skonczonym 4 miesiacu zje ok polowy sloiczka tak mi pediatra gadala dzisiaj !

Sloiczek po otwarciu moze stac 3 doby ! Wiec Filip zjadl z tego sloika ok 7 łyzeczek ahahah przez pierwsze 2 dni po 2 lyzeczki a wczoraj juz zjadl 3 lyzeczki! NO i albo bym mialam go zjesc sama albo wyrzucic ,a ze ja mam jeszcze jedno dziecie ,tak sie przykolegowal Patryk i na 3 dzien juz skonczyl moj strszy ten sloik ahah ! Wiec ja strat nie bede miala !:-D:tak:

Dzis zaczeniemy sliczek z marcheweczka :)

aha i na nocke wprowadze juz kleik ryzowy z jabluszkami do mleczka ale to jeszcze nie dzisiaj bo nie bede wiedziala wrazie wu czy marchewka mu nie podeszla czy kleik jak by go brzuszek zaczol bolec,kleik smakowy planuje wprowadzic gdzies za 2 -3 dni :) wiec licze ze moje dziecie przespi cala nocke bez wstawania o 4 na jedzenie jak sie dobije kaszka na noc !

asia od kiedy sadzas Filipa by siedzial? ja z moja miska rady sobie nie moge dac... az strach ja zostawic bo w bujaku ciagle chce usiasc i sie ciagnie do przodu do polowy a ze zapiecie ja hamuje to sie wscieka i placze....

reklama
asia od kiedy sadzas Filipa by siedzial? ja z moja miska rady sobie nie moge dac... az strach ja zostawic bo w bujaku ciagle chce usiasc i sie ciagnie do przodu do polowy a ze zapiecie ja hamuje to sie wscieka i placze....

Moj tez jak lezy to placze jak lezy u mnie na brzuchu ze glowa na cycusiach (jak ja siedze w fotelu) to wesoly spokojny i sie cieszy.... bo widzi duzo...

u mnie dzisiaj az tak ładnie jak u Was nie jest.., ale daruję sobie dzisiaj spacerek, bo juz małego werandowałam a poza tym coś mi pokasłuje..:eek:

U na piekne slonce moj tez kaszlnie z 3 razy na dzien...

a my o 15 idziemy ale do kosciola ehehehe a tak daleko mamy hihi zartuje.. od kosciola dzieli mnie ulica:tak:w kazdym oknie widze kto chodzi do kosciola a kto na ploty.hihihi

My bujaczka nie mamy ale mamy fotelik bujany takze wyscielam pod kregoslupem zeby bylo w miare prosto i czasem bujam jak płakunia sobie....

jule na bujaczku slicznie sie usypia...ale jak jest zmeczona to sama padnie.. ostatnio sie wycwanila. trze oczka ja ju usypiam zasnie na 10 min i wstaje juz rzekomo wyspana i taki numer czesto przez to powtarza...hehe

reklama
JULECZKA- ancymonek maly ...

trafne okreslenie:-)
kochan ja ponad wszystko i mimo wszystko ale czasem moglaby mi odpuscic... byla grzeczna.. ale od czasu tej szczepionki i tego przestawienia kapieli to niezle rozrabia i nie odpuszcza!:-)

teraz znow udaje ze zasypia a jka wyjde z pokoju to pewnie bedzie mnie przywolywac ehehhe

Do góry