reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Moj tez ma lodowate ,,, a babcie zimno mu i zimno mu nie potrafia zrozumiec ze tak jest ok.... tylko ubierz go zimno mu :-D

witam sie
dzis juz po spacerku - grzechem by bylo odpuscic taka piekna pogode !! poltorej godzinki lazilysmy a teraz maluch spi :) ale to mi juz pachnie wosna!!! och ale by bylo pieknie jak by juz tak zostalo !!

a co tu slychac ?? bo nawet nie mam kiedy was poczytac !!

Witamy się:) Ależ piękna pogoda od 3 dni, wiosna idzie?:)
Nim nadrobię to napiszę co u nas. Misia pięknie przesypia nocki, budzi się w nocy 1 raz na jedzonko, potem to już nad ranem:) Śmieszka z niej na potęgę rośnie:)
Już nie mamy głębokiego wózka, przerobiłam go na nosidło na stelażu bo już tak babeczki wożą dzieci z tego co widziałam a Martynka wprost szczęśliwa bo wszystko widzi:) A ciekawska jest okropnie:)
Od wczoraj mam @. I od wczoraj zaczęłam plastry stosować. Ale były schizy bo się bałam co by się nie poniszczył przy naklejaniu:p

Chyba Chrzciny zrobimy wcześniej. Mieliśmy w kwietniu, ale Mój J mówi co by brzydko pisząc 'mieć już to z głowy'. Poczekamy do marca bo ja wolałabym by Martynka nie kisiła się w kombinezonie podczas Chrztu bo ona tego po prostu nie lubi:p

Aha, Martynka jak nie ma smoka w buzi to wcina skarpeteczki z łapek:p Skarpetkowy pożeracz:p

kopciuszku, może to jednak nie wina nabiału :confused2: Jakiś dobry dermatolog by się przydał ;-) Pijesz może soki z kartonu? One podobno dość mocno uczulają :szok:
Co do kup, to u nas ilościowo i jakościowo bez zmian :szok:

No wlasnie ja tez tak mysle,bo skoro nie jem nic a wysypka raz zniknie raz powroci to chyba to jednak nie jest od tego:no:
Sokow nie pije rzadnych:no:owocow tez nie jem:no:wczoraj tylko poloweczke brzoskwini,nabialu nic:no:jem tylko kanapki z wedlina,maslo roslinne,ziemniaki i miesko i nic pozatym:no:no czasami zjem biszkopty ciastka.Ja juz szczerze mowiac przez te wysypki mam dosc karmienia cycem:-(az mi sie ryczec chce jak widze jak moje dziecko wyglada:-(i tak sobie mysle co jakis czas zeby przejsc na sztuczne:eek:tylko ze jesli to alergia to lepiej byloby zeby byl na cycu,tylko ze jua sie chyba wykoncze:-:)-:)-(ach dziewczyny mam dosc:-:)-:)-(

Asia już dajesz małemu słoiczki? Ja też bym chciała szybko, bo mały kawał chłopa (6200 już waży), a 3 miesiąc już tuż tuż...zresztą dostał już nawet leki dla dzieci powyżej 3 miesiąca.

Ja no sam poczatek zaczelabym jednak od soczkow:tak:na poczatek mona je rozrobic pol na pol z przegotowana woda:tak:i zaczac od jabłuszka:tak:

u nas tez tak jest...od urodzenia Gabrysia raczki ma lodowate i lekarz powiedzial nam to samo, wiec sie juz nie przejmujemy... co do temperatury to u nas jest 22minimum ,bo ja jestem zmarzluch straszny i nie wyobrazam sobie aby bylo zimniej:tak:

Ja tez zmarzluch:tak:i tez u mnie jest minimum 22:tak:

Moj tez ma lodowate ,,, a babcie zimno mu i zimno mu nie potrafia zrozumiec ze tak jest ok.... tylko ubierz go zimno mu :-D

U mnie tesciowa gada to samo:tak:

witam sie
dzis juz po spacerku - grzechem by bylo odpuscic taka piekna pogode !! poltorej godzinki lazilysmy a teraz maluch spi :) ale to mi juz pachnie wosna!!! och ale by bylo pieknie jak by juz tak zostalo !!

a co tu slychac ?? bo nawet nie mam kiedy was poczytac !!

A ja musze czekac na meza zeby pujsc :wściekła/y: zazdroszcze;p

reklama
No wlasnie ja tez tak mysle,bo skoro nie jem nic a wysypka raz zniknie raz powroci to chyba to jednak nie jest od tego:no:
Sokow nie pije rzadnych:no:owocow tez nie jem:no:wczoraj tylko poloweczke brzoskwini,nabialu nic:no:jem tylko kanapki z wedlina,maslo roslinne,ziemniaki i miesko i nic pozatym:no:no czasami zjem biszkopty ciastka.Ja juz szczerze mowiac przez te wysypki mam dosc karmienia cycem:-(az mi sie ryczec chce jak widze jak moje dziecko wyglada:-(i tak sobie mysle co jakis czas zeby przejsc na sztuczne:eek:tylko ze jesli to alergia to lepiej byloby zeby byl na cycu,tylko ze jua sie chyba wykoncze:-:)-:)-(ach dziewczyny mam dosc:-:)-:)-(

Ja no sam poczatek zaczelabym jednak od soczkow:tak:na poczatek mona je rozrobic pol na pol z przegotowana woda:tak:i zaczac od jabłuszka:tak:

Ja tez zmarzluch:tak:i tez u mnie jest minimum 22:tak:

U mnie tesciowa gada to samo:tak:
u mnie z ta wysypka jest tak samo, raz znika i prawe że jej nie ma, a nnym razem jest cały wysypany..-lekarka mówi że podobno tak czasem jest, a i skaza białkowa nie wyklucza alergii kontaktowej(tzn podobno czasem obydwie idą w parze...).

Do góry