reklama
W
wika_20
Gość
jAK SKONCZY 3 M napisz czy kolki i gazowniki przeszly jak reka odjal :-)Mój też ma stópki i rączki zimne jak chwilę pobryka poza kołyską
W
wika_20
Gość
Moj tez ma lodowate ,,, a babcie zimno mu i zimno mu nie potrafia zrozumiec ze tak jest ok.... tylko ubierz go zimno mu
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
witam sie
dzis juz po spacerku - grzechem by bylo odpuscic taka piekna pogode !! poltorej godzinki lazilysmy a teraz maluch spi ale to mi juz pachnie wosna!!! och ale by bylo pieknie jak by juz tak zostalo !!
a co tu slychac ?? bo nawet nie mam kiedy was poczytac !!
dzis juz po spacerku - grzechem by bylo odpuscic taka piekna pogode !! poltorej godzinki lazilysmy a teraz maluch spi ale to mi juz pachnie wosna!!! och ale by bylo pieknie jak by juz tak zostalo !!
W
wika_20
Gość
Asia a jakiej firmy sa od 4 m ?? sloiczki;-)
G
Georgina
Gość
Witamy się Ależ piękna pogoda od 3 dni, wiosna idzie?
Nim nadrobię to napiszę co u nas. Misia pięknie przesypia nocki, budzi się w nocy 1 raz na jedzonko, potem to już nad ranem Śmieszka z niej na potęgę rośnie
Już nie mamy głębokiego wózka, przerobiłam go na nosidło na stelażu bo już tak babeczki wożą dzieci z tego co widziałam a Martynka wprost szczęśliwa bo wszystko widzi A ciekawska jest okropnie
Od wczoraj mam @. I od wczoraj zaczęłam plastry stosować. Ale były schizy bo się bałam co by się nie poniszczył przy naklejaniu
Chyba Chrzciny zrobimy wcześniej. Mieliśmy w kwietniu, ale Mój J mówi co by brzydko pisząc 'mieć już to z głowy'. Poczekamy do marca bo ja wolałabym by Martynka nie kisiła się w kombinezonie podczas Chrztu bo ona tego po prostu nie lubi
Aha, Martynka jak nie ma smoka w buzi to wcina skarpeteczki z łapek Skarpetkowy pożeracz
Nim nadrobię to napiszę co u nas. Misia pięknie przesypia nocki, budzi się w nocy 1 raz na jedzonko, potem to już nad ranem Śmieszka z niej na potęgę rośnie
Już nie mamy głębokiego wózka, przerobiłam go na nosidło na stelażu bo już tak babeczki wożą dzieci z tego co widziałam a Martynka wprost szczęśliwa bo wszystko widzi A ciekawska jest okropnie
Od wczoraj mam @. I od wczoraj zaczęłam plastry stosować. Ale były schizy bo się bałam co by się nie poniszczył przy naklejaniu
Chyba Chrzciny zrobimy wcześniej. Mieliśmy w kwietniu, ale Mój J mówi co by brzydko pisząc 'mieć już to z głowy'. Poczekamy do marca bo ja wolałabym by Martynka nie kisiła się w kombinezonie podczas Chrztu bo ona tego po prostu nie lubi
Aha, Martynka jak nie ma smoka w buzi to wcina skarpeteczki z łapek Skarpetkowy pożeracz
sylwik1987
Filipek
Kopciuszku - w albumie umieściłam zdjęcie tej wysypki Filipa, nie jest super jakości ale coś niecoś na nim widać.
kopciuszek2107
Fanka BB :)
kopciuszku, może to jednak nie wina nabiału Jakiś dobry dermatolog by się przydał ;-) Pijesz może soki z kartonu? One podobno dość mocno uczulają
Co do kup, to u nas ilościowo i jakościowo bez zmian
No wlasnie ja tez tak mysle,bo skoro nie jem nic a wysypka raz zniknie raz powroci to chyba to jednak nie jest od tego
Sokow nie pije rzadnychowocow tez nie jemwczoraj tylko poloweczke brzoskwini,nabialu nicjem tylko kanapki z wedlina,maslo roslinne,ziemniaki i miesko i nic pozatymno czasami zjem biszkopty ciastka.Ja juz szczerze mowiac przez te wysypki mam dosc karmienia cycem:-(az mi sie ryczec chce jak widze jak moje dziecko wyglada:-(i tak sobie mysle co jakis czas zeby przejsc na sztucznetylko ze jesli to alergia to lepiej byloby zeby byl na cycu,tylko ze jua sie chyba wykoncze:---(ach dziewczyny mam dosc:---(
Asia już dajesz małemu słoiczki? Ja też bym chciała szybko, bo mały kawał chłopa (6200 już waży), a 3 miesiąc już tuż tuż...zresztą dostał już nawet leki dla dzieci powyżej 3 miesiąca.
Ja no sam poczatek zaczelabym jednak od soczkowna poczatek mona je rozrobic pol na pol z przegotowana wodai zaczac od jabłuszka
u nas tez tak jest...od urodzenia Gabrysia raczki ma lodowate i lekarz powiedzial nam to samo, wiec sie juz nie przejmujemy... co do temperatury to u nas jest 22minimum ,bo ja jestem zmarzluch straszny i nie wyobrazam sobie aby bylo zimniej
Ja tez zmarzluchi tez u mnie jest minimum 22
Moj tez ma lodowate ,,, a babcie zimno mu i zimno mu nie potrafia zrozumiec ze tak jest ok.... tylko ubierz go zimno mu
U mnie tesciowa gada to samo
W
wika_20
Gość
witam sie
A ja musze czekac na meza zeby pujsc zazdroszcze;p
reklama
sylwik1987
Filipek
u mnie z ta wysypka jest tak samo, raz znika i prawe że jej nie ma, a nnym razem jest cały wysypany..-lekarka mówi że podobno tak czasem jest, a i skaza białkowa nie wyklucza alergii kontaktowej(tzn podobno czasem obydwie idą w parze...).No wlasnie ja tez tak mysle,bo skoro nie jem nic a wysypka raz zniknie raz powroci to chyba to jednak nie jest od tego
Sokow nie pije rzadnychowocow tez nie jemwczoraj tylko poloweczke brzoskwini,nabialu nicjem tylko kanapki z wedlina,maslo roslinne,ziemniaki i miesko i nic pozatymno czasami zjem biszkopty ciastka.Ja juz szczerze mowiac przez te wysypki mam dosc karmienia cycem:-(az mi sie ryczec chce jak widze jak moje dziecko wyglada:-(i tak sobie mysle co jakis czas zeby przejsc na sztucznetylko ze jesli to alergia to lepiej byloby zeby byl na cycu,tylko ze jua sie chyba wykoncze:---(ach dziewczyny mam dosc:---(
Ja no sam poczatek zaczelabym jednak od soczkowna poczatek mona je rozrobic pol na pol z przegotowana wodai zaczac od jabłuszka
Ja tez zmarzluchi tez u mnie jest minimum 22
U mnie tesciowa gada to samo