reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Karnitynko a dziś tak o tobie myślałam jak napisałaś że twoj mężczyzna wraca za 3tyg....
przecież ja pamiętam jak pisałaś że wyjeżdza i wróci za 10:szok::szok::szok:
To jest niemożliwe jak z wami czas szybko leci:-D

E...to się nie dziwię..
mu mamy mięciutkie pluszaki w stonowanych kolorach...alemuzyczka też jest do bani
no i największy minus że gra tylko 3 min...jak czytam że niektóre grają po 18 min:szok: a ja non stop chodzę i nakręcam:wściekła/y::-D

to swoją drogą, że krótka sprężyna :laugh2:

Ale ze mnie matka:szok:
Dopiero patrząc na swój suwaczek zajażyłam że Tomek ma dziś 3 miesiące:szok:

ze mnie też kochana matka... Daniel wyrósł mi z kombinezonu więc na spacer pojechał... w różowym śpiworze. i zaczepiła mnie jakaś starsza babcia i mówi: "jaka śliczna dziewczynka!". wiecie jak mi głupio było? :laugh2:
ale już zakupiłam na allegro nowy kombinezon... rozmiar 74 :sorry: (moje dziecko ma zdecydowanie długie nogi po tatusiu...)

ze mnie też kochana matka... Daniel wyrósł mi z kombinezonu więc na spacer pojechał... w różowym śpiworze. i zaczepiła mnie jakaś starsza babcia i mówi: "jaka śliczna dziewczynka!". wiecie jak mi głupio było? :laugh2:
ale już zakupiłam na allegro nowy kombinezon... rozmiar 74 :sorry: (moje dziecko ma zdecydowanie długie nogi po tatusiu...)

Ja Hani kiedyś kupiłam niebieską czapeczkę bo mi się podobała...do czasu jak usłyszałam że mam ślicznego synka:-D
A dziś robiłam przegląd w szafie Tomka bo też niemożliwie urósł:szok:
Już nie wiem gdzie te ciuchy trzymać...dzielę na kategorie...za duże dla Hani, za małe a Tomka i za duże na Tomka...dobrze że siostra jest w ciąży bo jak tylko dowie sią co będziem miała to się pozbędę za małych ciuszków:-D

reklama
Ja Hani kiedyś kupiłam niebieską czapeczkę bo mi się podobała...do czasu jak usłyszałam że mam ślicznego synka:-D
Hahaha. No ale wyobraź sobie, że jak Myszkę ubraliśmy w Prosiaczka koloru różowego to taki pan z rodziny Mojego J zastanawiał się czy to chłopczyk czy dziewczynka........ No ja bym syna w róż nie ubrała..:-)

Do góry