Mama Stacha
&Franka&Janka
Łatwo nie jest, dziś mi M pomagał, nie wiem co będzie jutro jak zostanę samaPodziwiam
Ja bym się wykończyła z taką dzieciarnią
2 mi wystarczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łatwo nie jest, dziś mi M pomagał, nie wiem co będzie jutro jak zostanę samaPodziwiam
Ja bym się wykończyła z taką dzieciarnią
2 mi wystarczy
E...to się nie dziwię..
mu mamy mięciutkie pluszaki w stonowanych kolorach...alemuzyczka też jest do bani
no i największy minus że gra tylko 3 min...jak czytam że niektóre grają po 18 min a ja non stop chodzę i nakręcam
Ale ze mnie matka
Dopiero patrząc na swój suwaczek zajażyłam że Tomek ma dziś 3 miesiące
ze mnie też kochana matka... Daniel wyrósł mi z kombinezonu więc na spacer pojechał... w różowym śpiworze. i zaczepiła mnie jakaś starsza babcia i mówi: "jaka śliczna dziewczynka!". wiecie jak mi głupio było?
ale już zakupiłam na allegro nowy kombinezon... rozmiar 74 (moje dziecko ma zdecydowanie długie nogi po tatusiu...)
TakGeorgina ty jesteś z Pszczyny????
To Tomek nie bEdzie miał daleko na "zolyty"
Hahaha. No ale wyobraź sobie, że jak Myszkę ubraliśmy w Prosiaczka koloru różowego to taki pan z rodziny Mojego J zastanawiał się czy to chłopczyk czy dziewczynka........ No ja bym syna w róż nie ubrała..:-)Ja Hani kiedyś kupiłam niebieską czapeczkę bo mi się podobała...do czasu jak usłyszałam że mam ślicznego synka