mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jak wy sobie radzicie bez samochodu to ja nie wiem ... ja to bym chyba umarla przez zasiedzenie !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zabiję swojego męża...
albo wezmę rozwód...
palant...
szto slucilos ???
witaj w klubie my tez chrzcimy w "lany poniedzialek" zeby za jednym zamachem swieta i impreze obrobic:0............. moja panna dzis taaaka fajna byla ze az szoktfutfutfutfutfutfu.,,,,,,,,,,,,zeby nie zapeszyc:>):-):-)
no i spi jak codziennie...od ok 19:30...pewnie znow wstanie kolo 1..........:-)
hehehe powodzenia!!! ja tez miałam dzieciaki chrzesniaki na feriach ale luzki był bo zajmowałams ie tylko Piotrusiem, reszta ciągle sie fajnie ze soba bawiła tylko ze nakarmić wszystkie dzieciaki trzeba;-)Mea JEDŹ!!! Agatka już będzie miała prawie 9 m-cy, toż to człowiek :-) Też bym z chęcią pojechała, mogę się przyłączyć?
My myśleliśmy o Tatralandii, Franek już będzie miał frajdę jako 8-miomiesięczniak. Nad morzem obawiam się piasku w buzi :-)
U nas gwarno ostatnio. W piątkowy wieczór pojechaliśmy do chrześnicy na 10-te urodziny, w sobotę cały dzień miałam gości (właśnie taki 8 miesięczny delikwent był, no fantastyczny bobas), a od dziś brat przywiózł mi na ferie trójkę swoich dzieci (chrześnica i 6,5-letnie bliźniaki), tak więc wybaczcie jak nie pojawię się jakiś czas, postaram się podczytywać.
No super!!!Ja musze sie pochwalic ze moja miskja dzis cala noc przespala w swoim lozeczku... w koncu udalo zebrac sie tyle sily by tego dokonac:-)
Ulenka a Ty karmisz piersią???ja juz zaczelam chodzic na solarke. mialam tylko jeden rozstep na brzuszku i po opaleniu widac go mniej:-)co mnie troche zszokowalo ale oczywiscie pozytywnie polecam opalanie bo od razu samopoczucie lepsze:-)
jak już zaczęłam litanie i gorzkie żale, to dokończę...
teść jest na chorobowym (nie powiem, że nie załatwianym...) i wrócił na miesiąc z Niemiec. i stwierdził, że pieniądze za chorobowe przeznacza na ciuchy dla siebie! bo nie może znieść tego, ze moi rodzice są na tyle zamożni, by pozwolić sobie czasem na luksus i renomowane firmy...
zakupił kurtkę Campusa, dwie pary spodni Lee, z 10 koszul...
a później chodzi i narzeka, że pieniędzy nie ma!
a najbardziej to mnie wkur... tym, że on nie przyjedzie na chrzciny Danielka jesli nie będzie alkoholu.
no sorry, moze ja żyję w innym świecie, ale w mojej rodzinie nigdy nie ma alkoholu ani na chrzcinach ani na komuni! a że on wielki pijak i dzien zaczyna od piwa a kończy na flaszce wódki to musi byc tak jak on chce?
o nie... dzis mu powiedzialam, ze moze i lepiej ze go nie bedzie.
kurcze mialam sie od dzis zaczac odchudzac ale jakos nie moge sie za to zabrac,wlasnie zjadlam 3kulke rafaelo a to dopiero ranek!
a wy juz doszluscie do wgi sprzed ciazy??? tylko prosze mnie tu nie zalamywac
ja cie nie zalamie bo ja nigdy nie dojde do wagi sprzed ciazy!!!!!!!!