reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Cherie a czemu karuzela to nietrafiony prezent?
Jak widzę na zdjęciach jakie karuzele tu mają dzieciaczki to jestem w szoku...my mamy taką prościutką jeszcze po Hani ale mały jest zachwycony:tak: A i tak kosztowała 80 zł:szok:

Moje dzieciaczki też śpią a jako że Tomek obudzi się dopiero po północy to piję sobie pół lampki wina:-)

I niestety utknęłam na 10 rozdziale Zmierzchu bo nie mam kiedy czytać:no:
Dzieci grzeczne ale jakoś tyle roboty w domu że szok:no:

a bo jakaś taka bezpłciowa - trzykolorowa, z pozytywką grającą muzyczkę jak z horroru, twarde zabawki... przymierzamy się albo do rainforest z fisherprice albo z tiny love wyspa marzeń, czy jakoś tak :happy:

E...to się nie dziwię..
mu mamy mięciutkie pluszaki w stonowanych kolorach...alemuzyczka też jest do bani
no i największy minus że gra tylko 3 min...jak czytam że niektóre grają po 18 min:szok: a ja non stop chodzę i nakręcam:wściekła/y::-D

Aga ja kupilam karuzelke tiny love ktora prawie 300 zl kosztuje na allegro za 70 zl bo uzywana i powiem ci ze wyglada jak nowa w idealnym stanie ma 3 melodyjki i gra 18 minut na nowa bym sie nie polasila bo jak dojdzie mata plus hustawka to kupa kasy a maluszki nie niszcza zabawek ktore uzywaja zaledwie pare miesiecy:)

Aga ja kupilam karuzelke tiny love ktora prawie 300 zl kosztuje na allegro za 70 zl bo uzywana i powiem ci ze wyglada jak nowa w idealnym stanie ma 3 melodyjki i gra 18 minut na nowa bym sie nie polasila bo jak dojdzie mata plus hustawka to kupa kasy a maluszki nie niszcza zabawek ktore uzywaja zaledwie pare miesiecy:)

No ale za czasów Hani:szok: nie miałam jeszce komputera i nie kupowałam na allegro:-(
A Arek by mnie zabił jakbym mu powiedziała że chcę kupić karuzelę choć stara jest dobra i niezniszczona:-D
Chłopy

dziewczyny mam dylemat ... przyjaciele jada z 2 letnia coreczka we wrzesniu do wloch na cemping i chca wynajac domek ... na tydzien to wychodzi 1000 za pare ... koszt jak dla mnie nie jest kosmiczny /do tego dojdzie jedzenie i przejazd ... / ale zastanawiam sie czy moja agatka nie bedzie za mala na taka podroz ... bylismy na tym cempingu i wiem ze tam warunki sa dla takiego maluszka ale martwi mnie droga ... a chcac jechac we wrzesniu to najpozniej w marcu trzeba rezerwowac ...
Mea JEDŹ!!! Agatka już będzie miała prawie 9 m-cy, toż to człowiek :-) Też bym z chęcią pojechała, mogę się przyłączyć? :-D
My myśleliśmy o Tatralandii, Franek już będzie miał frajdę jako 8-miomiesięczniak. Nad morzem obawiam się piasku w buzi :-)
U nas gwarno ostatnio. W piątkowy wieczór pojechaliśmy do chrześnicy na 10-te urodziny, w sobotę cały dzień miałam gości (właśnie taki 8 miesięczny delikwent był, no fantastyczny bobas), a od dziś brat przywiózł mi na ferie trójkę swoich dzieci (chrześnica i 6,5-letnie bliźniaki), tak więc wybaczcie jak nie pojawię się jakiś czas, postaram się podczytywać.

Mea JEDŹ!!! Agatka już będzie miała prawie 9 m-cy, toż to człowiek :-) Też bym z chęcią pojechała, mogę się przyłączyć? :-D
My myśleliśmy o Tatralandii, Franek już będzie miał frajdę jako 8-miomiesięczniak.
U nas gwarno ostatnio. W piątkowy wieczór pojechaliśmy do chrześnicy na 10-te urodziny, w sobotę cały dzień miałam gości (właśnie taki 8 miesięczny delikwent był, no fantastyczny bobas), a od dziś brat przywiózł mi na ferie trójkę swoich dzieci (chrześnica i 6,5-letnie bliźniaki), tak więc wybaczcie jak nie pojawię się jakiś czas, postaram się podczytywać.

Podziwiam:-D:-D:-D
Ja bym się wykończyła z taką dzieciarnią:-D
2 mi wystarczy:tak:

reklama
Do góry