reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Asia lub Mea wezcie na liscie poprawcie... bo Nowamagdak jest dopisana do listy jako ze juz urodzila itp a nad nia jest ze 1 mamusia wciaz oczekuje na swoje malenstwo i te niewiadome dane... no i wczesniej prosilam, o dodanie purchawki do listy i zdj bylo dolaczone wszystko w albumie ale zostalo to zapomniane nie wiem dlaczego!!!!

reklama
powkładałam Danielkowi pluszaki do łóżeczka, zawiesiłam okropną (nietrafiony prezent...) karuzelę i teraz leży i się cieszy :laugh2:

moje dziecię też padło, zjadło i zasnęło przy cycu.

nawet nie wiecie jakiego mam smaka na jogurt :confused2::sorry: zakazany owoc smakuje najbardziej :-p

Hej meldujemy, że z nami ok i żyjemy.

Mały się ostatnio przeziębił, bo byłam chora i o.:confused2:
Mało mam czasu ostatnio...a to jakis wypad, a to sprzątanie, spacerki i dzień mija raz dwa. No i jeszcze zaczytana jestem w "Przed świtem" hehe:-)

Chciałam napisac, że u nurologa ok:tak: Zmniejszyły się drżenia i Aluś interesuje się już dwiema stronami.

i moj synus juz spi:) och jaka cisza i spokoj:) a co do zachcianek to ja wlasnie kieliszek winka wypilam:) no ale ja nie karmie piersia...

co do chrzcin to wczoraj ustaliliśmy, że robimy w domu i sami gotujemy. chrzcimy w drugi dzień świąt wielkanocnych więc na święta zrobi się po prostu trochę więcej sałatek, ciast, przystawek itd, a na poniedziałek uroczysty obiad.
wkurzył mnie teść, bo oznajmiłam mu, że na chrzciny ZERO alkoholu. to powiedział, że on w takim razie się zastanowi, czy wracać na święta z Niemiec (tam pracuje). no sorry... :oo:

witaj w klubie:p my tez chrzcimy w "lany poniedzialek" zeby za jednym zamachem swieta i impreze obrobic:0............. moja panna dzis taaaka fajna byla ze az szok:)tfutfutfutfutfutfu.,,,,,,,,,,,,zeby nie zapeszyc:>):-):-)

no i spi jak codziennie...od ok 19:30...pewnie znow wstanie kolo 1..........:-)

reklama
Cherie a czemu karuzela to nietrafiony prezent?
Jak widzę na zdjęciach jakie karuzele tu mają dzieciaczki to jestem w szoku...my mamy taką prościutką jeszcze po Hani ale mały jest zachwycony:tak: A i tak kosztowała 80 zł:szok:

Moje dzieciaczki też śpią a jako że Tomek obudzi się dopiero po północy to piję sobie pół lampki wina:-)

I niestety utknęłam na 10 rozdziale Zmierzchu bo nie mam kiedy czytać:no:
Dzieci grzeczne ale jakoś tyle roboty w domu że szok:no:

Do góry