reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja oczywiście też oglądałam Adasia :-)
zresztą oglądam wszystko, uwielbiam igrzyska i dlatego wyglądam jak zombie. dobrze że Anielka rozumie że mama kibic na 100%.
i jest jeszcze jeden plus, jak mnie dzisiaj rano teściowa zobaczyła taką niewyspaną z fioletami pod oczami to ugotowała nam obiad, żebym sobie trochę odpoczęla :-) nie tłumaczyłam, że to nie z powodu Anielki:-)

hehe a myslalam ze to tylko ja ustawiam budzik na 2 w nocy :) dzis chyba jest lyzwiarstwo szybkie wiec sobie daruje ale cala noc mi leci eurosport w tle :) ale w tym tyg sie skonczy bo maz nie ma nocek :)

reklama
Ja bym pooglądała łyżwiarstwo figurowe...ale aż taką pasjonatką nie jestem żeby w nocy siedzieć....raczej pasjonuje mnie ostatnio sen:-D
Teraz trzeba się już zbierać do wyrka bo nie wiadomo kiedy mój smieszek się obudzi;-)

A dziś rechotał ze śmiechu jak go po tej malutkiej klacie całowalam:-D Uwielbiam ten jego śmiech:tak:
Niestety...doszłam do tego że założyłam konto na ytubie...i na więcej czasu nie mam:no:

Dobranoc;-)

Ja bym pooglądała łyżwiarstwo figurowe...ale aż taką pasjonatką nie jestem żeby w nocy siedzieć....raczej pasjonuje mnie ostatnio sen:-D
Teraz trzeba się już zbierać do wyrka bo nie wiadomo kiedy mój smieszek się obudzi;-)

A dziś rechotał ze śmiechu jak go po tej malutkiej klacie całowalam:-D Uwielbiam ten jego śmiech:tak:
Niestety...doszłam do tego że założyłam konto na ytubie...i na więcej czasu nie mam:no:

Dobranoc;-)

wlasnie o 2 byly relacje z lyzwiarstwa figurowego :) dobranoc :)

Wiecie co, aż mi głupio :zawstydzona/y:. Wpadam do Was jak po ogień, skarżę się na cały świat i mam nadzieję, że wszystko się samo ułoży. Bezsensu zupełnie. Mea ma racje - muszę ich jakoś wychować! Po dobrym śnie świat nie jest już taki zły, zwłaszcza jak w międzyczasie poogladałam sobie Wasze prześliczne dzieciaki. Skoro jest tyle piękna i dobra na świecie, w postaci Maluchów, to musi być dobrze :-)
Postaram się więcej Wam nie zatruwać, bo i po co? Przy następnym kryzysie zacznę od Albumu - może mi przejdzie szybciej ;-) A teraz czas odłożyć pompkę i iść znowu do Dziecia.
Miłego dnia Dziewczyny!

cześć dziewczynki:)
Szukam u was porady! wczoraj wieczorem dostalam pierwszy okres od porodu i bylo jeszcze ok ale dzis jak tylko wstalam to zaczelo bardzo mocno ze mnie leciec a teraz juz ze mnie leca skrzepy takie jak po porodzie. czy to normalne?? mialyscie moze tez tak?? bo zaczelam sie troche denerwowac poniewaz czuje doslownie powodz!!!

Wiecie co, aż mi głupio :zawstydzona/y:. Wpadam do Was jak po ogień, skarżę się na cały świat i mam nadzieję, że wszystko się samo ułoży. Bezsensu zupełnie. Mea ma racje - muszę ich jakoś wychować! Po dobrym śnie świat nie jest już taki zły, zwłaszcza jak w międzyczasie poogladałam sobie Wasze prześliczne dzieciaki. Skoro jest tyle piękna i dobra na świecie, w postaci Maluchów, to musi być dobrze :-)
Postaram się więcej Wam nie zatruwać, bo i po co? Przy następnym kryzysie zacznę od Albumu - może mi przejdzie szybciej ;-) A teraz czas odłożyć pompkę i iść znowu do Dziecia.
Miłego dnia Dziewczyny!

Akożka nic nam nie zatruwasz:-)
Od tego tu jesteśmy żeby było się przed kimś wyżalić:tak:
Ja też do niedawna pisałam tylko posty typu...Uduszę małego jak w końcu usypianie nie zajmie mniej niż 2 h:-D

Ale to fakt...musisz te dzieci jakoś wychować bo się wykończysz:tak:
No i wtedy zaczniesz więcej czasu z nami spędzać:-D

Ulenka..ja nie pomogę bo już jadę na tabletkach i okresu nie miałam...
ale po 6 tyg gin mi powiedział że mogę krwawić ze skrzepami nawet do 3 miesięcy po porodzie:tak:
Tylko nie wiem czy aż w takich ilościach:zawstydzona/y:
Pewnie nic nie pomogłam tylko bardziej zakreciłam jak zwykle;-)

Hej laseczki jeju dopiero doczytalam ze Ulenka miala wczoraj swito wiec spoznione ale szczere zyczonka dla Ciebie!!!!
Ja chociaz nie karmie nie dostalam jeszcze okresu sciagalam wprawdzie mleko to moze organizm to odbieral jako karmienie hehe no ale poki co nie sciagam juz jakies 3 tyg i cisza.

reklama
Akozka bidulko no zal sie tu nam ile wlezie bo ktora z nas chociaz raz tu sie nie pozalila od tego jestesmy:) Hmm Ci faceci to sa coraz cwansi widze wczoraj moj mi dzwoni i sie pyta czy on w nocy to bedzie musial nosic jak maly bedzie plakal haha tez widze lepszy cwaniaczek dobrze ze maly jak juz zasnie to sie budzi tylko na karmienie i na zmiane pampka bo czuje ze by mi sie chlopina tez wymigiwal a jak mu mowie ze tylko bedzie karmil i przewijal w nocy i czekal na bekniecie to stwierdzil ze luzik no zobaczymy bede zdawala relacje hehe

Do góry