mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Wiecie co, aż mi głupio . Wpadam do Was jak po ogień, skarżę się na cały świat i mam nadzieję, że wszystko się samo ułoży. Bezsensu zupełnie. Mea ma racje - muszę ich jakoś wychować! Po dobrym śnie świat nie jest już taki zły, zwłaszcza jak w międzyczasie poogladałam sobie Wasze prześliczne dzieciaki. Skoro jest tyle piękna i dobra na świecie, w postaci Maluchów, to musi być dobrze :-)
Postaram się więcej Wam nie zatruwać, bo i po co? Przy następnym kryzysie zacznę od Albumu - może mi przejdzie szybciej ;-) A teraz czas odłożyć pompkę i iść znowu do Dziecia.
Miłego dnia Dziewczyny!
akozka zatruwaj nam zycie ile tylko chcesz i nie martw sie tym ... po to jestesmy zeby posluchac ... a z misia i M wszystko sie pouklada ... na wszystko trzeba czasu i cierpliwosci
cześć dziewczynki
Szukam u was porady! wczoraj wieczorem dostalam pierwszy okres od porodu i bylo jeszcze ok ale dzis jak tylko wstalam to zaczelo bardzo mocno ze mnie leciec a teraz juz ze mnie leca skrzepy takie jak po porodzie. czy to normalne?? mialyscie moze tez tak?? bo zaczelam sie troche denerwowac poniewaz czuje doslownie powodz!!!
pierwszy okres po porodzie moze byc rozniasty wiec spokojnie !!