reklama
Chérie
Mama Danielka
ja prawie wcale nie mialam pokarmu ale bralam tabletki na zasuszenie... skonczylam brac 3 dni wczesniej niz powinnam...ale myslalam ze juz go nie ma... i po 2tyg nie brania tabletek nacisnelam na obie piersi by sprawdzic czy nic nie ma juz.. a tu zonk bo wycisnelam kilka kropel.. i od tego czasu mam coraz wiecej i jak wczoraj nacisnelam to lecialo juz duzo wiecej.. zaczynam odciagac i sa efekty....
próbuj próbuj, i wierz mi, że jest możliwe, by dziecko przestawiło się z butli na pierś - dowodem jest mój Daniel
pytanie do dziewczynek ktore stosowaly ulepszacze laktacji a dokladnie RICINUS COMMUNIS..........jak to bralyscie? tzn ile granulek i jak czesto bo ja nie mam pojecia a tu nie jest napisane...........
rano i wieczorem po 5 granulek pod język.
nie powinno się jeść/pić 15 min przed i 15 min po.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
powiem wam dowcip...
mój mąż zaczął się bawić PITami naszymi...
wyszła nam dopłata rzędu 1000 zł...
zmien program
ja jednym programem liczylam i wyszla mi doplata 4970 !!!! ale sie okazalo ze ma blad mamy 286 zwrotu
arabella
Mamy październikowe 2007
kurde wszyscy poiszecie mi w temacie wakacji "rezygnujemy z wyjazdow - jedziemy nad polskie morze !!!" cholera dla mnie polskie morze jest tak odlegle w czasie jak adriatyk !!! do wloch jechalismy 11h z 4h przerwa na spanie ... do kolobrzegu jechalismy 9h non stop, do krynicy 8,5 !!!!! a w gory to ja sobie bede jezdzic na weekend a nie na wakacje !!
NO I CO JA MAM W ZWIAZKU Z TYM ZROBIC ????
Jedź do Krynicy;-)! My będziemy 8-15 sierpnia. Kto jeszcze?
D
daffodill
Gość
Czy komuś pomógł FISSAN na rozstępy?? Stosuję. Ale od niedawna regularnie. Ciekawa jestem czy cokolwiek to da. Jak skończę opakowanie a efektów nie zobaczę to może CEPANA kupię. Ktosik tu polecał..
I moje drugie pytanie czy z rozstępami na brzuchu mogę opalać się w solarium? Chciałabym do ślubu być troszkę opalona bo biała jestem jak papier toaletowy..;P
ja powiem tak.. stosowal Fissan w ciazy i rewelacja.. najlepszy na rozstepy z wszystkich jakie mialam... zadne inne tak nie dzialaly.. ale pewnie kazdy kosmetyk dziala roznie na rozne osoby. z rozstepami oczywiscie ze mozesz isc na solarium.. ale beda mniej widoczne dopierro gdy zbledna.... fissan pomoze tez sciagnac troche te rozstepy zeby nie byly takie szerokie czego dowodem jestem ja... bo mialam takie szerokie na 4mm a teraz sa jak niteczka... tylko jeszcze troche czerwonawe a nawet brazowe.. moze jak opale to nie bedzie widac ich... hihi
A
AnOoLa88
Gość
a ja dostałam okres
myslalam ze karmienie piersia troche to opozni.. no ale co poradzic..
i faktycznie brzuch nie boli... a przed ciazą bolał jak diabli
MEA a skad sciagalas program..? bo ja lasnie nie wiem czy aby napewno nam dobrze wyszlo..
myslalam ze karmienie piersia troche to opozni.. no ale co poradzic..
i faktycznie brzuch nie boli... a przed ciazą bolał jak diabli
MEA a skad sciagalas program..? bo ja lasnie nie wiem czy aby napewno nam dobrze wyszlo..
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jedź do Krynicy;-)! My będziemy 8-15 sierpnia. Kto jeszcze?
ja raczej bede miala problem wziac urlop w lipcu czy sierpniu bo nie ma mnie w pracy na planowaniu urlopow !! wiec zapowiedzialam ze bede brala urlop napewno w czerwcu /stary zanim wroce do pracy/ a potem prawdopodobnie we wrzesniu - i wtedy gdzies wyjedziemy ... cos czuje ze chyba sie zdecydujemy na te wlochy ... musze o tym jeszcze pogadac z moja mama ... ona mi szczerze poradzi ...
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Przyjazna Szkoła Portal
ale i tak musze pita przepisac bo chce gdzie indziej dac 1% podatku a tam wskakuje z automatu szkola ...