reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Mea, wrzuć przepis na tego kebaba z sosem. Szukam inspiracji :-)

przepis jest na paczce z knorra :) ostatnio kupilam gyros z sosem paprykowo - zolowym a teraz kebab z czosnkowym i chce sprobowac :) z frytkami albo tortilla bedzie super :)

Właśnie weszliśmy do domu i jeszcze was nie nadrobiłam ale muszę coś napisać bo mnie rozerwie ze złości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Byliśmy z wizytą u mojej babci w Katowicach i pechowo trafiliśmy na moją ciotkę która uwaza się za eksperta od dzieci choć ma jedną córkę 30 letnią:wściekła/y:
I wyobraźcie sobie że dała Tomkowi na łyżce żuru kiszonego a potem ZIEMNIAKÓW:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
***** myślałam że ją zabiję jak to zobaczyłam!!!!
Serce mi stanęło w gardle ze strachu że się zacznie dusić!
A jak wypluł ziemniaki na koszulkę to pocisła mu je palcem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja przy niej czuję się jak 10letnia smarkula i bałam się odezwać:-(
No idiotka:wściekła/y:

MASAKRA !!! ja bym babe skrocila o glowe !!!

reklama
a ja wróciłam właśnie z centrum urody i jest mi tak błogo i dobrze...relaks maksymalny...czuje się jak nowo narodzona:tak::tak::tak: musze częściej tam zaglądać:tak:

no wiec mialam dzis znowu gosci - taki sezon jak sie dziecko urodzi :) ale mialam gosci ktorych moglabym miec codziennie i na caly dzien !!! czlowiek moze byc w dresie ... turlac sie po ziemi ... pic czerwone wono z kieliszka do bialego ... zyc nie umierac !!

a jesli o winie mowa to dzis sama obalam flaszencje czerwonego polwytrawnego winka z kapadocji :) jak mnie maz rano kapnie to bedzie ciekawie :) ale co tam ... on uskutecznia skrzynki piwka wiec ja winko tez moge :D

a moje dziecko spalo popoludniu od 16 do 18.30 !!! no i teraz o 21 polozylam dziecko na poduche, calus w czolko, matylda do przytulenia i spimy !!

Dziewczynki co Wy o tym myślicie, bo....

od paru dni Malutka wkłada sobie całe piąstki do buzi (nie z głodu, na pewno), od wczoraj jak ma lalę Zuzię to i jej nóżka powędrowała do buzi Małej, Mała też obśliniła kapelusik laleczki. W ogóle ostatnio jakby się ślini troszkę.
Na dolnej szczęce w jej pysi ujrzałam kreskę białą, 'igiełkę', ale ona nie jest przebita, jest tylko widoczna. To początek narodzin ząbka??

Niestety nie mam doświadczenia ząbkowania, nie pamiętam w ogóle jak było u moich bratanków bo to szmat czasu temu, więc może mnie któraś oświeci.

Na pewno jak się wyrżnie to będę wiedziała, że to TO:D

Tak w ogóle Moja Córa mówi 'ge', 'ga', 'aga' i to słynne 'ejo ejo':D

mojaa ma tak samo ... no zjadlaby i raczki i mnie,,,,ale ponoc ja mialam zabka juz przed 3 miesiacem...-wiec zobaczymy czyu to dziedziczne...

Ehh no to nie byl najlepszy zakup ale chcialam takie cos pod sukienke np na wesele i tak na codzien zeby mnie nie grzalo dodatkowo a tu taka lipa wyszla ale moze za 2 tyg juz go dsam rade ubrac hihi:)

ja chcialam sobie tez go zamowic,,,ale ponoc s jest od 80 w pasie a ja mam mniej o kilka cm,,,,,, wiec nie wiem,,,,zeby znow za szeroki sie nie okazal...........

Mojemu tez dawali polizac paczusia :confused2:w tlusty czwartek...

Polizać też bym dała!;-)
AGA i ty dalas zeby ktos pasl twoje dziecko:szok:i jeszcze na dodatek patrzalas na to:szok:czy ja moze zle zrozumialam:eek:Boze ja w zyciu bym nie pozwolila na takie cos:no:nie dziecku:no:

Kopciuszku ale to była moja chrzestna...ja od dziecka jakiś taki ni to strach ni to respekt do niej mam:no::no::no:
I po prostu mnie zatkało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I przy niej czuję się taka malutka ze szok:szok:
Nie mogę własnego zdania wyrazić...ani wogóle się odezwać:no:

Wika trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze:tak:

ja bym tez w zyciu nie pozwolila i taka afere zrobila ,ze hej ! co za baba :szok::szok::szok:... ludzki debilizm czasem nie ma granic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hahaha mi ostatnio ciotka zreszta bardzo sympatyczna kobitka ze slaska opowiadała jak swojemu synowi grzyby zmielone dała jak miał 4 miesiace bo akurat wigilia była
dzieciak wył w niebogłosy :eek:
a wogole to w tam tych czasach czyli około 30 lat temu
szybko wprowadzali do menu dziecia to co dorosli jedli
ale tez kiedys nie było tego co my mamy czyt. słoiczki
a zreszta chyba taka moda była

Poltora godzinki juz szymka usypiam i ciagle sie przebudza i ryk straszny on jest ciezki ostatnio do usypiania w dzien luzik bo go nie usypiam jak chce to sam zasypia ale wieczorem to juz musze go uspic bo by buszowal do polnocy i minimum godzinka schodzi nie chce spac buntuje sie i ryk straszny no ale coz wyrosnie chyba z tego:)

a moja biedna była taka padnieta ze zjadała 70ml
i poszła spac o 20. 30
a tatus sie uparł zeby wiecaj zjadała
bo ona juz po 20 ml chciała spac:zawstydzona/y:

reklama
Do góry