reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mea, wrzuć przepis na tego kebaba z sosem. Szukam inspiracji :-)

przepis jest na paczce z knorra :) ostatnio kupilam gyros z sosem paprykowo - zolowym a teraz kebab z czosnkowym i chce sprobowac :) z frytkami albo tortilla bedzie super :)

Właśnie weszliśmy do domu i jeszcze was nie nadrobiłam ale muszę coś napisać bo mnie rozerwie ze złości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Byliśmy z wizytą u mojej babci w Katowicach i pechowo trafiliśmy na moją ciotkę która uwaza się za eksperta od dzieci choć ma jedną córkę 30 letnią:wściekła/y:
I wyobraźcie sobie że dała Tomkowi na łyżce żuru kiszonego a potem ZIEMNIAKÓW:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
***** myślałam że ją zabiję jak to zobaczyłam!!!!
Serce mi stanęło w gardle ze strachu że się zacznie dusić!
A jak wypluł ziemniaki na koszulkę to pocisła mu je palcem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja przy niej czuję się jak 10letnia smarkula i bałam się odezwać:-(
No idiotka:wściekła/y:

MASAKRA !!! ja bym babe skrocila o glowe !!!

reklama
a ja wróciłam właśnie z centrum urody i jest mi tak błogo i dobrze...relaks maksymalny...czuje się jak nowo narodzona:tak::tak::tak: musze częściej tam zaglądać:tak:

no wiec mialam dzis znowu gosci - taki sezon jak sie dziecko urodzi :) ale mialam gosci ktorych moglabym miec codziennie i na caly dzien !!! czlowiek moze byc w dresie ... turlac sie po ziemi ... pic czerwone wono z kieliszka do bialego ... zyc nie umierac !!

a jesli o winie mowa to dzis sama obalam flaszencje czerwonego polwytrawnego winka z kapadocji :) jak mnie maz rano kapnie to bedzie ciekawie :) ale co tam ... on uskutecznia skrzynki piwka wiec ja winko tez moge :D

a moje dziecko spalo popoludniu od 16 do 18.30 !!! no i teraz o 21 polozylam dziecko na poduche, calus w czolko, matylda do przytulenia i spimy !!

Dziewczynki co Wy o tym myślicie, bo....

od paru dni Malutka wkłada sobie całe piąstki do buzi (nie z głodu, na pewno), od wczoraj jak ma lalę Zuzię to i jej nóżka powędrowała do buzi Małej, Mała też obśliniła kapelusik laleczki. W ogóle ostatnio jakby się ślini troszkę.
Na dolnej szczęce w jej pysi ujrzałam kreskę białą, 'igiełkę', ale ona nie jest przebita, jest tylko widoczna. To początek narodzin ząbka??

Niestety nie mam doświadczenia ząbkowania, nie pamiętam w ogóle jak było u moich bratanków bo to szmat czasu temu, więc może mnie któraś oświeci.

Na pewno jak się wyrżnie to będę wiedziała, że to TO:D

Tak w ogóle Moja Córa mówi 'ge', 'ga', 'aga' i to słynne 'ejo ejo':D

mojaa ma tak samo ... no zjadlaby i raczki i mnie,,,,ale ponoc ja mialam zabka juz przed 3 miesiacem...-wiec zobaczymy czyu to dziedziczne...

Ehh no to nie byl najlepszy zakup ale chcialam takie cos pod sukienke np na wesele i tak na codzien zeby mnie nie grzalo dodatkowo a tu taka lipa wyszla ale moze za 2 tyg juz go dsam rade ubrac hihi:)

ja chcialam sobie tez go zamowic,,,ale ponoc s jest od 80 w pasie a ja mam mniej o kilka cm,,,,,, wiec nie wiem,,,,zeby znow za szeroki sie nie okazal...........

Mojemu tez dawali polizac paczusia :confused2:w tlusty czwartek...

Polizać też bym dała!;-)
AGA i ty dalas zeby ktos pasl twoje dziecko:szok:i jeszcze na dodatek patrzalas na to:szok:czy ja moze zle zrozumialam:eek:Boze ja w zyciu bym nie pozwolila na takie cos:no:nie dziecku:no:

Kopciuszku ale to była moja chrzestna...ja od dziecka jakiś taki ni to strach ni to respekt do niej mam:no::no::no:
I po prostu mnie zatkało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I przy niej czuję się taka malutka ze szok:szok:
Nie mogę własnego zdania wyrazić...ani wogóle się odezwać:no:

Wika trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze:tak:

ja bym tez w zyciu nie pozwolila i taka afere zrobila ,ze hej ! co za baba :szok::szok::szok:... ludzki debilizm czasem nie ma granic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hahaha mi ostatnio ciotka zreszta bardzo sympatyczna kobitka ze slaska opowiadała jak swojemu synowi grzyby zmielone dała jak miał 4 miesiace bo akurat wigilia była
dzieciak wył w niebogłosy :eek:
a wogole to w tam tych czasach czyli około 30 lat temu
szybko wprowadzali do menu dziecia to co dorosli jedli
ale tez kiedys nie było tego co my mamy czyt. słoiczki
a zreszta chyba taka moda była

Poltora godzinki juz szymka usypiam i ciagle sie przebudza i ryk straszny on jest ciezki ostatnio do usypiania w dzien luzik bo go nie usypiam jak chce to sam zasypia ale wieczorem to juz musze go uspic bo by buszowal do polnocy i minimum godzinka schodzi nie chce spac buntuje sie i ryk straszny no ale coz wyrosnie chyba z tego:)

a moja biedna była taka padnieta ze zjadała 70ml
i poszła spac o 20. 30
a tatus sie uparł zeby wiecaj zjadała
bo ona juz po 20 ml chciała spac:zawstydzona/y:

reklama
Do góry