reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

nie tyle flirciara tylko chciala zawladnac nad wszystkimi i oniesmielic tych chlopcow i sie udalo bo i jeden i drugi plakal mocno przy usg!!!

Mała agentka :-D

a ja spotkalam przed gabinetem dziewczyne, ktora rodzila w tym dniu co ja tzn mialysmy cesarki i jej syn wazy juz prawie 8kg:szok::szok::szok: ale urodzil sie ponad 5kg ,wiec nie dziwne....ale normalnie taki olbrzymmmm:szok::szok::szok::tak: ubieraja go w ciuszki w rozmiarze 84 :-D:szok: a nasz okruszeczek nadal 56..choć juz pomalu zaczynaja byc za malutkie;-):tak::-)

reklama

a ja spotkalam przed gabinetem dziewczyne, ktora rodzila w tym dniu co ja tzn mialysmy cesarki i jej syn wazy juz prawie 8kg:szok::szok::szok: ale urodzil sie ponad 5kg ,wiec nie dziwne....ale normalnie taki olbrzymmmm:szok::szok::szok::tak: ubieraja go w ciuszki w rozmiarze 84 :-D:szok: a nasz okruszeczek nadal 56..choć juz pomalu zaczynaja byc za malutkie;-):tak::-)

to moj chrzesniak ma 8 mcy i wazy 9.200 i nosi ubranka rozmiar 80

to moj chrzesniak ma 8 mcy i wazy 9.200 i nosi ubranka rozmiar 80
no to mozesz sobie wyobrazic tego 2wu miesiecznego bobasa jak on wyglada :szok::szok::szok:
ale rodzice bardzo wysocy i potezni obydwoje ,wiec nie moglo byc inaczej...my pomimo,ze wysocy tez jestesmy ,ale drobni i chudzi, wiec i nasza córcia taki okruszek :tak:

nie tyle flirciara tylko chciala zawladnac nad wszystkimi i oniesmielic tych chlopcow i sie udalo bo i jeden i drugi plakal mocno przy usg!!!
Hehehe dobrze dobrze, pokazała jaka jest dzielna:-)

To nie ma co się dziwić, ale współczuje takiego olbrzyma mieć;-)
Co do ciuszków to Piotr ma 62 cm i różne nosi, jedne, na 68, inne na 74, 56 niektóre też są dobre:-D

Co do ciuszków to Piotr ma 62 cm i różne nosi, jedne, na 68, inne na 74, 56 niektóre też są dobre:-D

moj ma tak samo z ubraniami !:-D bo do dupy z tymi rozmiarami ja musze kupywac na oko bo metka metce nie rowna!

moim zdaniem kazda kobieta po urodzeniu razem z becikowym powinna dostac taki pakiet do wykorzystania w salonie urody...:tak::tak::tak:

dziekuje bogu ze chociaz do fryzjera poszla... nawet kosmetykow nie ma nowych a jak powiedzialam mezowi ze sie po konczyly i ile tobedzie kosztowac to zlapal sie za glowe i nic nie powiedzial takze ciagne na reesztkach... a iech sie ciesdzy bo w czasie ciazy zaoszczedzil bo w ogole sie nie malowalam!

reklama

u nas 62 czasem cos 68 sie trafi ale wieksze juz nie!! a i nie pwoiem bo 56 niektore sa wieksze od 62 ahaha

Do góry