reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Marciu powiedz mi bo pisalas ze chodzisz z maluszkiem swoim na zakupy jak wchodzisz do centrum handlowego to go rozbierasz z kombinezonu i czapki czy chodzisz tylko do jakiegos malego sklepiku osiedlowego gdzie szybko mozna zrobic zakupy bo ja mam obok tylko takie duze centrum i real tam jest to bym powoli moze zaczela robic zakupy jak maly sie oswoi ze spacerkami:)

Kurde szymek nie dal mi pojezdzic na orbitreku ujechalam 15 minut i ryk poszlam mu karuzelke wlaczyc i ryk no to zrezygnowalam a teraz jak sie wykapalam to skubany lezy juz 20 minut pod karuzela a ja bede musiala dokonczyc trening pozniej i to taki na raty do dupy ale chyba tak juz bedzie:)

zaręczeni jesteśmy od moich urodzin :-D tzn od 6 maja zeszłego roku ;)
no i w koncu postanowilismy to scementowac przynajmniej cywilnym :)
Aaaaaa no to swietnie ja nie mam jeszcze pierscionka ale wiem ze moj T czeka na odpowiedni moment hihi tylko ze ja juz go znam i wymyslil sobie ze to musi byc jakas wyjatkowa sceneria a teraz to gdzie on taka znajdzie to ja nie wiem chyba bede szla do oltarza jako ryczaca czterdziestka:D

Aaaaaa no to swietnie ja nie mam jeszcze pierscionka ale wiem ze moj T czeka na odpowiedni moment hihi tylko ze ja juz go znam i wymyslil sobie ze to musi byc jakas wyjatkowa sceneria a teraz to gdzie on taka znajdzie to ja nie wiem chyba bede szla do oltarza jako ryczaca czterdziestka:D
może nie bedzie tak źle :p
ja musialam troche ponaciskać Bartka.. bo tylko duzo mówił.. a mało czynił :p
on to mało zaskakujący jest.. pamietam te moje urodziny.. leżałam jak trup bom rzygała jak kot .. a ten mi jeszcze pojechal w piiiii***
taka byłam zła.. ale wiedziałam że po pierscionek pocisnął :p bo wczesniej mi zniknal jeden pierscionek hehe
takze zero zaskoczenia... dal mi wtedy 21 róż kleknal .. i nie wiedzial co powiedziec :-D

reklama
Do góry