nam na szczescie pomogll ale i tak nie moglam patrzec jak mu to oczko sie zakleja od ropy, aha i rada jesli sie dziecku knalik zatyka, sprobujcie ucskac kciukiem miedzi wewn. kacikiem oka a noskiem, to powinno wtedy duuuzo ropy wyl;eciec, moj K przez przypadek to odkryl bo nam tez kazali masowac ale jak tak naciskalismy to polowa ropy wyplynelanam Tobrex nie pomógł... za to radę dał Floxal
uwazamy ze to jest rozwijajace i dziecko uczy sie glosu tatusia, gdybysmy tak nie uwazali to bysmy mu nie czytaliCudo!!
Ja też czasem Małej czytam bajki i się zastanawiam czy ma to sens? Ja uważam, że tak, a jakie jest Wasze zdanie??
.
a zaszkodzic na pewno nie zaszkodzi
yyyy....po pol roku??tak gdzies mi sie o uszy obilo i danielek do mamusi podobnykiedy oczy dziecka nabierają ostatecznego koloru?
bo nie wiem czy Daniel ma oczy teściowej (tylko ona ma szaro-niebieskie) czy jeszcze mu się zmienią?
no tak ale rownie dobrze mozna oliwki nalewac do wodynie koniecznie tylko dla dzieci z atopowym...Gabi miala tylko lekko przesuszona i doktor tez nam polecila
bo ja raz uzylam mydelka bambino i ono strasznie wysusza skore!
zgadzam sie!No ale jak tu dziecka nie całować!
Jeju ja bym oszalała Jak się patrzy na te małe wierzgające kończyny , na te buziale śmiejące się niewiadomo z czego to się aż schrupac bobasa chce !