kopciuszek2107
Fanka BB :)
Nom
Trzeba tylko kominiarke kupic by nie poznał
Apropo czekania na okuliste .....
Czekaliśmy chwilę w poczekalni ,ale moja dżinowa załatwiła Nam wejście bez kolejki z racji tak małego szkraba .... młody w poczekalni mi tak beknął! ale to tak beknął! że ludzie nie dawali wiary, że to on i myśleli, że ja .........przez co stałam i waliłam buraka za własne dziecię ) W dodatku młody szybko zgłodniał i robił mi tzw. ''bodu-bodu'' czyli głową pukał mnie po ubraniu i szukał lokalizacji pokarmowej zwanej potocznie ''barem mlecznym'' a jak już trafił na cyca to zasysał mi sweter heh ...
Nie no ja normalnie nie moge z tych twoih tekstowjestes tu mistrzynia swiata
Nie tylko na AZSnie trzeba przy karmieniu, a wiesz jak masaowac??mi tez polozna kazala zielona herbata przemywac i sola fizjologiczna a jak to nie pomoze to dostalismy recepte na kropelki do oczu 'Tobrex' sa bardzo dobre
tak! ja tak mam odloze go a za 5 min sie budzi wyspany jakby przespal nie wiadomo ile
1 zakretka na wanienke. a Twoje malenstwo ma atopowe zapaneinie skory?? bo to tylko dla takich dzieci jest,
dokładnie tak jest ! i rece trzeba myc po kazdej zmianie pieluszki ,bo szczepienka jako doustna wydala sie i mozna sie zarazic ...czytalam zreszta gdzies o tym w internecie...
...smoczków i tak nie powinno sie oblizywać , bo pleśniawek dziecko może dostać...
Jejciu,pierwsze slyszea ja malego calowalam,narazie nic nam nie jest.