a JA MUSZE POCHWALIC SWOJE DZIECKO !
Normalnie dzisiaj byl taki grzeczny ze az cieplo mi sie na seercu robi ze on taki kochany !Caly dzien sie usmiechal ,gadal cos .pozwolil mi zrobic 2 prania i poprasowac ! Umylam podlogi ,poukladalam w szafach patryka i zrobilam segregacje co juz ma za male ! Ugotowalam obiad ,bylismy na spacerze!Posprzatalam lazienke !
No normalnie mialam wene dzisiaj na sprztanie ,a ze Fifolek obserwowal w bujaku co robie to go tylko przenosilam ze soba
i albo przysypial albo patrzyl co robie ! Wzielam dlugi prysznic ,nalozylam odzywke na wlosa , ogolilam sie ,wybalsamowalam ujedrniaczem ,taz to szok nornalnie !
No i zaczol jesc
wyciaga co 4 godziny po 170 ml se tak mysle ze on moze bedzie juz odrzucal nocne karmienie
ze mi w nocy nie chce butli ciagnac!
Wkazdym badz razie wiem i juz jestem pewna ze bobotic mu bardzo pomaga bo od rana jak mu podaje tak nie zaplakal ani razu ,no troszke przy zasypianiu pomarudzil ale nie zeby plakal.wiec bede dalej dawac i chyba bede dawac jeszcze conajmniej 1,5 miesiaca ,bo se mysle ze juz niedlugo bede wprowadzac pierwsze nowe pokarmy wiec wole aby brzuszek go nie bolal.
No i zauwazylam ze Filip kocha wprost Patryka ! no jak go widzi to az sie trzesie i sie odrazu smieje - przynajmniej tak dzisiaj bylo ,a jak Patryk nie zwraza na niego uwagi to krzyczy do niego !
tak sie dzisiaj do neigo zaczol smiac ze Patryk prawie sie nie poplakal ze szczescia ,i mowi "boze az mi sie plakac chce" pytam "czego?"
"ze szczescia bo on mnie kocha"
Oj ja juz widze ich za rok czasu jeszcze Patryk nie raz go pogoni albo bedzie uciekal od niego ahhaha