D
daffodill
Gość
albo ludwikiem u mnie tak schodzi ...
ja mam tylko ten pur w balsamie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
albo ludwikiem u mnie tak schodzi ...
1 zakretka na wanienke. a Twoje malenstwo ma atopowe zapaneinie skory?? bo to tylko dla takich dzieci jest,
CZesc dziewczyny ..
wlasnie wrocilam z przychodni odebralam wyniki krew mocz misia i misio ma dalej anemie:---(
jeju jutro ide do lekarki ....pewnie znowu zelazo przepisze ehh moglo by mu sie to skonczyc i tu pytanie do dziewczyn ktore moze cos wiecej wiedza na tan temat CZY ANEMIA NIEMOWLAKA MOZE BYC GROZNA???:-(
i jak ja leczyc ...
jak widac u nas zelazo i folik to malo ..
daffodill pisze:dziewczyny ile lejecie tego Oilatum do wody???? masakra jakie to jest drogie! 250ml za 37zł a 500ml 75zl! masakra
nie trzeba przy karmieniu, a wiesz jak masaowac??mi tez polozna kazala zielona herbata przemywac i sola fizjologiczna a jak to nie pomoze to dostalismy recepte na kropelki do oczu 'Tobrex' sa bardzo dobre
Lekarka mi tak dzis mowila zebym nie calowala malego i nie oblizywala jego smoczkow bo niby wydala rotawirusy :/KARNITYNKO a czemu pisalas ze nie mozesz calowac malego po szczepieniu na rotawirusa?Pierwsze slysze ze moze on wtedy zarazickto ci tak powiedzial?Ja calowalam wczoraj synka normalnie,jak kazdego dnia.
Cudo!!Joanna głosik oczywiście oddany, wspólnymi ziłami nazbieramy tyle ile potrzeba;-)
A ja mam świetną fotkę na ten konkurs hehe oczywiście nie wystawiam ale przypomniała mi sie jedno całuśne zdjęcie Antka!
Ja też się wybieram na cytologię, ale za miesiąc bo miałam rok temu i mam teraz mieć.Cytologia po ciazy to moim zdaniem podstawa no ale jesli mialas zrobina w ciazy to moze ci nie zrobimi jeszcze nie robila w ciazy tez nie mialamprzed ciaza owszem
Ja place za wizyte 100 zl,za cytologie 20 zl a usg dopochwowe na pierwszej wizycie po porodzie jest darmoweprzeciez musi sprawdzic czy macica sie dobrze oczyscila.
Ja też czasem Małej czytam bajki i się zastanawiam czy ma to sens? Ja uważam, że tak, a jakie jest Wasze zdanie??wczoraj jak sie wkurzylam to zostawilam mu niecale 20 ml mleka odciagnietego mleka i powiedzialam : nakarm go tym i wyszlam....
no wlasnie tacy madrzy sa....ale moze troche spusci z tonu....teraz czyta mu bajki hehe
To co na kartce mnie rozwaliło hehehe
Ojej.. no mam nadzieję, że u mnie będzie OKco do plastrów EVRA
to mi nie podpasiły
stosowałam je trzy miesiace
i ciagle jakies plamienia
i czesty bol głowy
za to tabsy Yasmin sobie chwale
ale to sprawa indywidualna;-)
ciekawe co tym razem mój nowy gin wymysli
aaa i usg dowciapne nie robił mi
Moja wypiła 130ml. W ciągu dnia pije co 3godz średnio, czasem co 4, zresztą w nocy też tak;-)Ej dziewczyny ile jedza Wasze maluchy? Mojemu chyba za mało, to co jadł, bo ciągle woła o jeszcze Pił zawsze 120 ml co 3-4 godziny, a teraz woła co dwie godziny i to 150 W nocy oczywiście nie je, bo śpi bite 9-10 godz (czasami mniej). Nie wiem czy dzień nadrabia czy jak
U nas też było kilka takich wpadek z kupkami i ja to Vanishem odpłamiaczem potraktowałam, na plamę nalałam, palcem szorowałam po tym, plama zniknęła i znowu do pranka i gotowe.Witajcie.. ja wróciłam wreszcie do domku! byłam dziś u gina.. nie miałam cytologii ani usg ale za to zagladal mi do srodka przy uzyciu wziernika!!!!! wszystko jest w jak najlepszym porzadku macica wróciła jest juz taka ja powinna ogólem rewelacja! Ja wróciłam do tabletek sprzed ciazy YASMINELLE wiec bede kontynuowac przy nastepnej @!!:-)
chcialam zrobic mojej misce zdj w tych bodach mały kibic i wrocilam teraz szybko zabieram sie za aparat i co? misia zaczela kupke robic.. ale jak po chwili walnela to pampek nie ogarnal tego i cala sie w kupie wysmarowala nie wspominajac juz o tym ze ja cala w niej juz tez bylam!
i teraz nie wiem czy sie spiora! po ostatnim razie na jednym bialym pajacyku zostala juz zółta plama!!!!!!
kiedy oczy dziecka nabierają ostatecznego koloru?
bo nie wiem czy Daniel ma oczy teściowej (tylko ona ma szaro-niebieskie) czy jeszcze mu się zmienią?