reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

chyba nie u wszystkich jest darmowe!
musze wloski wysyszyc ogladnac 1sza milosc spakowac mala i zaprowadzic do mamy ehehehe...
Moim zdaniem na kontroli powinno:tak:

Podziwiam za odwagę ja bym nie wytrzymała, żeby zostawić małego-chyba jeszcze nie odcięłam pępowiny:-D:-D:-D:-D
Mój właśnie zjadł 210ml!!!!!!! Do dna!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Najpierw 120 a potem 90ml bo jeszcze głodny był

Tak duzo:szok::szok::szok::szok:

My juz po nie bylo tak zle maly wazy 5200 no i plakal wiadomo ale tylko chwilke babka stwierdzila ze za tydzien mam zrobic morfologie bo maly ze wzgledu na konflikt z moja krwia przez 4 miesiace ma do anemii sklonnosci no i mial niby marmurkowa skore i ze niby mogl mocniej plakac i glowke slabo podnosil jak on prawie spal bo go wybudzila a w domku podnosi no i znow stres i jezdzenie ale oby dobra wyszla:)

Moj tez ma marmurkowa skore:tak:

Kurde mialam nie calowac malego bo wydala rotawiusy i moge sie zarazic i zapomniala upsss mam nadzieje ze mnie nie przeczysci:szok:

moj je ok 100ml co 3 godz a w nocy co 4-5 godz...

my juz po wizycie...
maly na szczescie osluchowo ok..
kaszle bo kata mu podraznia gardlko jak splywa..
dostalismy wit. c, calcium i jakies kropelki do inhalacji...
i maly ma za malo wit. d i mam zwiekszyc do 2 kapsulek...

mamy wychodzic na krotkie spacerki zeby sie uosparniac...

uspokoilo mnie to...

a na deser dostalam od pana z apteki zestaw startowy dla dzieciaczka:-)
a w nim slniaczek buciki i pelno kosmetykow:)

Czyli nasze kciuki cos daly;-)oby teraz szybko przeszlo;-)

CZesc dziewczyny ..
wlasnie wrocilam z przychodni odebralam wyniki krew mocz misia i misio ma dalej anemie:-:)-:)-(
jeju jutro ide do lekarki ....pewnie znowu zelazo przepisze ehh moglo by mu sie to skonczyc i tu pytanie do dziewczyn ktore moze cos wiecej wiedza na tan temat CZY ANEMIA NIEMOWLAKA MOZE BYC GROZNA???:-(

i jak ja leczyc ...

jak widac u nas zelazo i folik to malo ..

A nie moga dac zastrzykow?Jesli przybiera na wadze to chyba nie:no:

reklama
O Kopciuszku pocieszylas mnie bo on ma taka wlasnie lekka marmurkowa skore i sie zastanawialam czy to normalne:)NO ale ladnie przybral od spadku wagi jak wychodzilismy ze szpitala 1.7 kg w 6 i pol tyg wiec chyba nie ma co sie czepiac:)

reklama
Do góry