kopciuszek2107
Fanka BB :)
Moim zdaniem na kontroli powinnochyba nie u wszystkich jest darmowe!
musze wloski wysyszyc ogladnac 1sza milosc spakowac mala i zaprowadzic do mamy ehehehe...
Podziwiam za odwagę ja bym nie wytrzymała, żeby zostawić małego-chyba jeszcze nie odcięłam pępowiny
Mój właśnie zjadł 210ml!!!!!!! Do dna!Najpierw 120 a potem 90ml bo jeszcze głodny był
Tak duzo
My juz po nie bylo tak zle maly wazy 5200 no i plakal wiadomo ale tylko chwilke babka stwierdzila ze za tydzien mam zrobic morfologie bo maly ze wzgledu na konflikt z moja krwia przez 4 miesiace ma do anemii sklonnosci no i mial niby marmurkowa skore i ze niby mogl mocniej plakac i glowke slabo podnosil jak on prawie spal bo go wybudzila a w domku podnosi no i znow stres i jezdzenie ale oby dobra wyszla
Moj tez ma marmurkowa skore
Kurde mialam nie calowac malego bo wydala rotawiusy i moge sie zarazic i zapomniala upsss mam nadzieje ze mnie nie przeczysci
moj je ok 100ml co 3 godz a w nocy co 4-5 godz...
my juz po wizycie...
maly na szczescie osluchowo ok..
kaszle bo kata mu podraznia gardlko jak splywa..
dostalismy wit. c, calcium i jakies kropelki do inhalacji...
i maly ma za malo wit. d i mam zwiekszyc do 2 kapsulek...
mamy wychodzic na krotkie spacerki zeby sie uosparniac...
uspokoilo mnie to...
a na deser dostalam od pana z apteki zestaw startowy dla dzieciaczka:-)
a w nim slniaczek buciki i pelno kosmetykow
Czyli nasze kciuki cos daly;-)oby teraz szybko przeszlo;-)
CZesc dziewczyny ..
wlasnie wrocilam z przychodni odebralam wyniki krew mocz misia i misio ma dalej anemie:---(
jeju jutro ide do lekarki ....pewnie znowu zelazo przepisze ehh moglo by mu sie to skonczyc i tu pytanie do dziewczyn ktore moze cos wiecej wiedza na tan temat CZY ANEMIA NIEMOWLAKA MOZE BYC GROZNA???:-(
i jak ja leczyc ...
jak widac u nas zelazo i folik to malo ..
A nie moga dac zastrzykow?Jesli przybiera na wadze to chyba nie