Pauluś89
Grudzień 2009
Włąśnie skończyłam poczytywanie naszych postów gdy dowiadywałyśmy się o płci maluszków ach te wspomnienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My po szczepieniu. Szczepiliśmy 5w1 + WZW. Daniel troszkę płakał ale ogólnie był dzielny.
No i mój prawie-dwumiesięczniak mierzy 67cm! i waży 7 kg! pediatra mówi, że waga jak najbardziej w normie w stosunku do wzrostu i że rośnie nam koszykarz
DziekujemyPAULUS sms wysłany;-)
ja Ci moge tylko napisac ze mam chyba w srodku bo czuje przez skore takie zgrubienie..
no i po wypróznieniu mam krew na papierze..
ze o bolu nie wspomne..;/
poki co smaruje taka mascia avecon czy jakos tak... a w poniedzialek do gina to sie mu poskarżę..
Daffi Juleczka Zuch Dziewuszka!!niezle duzo je
a jakie ma przerwy w jedzeniu??
moj jadl np o 7:00 - 90ml
o 9:30 - 90ml
i o 12:00 - 70ml
i jest najedzony a co lepsze rosnie jak na drozdzach juz wazy 5,600;-)
2,600 w dwa miesiace przybral a je tak malutko...
moze mam jakies tluste mleko??
a my bylismy na spacerku jakies pol godzinki..ale chlapa sie zrobila i niemilo sie apceruje..auta mnie tylko schlapaly..;/
ale maly w koncu zasnal na dworze bo od 7 do 12:30 nie spal...
i teraz jeszcze spi, wiec moglam sobie wypic kawke i zjesc zupe...
A jakim mlekiem karmisz????Daffi Juleczka Zuch Dziewuszka!!niezle duzo je
a jakie ma przerwy w jedzeniu??
moj jadl np o 7:00 - 90ml
o 9:30 - 90ml
i o 12:00 - 70ml
i jest najedzony a co lepsze rosnie jak na drozdzach juz wazy 5,600;-)
2,600 w dwa miesiace przybral a je tak malutko...
moze mam jakies tluste mleko??
a my bylismy na spacerku jakies pol godzinki..ale chlapa sie zrobila i niemilo sie apceruje..auta mnie tylko schlapaly..;/
ale maly w koncu zasnal na dworze bo od 7 do 12:30 nie spal...
i teraz jeszcze spi, wiec moglam sobie wypic kawke i zjesc zupe...